{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Aslan (tidl hest) 2005

3.443 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Vinni :
Kvinde | 35 år | Oprettet: 13. feb 2008


Anden særlig race Aslan (tidl hest)

Fødselsår:
2005
Højde:
155 ikke for stor og ikke for lille . :)
Temperament
dejlig rolig og en rigtig drille pind :)
:) hvis vi har redet tur nogle gange i træk og ikke trænet på banen kan han godt være stædig og ikke vil ind på banen . så kan vi godt have lidt tovtrækkerig men det er da kun sjovt. haha for jeg vinder hvergang .
Gangarter
efter min mening lige som de skal være :)
Stævner
ingen endnu
Stamtavle
ved hans mor var fjordhest og faren var en oldenborger :)
Køn
MEGA dejlig vallak
Bemærkninger


2-5-2011 har lige hentet aslan her i dag . han tog det så pænt både på turen hjem og da han kom frem der var slet ingen ting og blev hurtig venner med to andre heste :) han virker rigtig rar og rolig . vi var kun ude og prøve ham engang men var ikke et sekundt i tvivl om at det lige var hesten for mig


18 okt. 2011
har nu haft aslan i et godt stykke tid og han er bare stadig drømme hesten. han er den største nusserøv der findes . når de andre skal hente deres heste på marken skal han da lige hen og se om de lige gider klø ham :) og følger dem gerne helt hen til lågen igen . det fede ved aslan er at han kan stå stille 3 uger (nok også mere) og så kan jeg bare sætte mig på ryggen af ham uden der er noget . vi rider for det meste hygge tur til stranden og i skoven og derfor træner vi ikke så meget dressur men selvom vi har pjattet og hygge de fleste gange kan vi gå ind på banen og ride dressur som om vi ikke laver andet . :) når jeg strigler ham kan han godt være noget utoldmodig har så en veninde der er MEGET bange for heste hun kom imens jeg var ved at strigle og vupti så stod han bare bom stille og vi fik enda hende på ryggen af ham :) aslan er bare drømme hesten små nybegyndre kan jeg sætte på ryggen af ham og så går han lige så fint min datter på 2 år elsker ham og når hun kalder på ham kommer han . når hun sider på ryggen af ham lister han rundt . jeg nyder hver et øjeblik med ham. jeg har altid drømt om at få min helt egen hest . og troede aldrig det skulle lykkes men det lykkes da endelig for mig i en alder af 22år så folk der drømmer om at eje deres egen hest/pony opgiv ikke håbet :)

så er aslan desværre blevet solgt . er hårdt at skulle undvære ham men er sikker på jeg fandt det perfekte hjem til ham. han vil sku altid være min yndlings hest <3. men måtte desværre indse at han ikke skulle bo hos mig da aslan er en hest der gerne vil lave noget og jeg fik ham ikke redet nok. så ville være synd for ham hvis han skulle blive hos mig. men savner ham godt nok. han fik altid et kæmpe smil frem på mine læber. håber på jeg snart kan komme til sjælland og besøge ham. <3
er 110% sikker på det var den rigtige beslutning når jeg tænker på ham. for det var bare bedre for ham når jeg ikke fik redet så meget .

SAVNER DIG ASLAN <3<3<3
Kommentér på:
Anden særlig race Aslan (tidl hest)
Annonce