{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Østerskov's Winner 2006

1.301 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mia  .
Kvinde | 38 år | Oprettet: 5. jul 2005


Fjordhest Østerskov's Winner

Fødselsår:
2006
Højde:
Han er 145 høj
Temperament
Han er en utrolig dejlig hest, meget sød og rolig, men frisk og ikke kedelig... :) Han elsker og blive kløet på halsen... :)
Gangarter
Stævner
ingen
Stamtavle
Ja
Køn
Vallak
Bemærkninger
Så har jeg efterhånden haft ham 3-4 måneder, og er virkelig blevet glad for den bette dreng. Har været lidt i tvivl om i starten om det var dumt og købe en så ung hest, og det kan os være det var, men elsker den hest,og har ikke fortrudt det en eneste gang siden. :)
Han er meget fremadgående når man rider ham, men på den gode måde. Stikker ikke af eller noget, og er utrlig nem og styre, og meget lærenem.
Jeg har fået rigtigt meget ros for ham, både for han udseende, hans søde væsen og fordi han er så dejlig og ride, og det er jeg jo utrolig glad for. :) Det er skønt det ikke kun er mig, som kan se hvor dejlig en hest han er. :)
Han er ikke så dygtig, han kan ingenting endnu, vil kun sige han er ryttervant, men det går fremad, og han er meget villig til og lære, så det skal nok komme. Han bliver kun brugt til hygge, så det er for mig ikk vigtig han kan en masse, bare vi lige får styr på ballancen, og det gælder os begge :)

25/9-11
Vi har idag været ude og ride tur for første gang, og det gik bare over alt forventning. Er SÅ stolt af ham. Han er helt ligeglad med alt, og det er skønt :)
Blir mere og mere glad for Winner for hver dag, og selvom han ikk er den mest dygtige hest,er han min, og der er ingen andre jeg hellere ville eje. :)
Kommentér på:
Fjordhest Østerskov's Winner
Annonce