{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Saffier 1999

2.862 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Helene 22 H
Kvinde | 39 år | Oprettet: 30. maj 2004


Hollandsk Varmblod Saffier

Fødselsår:
1999
Højde:
1.70
Temperament
Stille og rolig, men til tider også temmelig vild
Gangarter
gode
Stævner
La1-La3 på klubplan
Lb-La spring til C-stævner
Stamtavle
F: Mermus R 94.3116 stb.Kwpn
M: Ditta 85.6491 keur. Kwpn
MF: Akteur Nwp 1527. Nwp
Køn
vallak
Bemærkninger
Saffier er en stor dejlig vallak på 9 år, som jag har haft i snart 4 år nu. Han er impoteret fra holland, og så har jeg købt ham ved en heste handler, for en beskeden pose penge (hahaha).
Jeg købte ham af medlidenhed, da han så ud som noget katten havde slæbt hjem fra kina, så jeg blev simpelthen nød til at tage ham med hjem. Jeg har aldrig haft en hest der var så nervøs, at jeg ikke kunne ligge grime på den eller trække med den. Den var overhovdet ikke til at styre, og jeg var sq egentlig rimelig bange for den, den var jo temmelig stor, ihvert fald når jeg kom fra en 1 pony. Ridemæssiget var han helt forfærdelig, han kunne overhovedet ikke gå lige ud, hverken i skridt trav eller galop, og den slingerede helt vildt. Jeg tror bare den blev hurtig redet til,l og så skulle den springe for fuld træk. Og så af en eller anden grund har de så ikke kunne bruge ham i holland, for nervøs måske, og så sendt ham videre. Men på de snart 4 år jeg har haft, er han blevet en dejlig og utrolig rar hest, og jeg har rigtig meget glæde af ham. I springningen er han utrolig god, han er forsigtig, overspringer tit springende, og er virkelig fed at være på, hvis det forsætter på den måde, kan vi nok godt rykke videre til MB inden sommeren er ovre. I dressuer har han rykket sig meget her på det sidste, han traver meget bedre og jeg er begyndt at kunne samle ham. Så PT går det kanon godt med ham.


D.27.04.08 C-stævne i middelfart
ULB 0 fejl
LA 0 fejl og en 14 plads
-------------------------------------------------------------------
D.16-02-09
WORST CASE SCENARIO!!!
Saffier har fået konstateret hovsenebensbetændelse i højre forben og det er noget rigtig lort, for at sige det mildt.
Der er knogle forandringer på røngten billederne, hvilket ikke er det bedste udfald. Han er blevet behandlet for det og skal have boks ro i 3 uger.
Med sådan en dianogse kan jeg vist godt regne med at saffiers fremtid er ret dyster.....desværre.
Det værste er han ikke må komme på fold kun gå en tur på 15 min, og det er synd for en hest der er vant til at lave en hel del. Det bliver nogle rigtige trælse måneder vi skal igennem.


D. 11-03-09

Saffier har været til kontrol på højgård hestehospital, hvor jeg fik atvide at det så positivt ud sådan som han havde taget imod behandlingen, så dyrlægen ville ikke behandle ham mere.
Jeg fik så et program som vi skal træne efter, og så må tiden vise hvad der så skeer, når der begynder at blive lagt mere på hans trænning.

D 22/12-2009

Saffier måtte desværre aflives, da han aldrig kom iorden med hans ben.
Han vil blive savnet.
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Saffier
Annonce