{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Mutazz *Dream* [Tidl. hest] 2008

4.848 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette H
Kvinde | 36 år | Oprettet: 23. dec 2004


Arabisk fuldblod (OX) Mutazz *Dream*

Fødselsår:
2008
Højde:
148 målt den 1.6.11
Temperament
Lidt sky. Men på stald super kælen og sød
Gangarter
Over middel alt det jeg har set.
Stævner
Ingen endnu.
Stamtavle
Far : Fire Fighter
Farfar ; FS Eternal Flame
Mor : -Mallima
Morfar : LM Fillini
Køn
Den lækreste hingst. Dog vallak pr 2.5.11
Bemærkninger
Opdate 2.6.11: Har nu haft Mutazz en mdr og der er sket rigtig rigtig meget positivt med den lille dreng :) Han er flyttet og kastereret. Han begynder at knytte et bånd til mig og jeg er SÅ glad for ham :)


Ja hvad skal jeg sige :)

Det hele er en meget pudsig med god historie og kan slet slet ikke forstå det endnu..

Onsdag den 27.4.11 så jeg christine havde sat en annonce på marked med sin lækre skimmel. Tænkte at det nok var en bedækningsannonce og læste den ikke.
Torsdag den 28.4.11 ser jeg så på facebook at christine har lavet en SALGSannonce med Mutazz. Tænkte hvad. Det kan ikke være sandt.
Har mødt Mutazz en gang i februar måned og jeg var solgt. Har aldrig været den store fan af araberne, men Mutazz, han var en drøm. Snakkede en del frem og tilbage med Christine den 28. og vi fik hurtigt lavet en kontrakt :D Denne skal jeg underskrive på mandag samtidig med prinsen bliver til vallak :)

Jeg er SÅ glad og lykkelig. Havde næsten droppet alt der hed hest efter min ulykke. Men Mutazz kunne jeg ikke sige nej til. Tror og håber på vi får et super forhold til hinanden. Han skal bruges til hygge og en masse tillidstræning og evt ridning når han bliver klar.

Billeder er lånt af Emira Arabians/Christine. Indtil jeg selv får nogle

Tusind tak for muligheden for at eje denne lækre hest. Jeg lover at passe godt på ham<3

Opdatering den. 11.8.11
Mutazz havde dyrlæge den 9.8.11 til den årlige vaccine. Jeg havde i noget tid været bekymret for Prisen, så fik dyrlægen til at tage nogle blodprøver. Mutazz blev i løbet af eftermiddagen rigtig trist og i putte humør.. Tænkte ikke yderligere over det. Onsdag morgen blev jeg kontaktet at han ikke havde spist og var MEGET trist og stille. Jeg ringede til dyrlægen som ikke havde voldsomt gode nyheder. Prinsen har INTET imunforsvar så hans krop i højeste alarmberedskab 24/7 plus han har meget høje antal hvide blodlegmer.. Min elskede hest var resten af dagen MEGET trist specielt onsdag aften hvor han havde MEGET feber. Så jeg sad bare og nussede med ham. Dyrlægen har sagt vi i første omgang prøver med E vitamin bliver han ikke bedre så skal han have en gastroskopi. Jeg overvejer dog at gøre det med det samme.

Opdatere så snart der er nyt.. Vil gøre ALT for ham <3
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Mutazz *Dream*
Annonce