{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Samson 2004

1.932 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Samson

Fødselsår:
2004
Højde:
177 cm , meget stor men dejlig hest :-)
Temperament
meget rolig, kan sagtens tændes, lige så stor han er lige så rolig, så et rigtig dejlig temprament. et rigtig KÆMPE nussehovede! :)
Gangarter
store rumelige gangarter :-) bevæger sig dejlig, og specielt galop skal fremhæves, super dejlig galop, ligesom at sidde i en sofa.

da vi købte samson, var han gangarter lidt sløve - fordi hende som havde ham før, havde ikke redet ham så meget, så efter han nu bare har været i fuld træning, efter den lange pause, efter han var indlagt, har han fået en super gang, og er begyndt at løfte sig meget bagtil :-) og det er så dejligt, at se så mange fremskridt.
Stævner
lc 2 på sbgr - 3 plads 60,45%
Stamtavle
far - Continental 757 dk oldb.
fafar - Casino 714 DK oldb.
farmor - Michel 7634 DK oldb.

mor - sunshine girl (den) xx
mormor - red injun xx
morfar - iwannabeastar xx - a 10926 DK xx

han far er en oldenborg, og han mor er fuldblod.
der er mange flere på hans stamtavle orker bare ikke lige at skrive dem ind :-)

her er et lille link af hans far, hvis i vil se en video af ham :-)
http://www.staldmiller.dk/18538347

her er endnu et link så i kan læse en smule info om hans far .
http://www.oldenborghingste.dk/continental.htm
Køn
ja han er rigtig smuk, ej han er en vallak :)
en vallak som er meget troværdig, rolig - og har et dejligt sind.
Bemærkninger
samson er en super dejlig stor, men lidt klodset vallak. han er en rigtig nussehovede,og elsker at blive nusset omkring, og nyder på fuld tid at blive forkælet :)
han er en super god hest, dejlig rolig, og en hest man føler sig tryg på. har ikke haft ham særlig længe, men der kommer mere info :o)

Samson er også en meget tillidsfuld hest.
han er en som tilknytter sig meget til sin rytter, samson er ikke så glad for mange fremmede, f.eks han vil ikke trækkes ind af andre fra folden.
han er en meget nysgerig hest, som gerne vil og skal ud og prøve og se nye ting hele tiden, han elsker f.eks, vis jeg roder ved et eller andet i tasken så skal hele hovede ned i tasken,
han er en meget rolig hest, af at man os tænker på han kun er 6 år gammel, han stoler på sin rytter, og man kan mærke på ham, at han vil gøre alt for ens rytter, nede på folden hvis der er andre hest som kommer over til en, bliver han sur.
i ridning, har han været en rod, men er blevet mere sød og rolig.
samson er meget lærenem..
han er virkelig en ener, han er virkelig en hest som man har lyst til at have resten af livet, det os derfr jeg ville have en ung en, så jeg kan have ham i lang tid :D
han er bare den bedste !


opdatering d.30/5 - 2011 :)
samson bliver 7 idag, tillykke til min lille baby :D

d.22/6-2011
så er samson syg , han har fået halsbetændelse, så nu er han på pencilin, håber han snart bliver rask. Vil meget gerne snart igang med ridningen. igår fik han heldigvis sat en ny sko på, da han taber skoene konstant, den lille klumpe dumpe :-)

opdatering - 26/6 -2011
efter samson har haft halsbetændelse, måtte vi prøve at ride for første gang, hold kæft det var dejligt - han var frisk, men var lige så fantastisk at ride som han plejer, kunne næsten ikke stoppe igen :-)

28/6-2011
det er meget dejligt at komme igang med min dejlige samson igen, han er stadig som han plejer og man kan skam ikke mærke han har haft ferie. idag skal vi prøve at tage et par små spring, det har han jo ikke helt lært endnu, så det bliver spændene, og det første gang, han skal prøve på en græs spring bane.

nu har vi sprunget meget små kryds for første gang på en stor græs springbane, det gik fint :-)
også en lille vandgrav - elsker dig overalt samson! you are my star :-)

opdatering 30/6-2011
idag fik min lille baby fridag :-)
endelig har han fået en større boks, det er jeg meget tilfreds med, selvom jeg nu havde det rigtig hyggeligt med de mennesker som stod i min stald, men de andre er jo ligeså søde. Idag fik min mor betalt de sidste penge af samson, så nu er han MIN! dejlig tanke. elsker dig min skønne samson (:

1/7-2011
idag er det et kedeligt vejr :( - men dyret skal jo stadig luftes, samson fik igår ny boks, som han så bliver rykket over i her til morgen, det bliver dejligt at se ham i noget større - vi fik også shoppet lidt lækkert til ham igår, et lækkert pandebånd, og en grime, og noget til mine støvler.

det går rigtig godt med samson, efter stævnet er det gået super godt, vi er begyndt at øve sidebevægelser, og andre øvelser til undervisning, og det går rigtig godt, vi har fået en skøn part, som er rigtig god ved samson!

lidt ærligt der næsten ingen stævner kommer nu - men glæder mig til april, hvor der forhåbentlig kommer en masse stævner.


en lille opdatering -
det går super med samson, de er begyndt at komme på vinterfold, det er dejligt - men koldt :o)
forleden sprang vi, det gik fandme bare så godt, så nu skal vi igang med noget spring igen, hans dejlige store rumlige galop, gør bare man ikke kan stoppe, og han elsker det :-)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Samson
Annonce