{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Alex GT hvil i fred <3 [Himmelhest] 1993

11.509 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emilie og Straus <3
Kvinde | 31 år | Oprettet: 26. jun 2009


Traver Alex GT hvil i fred <3

Fødselsår:
1993
Højde:
145 en perfekt højde til mig. 1 pony
Temperament
Roligt meget dejligt han tager alt i ro, han er dejlig at omgås med. da han er ved at være tæt knyttet til mig ved han hvad jeg vil og så gør han det som jeg vil have ham til. Så man skal have tildet til ham for så viser han sit dejlige temperament frem
Gangarter
Skridt Rigtigt roligt og blødt

Trav Dejligt og langsomt, han bære ryggen godt

Galop fint og roligt men han har ikke nok balance

Han har nogle gode gangarter de er perfekte. der skal blot arbejdets mere på
Stævner
Ingen og jeg deltager ikke på ham. Da jeg ikke vil have han skal have stress
Stamtavle
Er efter kommer af Tarock ;)
Køn
Smuk Vallak som ikke er hingstet
Bemærkninger
Alex er min egen hest, jeg fik ham fordi jeg havdet solgt silke. Da hun var for svær. Men nu har jeg fådet en hest som jeg kan beder forstå og håndter. Hans pels skinner som solen og hans øjne er de dejligste og roligste man kan ønske sig.
Hans rolig sjæl gør ham perfekt. Han elsker at arabejde i dressur, og når jeg kommer så er han lykkelig min søde dreng, Han elsker at galoper langsomt , han er i meget dårlig form så jeg er igang med at træne ham op men det er det der gør Alex til et nyt eventyr som at sejle langs ned af Nilen. Han er en dejlig hest der elsker en tur i skoven eller på stranden og selfølig at gå dressur med mig. Han er en hest man skal have tilld til ellers går det ikke. Vi træner meget horsemanhsip og dressur men selfølige tager vi også en tur i skoven med de andre i stalden.
Alex gør fremskirdt i dressruren og i horsemanhsipen, han er min bedste ven og en jeg ikke vil bytte væk for nådet i hele verden for. Alex elsker dressur og horsemanhsip, han nyder det arabejde jeg laver med ham og de ting jeg gør med ham hver dag.
Det er som om både Alex og mig er misforstået af verden, han er for lile til travløb og ingen ville ride på ham. Med mig at jeg er blevt mobbet og ingen forstår mig. Der var ingen der trodet på Alex og mig at vi kunne nådet men sammen er vi et par der er stærke.

DET OM ALEX.
Jeg vil fortælle lidt om hvad jeg ved om Alexs tidliger liv. Han startet med at være en rideskole hest, ingen turde at ride på ham. På rideskolen har de ikke behanldet ham pænt da de ikke turde at ride på ham, Men han blev købt af en privat, hvor han blev trænet op, han fik fint foder og han stod stille i nogle uger. Jeg fik Alex, han havdet ingen gnist i øjne begrund af sit rideskole liv, han havdet stadig vinter pels der hang om maven på ham, han havdet ingen rygmuskler og han var i dårlig form.
Jeg var glad for at have fådet en hest jeg kunne ride på men han var meget sky i boksen da han skulle vende sig til nye lugte og nye omgivlser. hver dag nusset jeg om ham, han rystet når jeg ville strilge ham.
Jeg begyndte forfra med Alex uden hjælp og unden undervisnig. Jeg tænkte jeg vil vinde Alexs venskab og tilid. Hver dag tog jeg alene ud til ham med æbler og gulerødder og kærlighed. Langsomt rejste han ørne op når han så mig, jeg kunne strilge ham uden han rystet. Han blev mere og mere afslappet. Da jeg red første gang på ham rigtigt i ridehuset ville han ikke gå frem og han ville kun gå inde på mitden og når jeg ville trave på ham gik han med hovdet oppe. Han ville prøve mig af og vi havdet ingen tild dengang. Men lidt efter lidt begyndte han at gå fint med mig, han slikket mig også på kinden og brummet når jeg kom. Men der var stadig lidt vej enu til at jeg havdet nok tild til ham. Alex trodet blot at jeg var et af de mennesker der ville sælge ham vidder.
Jeg begyndte at træne horsemanhsip efter mine egne metoder og det hjalp. Nu går han ved min side uden at tøve og han lytter mere og mere til mine ben i dressuren. Han kommer også til mig når han ser mig og brummer til mig når vi snakker sammen. Jeg trodet aldrig jeg kunne få en hest til at blive så gode venner med mig. Men med toldmodighed og forstålse for hestens væsen kan man alt med sin dejlige ven.

Kommentér på:
Traver Alex GT hvil i fred <3
Annonce