{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Hagens Vicky RC 978 1995

13.426 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Signe
Kvinde | 26 år | Oprettet: 3. maj 2007


Connemara Hagens Vicky RC 978

Fødselsår:
1995
Højde:
Hun er færdigmålt til 146 og godkendt kat. I pony i Sverige hos gamle ejer. Jeg har ikke fået ponymålt hende i Danmark :)
Temperament
Vicky er en rigtig skøn hoppe, men hun har bestemt hendes egne meninger om tingene. Det bedste hun ved er at løbe hurtigt, og det er sjældent nogen slår hende. Hun er en hidsig pony, men hun er til at styre og stoppe igen. Hun har et roligt sind, og jeg kan sætte små børn op på hende, men hvis de samler tøjlerne op eller rammer hende med schenklerne, så er hun gået, for hun gider ikke vente.
Gangarter
Vicky har nogle rigtig fine gangarter. Træder godt over sit eget spor i traven, og hun er stoppet med at firtakte i galoppen. Vi arbejder på mere styrke i galoppen, så hun kan løfte sig bedre fra jorden i dressur :) I skridt har hun det med at trippe, når hun bliver hidsig, men hun bliver bedre og bedre!
Stævner
Jeg har startet og fået i placering til og med LB på Vicky i spring. Har vundet en masse røde rosetter på hende, trods hun stopper og kigger, når hun er til stævne. Jeg har startet til og med LB i dressur på hende, og der har vi også fået fine placeringer. Ellers er jagter et stort hit for os, da både Vicky og jeg elsker det. Vi red i 2012 Hubertusjagten i Ledreborg, hvor vi til opløbet sluttede med en 3. plads mod hestene..

Før i tiden har hun været gammel millitaryhest, og så har hun gået LA i dressur og LA i spring med sin gamle ejer, da hun boede i Sverige. Men Vicky blev solgt, og efter ejerskiftet blev hun mere og mere sær, så hun begyndte at stoppe i spring, hvilket medførte at hun blev solgt flere og flere gange til nye ryttere, der troede de kunne springe hende. Dog uden held..
Stamtavle
F: Hagens Ryan RC 76
M: Hagens Joy RC 543
FF: Tulira Highball RC 47
FM: Abbeyleix Flora RC 605
MF: Värnbergs Orion RC 27
MM: Hagens Flinga 33-79-1903
Køn
En dejlig hoppe.
Bemærkninger
Vicky er en rigtig dejlig connemarapony, som jeg fik i konfirmationsgave den 15-5/11. Jeg havde redet hende et par uger inden og var rigtig glad for hende, så det var en herlig overraskelse jeg fik. Vicky er gammel militarypony, og er derfor meget erfaren i tærrenet. Hun er super dygtig til at springe om vi har sprunget 140cm sammen. Hun elsker at tage en god galop ud over marken, og taber sjældent i kapløb mod andre. I dressuren kan hun også sit kram, og har ingen problemer ved nogen øvelser. Hun er bare en drømmepony, og jeg elsker hende rigtig meget!! <3

Jeg er begyndt at ride lidt bidløst på hende. Dette har jeg gjort for at få lidt afveksling i træningen, og for at få lidt udfordring. Vicky vil meget gerne fremad, og derfor synes hun det er fantastisk, at hun ikke har bid i munden, for så kan hun gå hurtigere. Hun er fuldstyrbar i grime, så nu er vi gået over til cordeo, som også går fint. Vi har også prøvet en sidepull, men jeg synes en cordeo er lidt sjovere :)

Jeg har nu prøvet, at være ude på en rigtig militarybane, og det kan jeg lige love for, at det er noget hun kan lide. Jeg regner med, at vi skal ud og starte militarystævner på hende i løbet af året. Jeg har, efter lang tids søgende, fundet frem til en gammel ejer, der har haft hende siden hun var 6. Hun havde hende i 7 år, og red hende op til LA i både spring og dressur, og så startede military på hende. Vildt, at jeg har fået fat i sådan en pony. Men det hjælper, at gå efter hjertet, fordi jeg til og starte ikke engang vidste om hun kunne springe, men hun var sød og jeg faldt pladask for hende :)

Jeg vil nu begynde, at ride Vicky med hackamore i en periode for at se, om hun vil forandre sig, når hun bliver redet uden bid. Jeg har jo kunne ride hende i grime, ja faktisk helt uden noget, men Vicky glemmer nogle gange "stop-signalet", så jeg er nødt til at have en måde jeg kan stoppe hende på, og der er hackamoren jo en super løsning. Hun går meget afslappet med den, og hun lytter meget til mine signaler.
Kommentér på:
Connemara Hagens Vicky RC 978
Annonce