{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Odbjergs Elizar 2004

3.499 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Johanne Holmsgaard
Kvinde | 24 år | Oprettet: 28. apr 2011


New Forest Odbjergs Elizar

Fødselsår:
2004
Højde:
143,5 cm så en fin højde, men jeg ville gerne have at han var lidt højere:-)
Temperament
Rolig men stadig nysgerrig og med gnist:) er nem at omgås, men elsker at arbejde. Han er rigtig opmærksomheds krævende+et nusse-hoved:) han er faktisk altid glad og kommer når man kalder=D han er dejlig at have med til stævner for han er en man lægger mærke til! Han har utroligt meget personlighed!
Gangarter
Skridt: Han har en rigtig god skridt og han træder rigtig meget over.

Trav: Trav er nok han's bedste gangart og til hingste kåring fik han 8. Når han får bagbenene længere ind under sig selv og mere samling bliver den helt fantastisk:)

Galop: Han har en rigtig god gallop han fik 7 til kåring. Han's galop er blevet noget bedere. Men den skal nok bliver endnu bedre når han for bagbenene længere ind under sig selv, kommer mere op i nakken og mere samlet.
Stævner
Pt.LB klasser.
Stamtavle
F. Anydale Martin
FF. Ralph
FM. Anydale Marike
M. Odbjergs Pepitta
MF. Højlunds Motley
MM. Pia

Da Anydale Martien er og har været i Tyskland i mange år kan jeg ikk finde så meget om ham:( Men her er lidt:) Anydale Martien har 5 sønner godkendt i Danmark, samt er far til Danmarks højest kårede hoppe "Flintdales Merci" som i 1995 blev kåret til "Årets hoppe" i 1 kl. Og tildelt guldmedalje. Han er født i 1991 og er 20 år idag
Anydale Martien har 23 point for afkomssamling.
Så er han New Forest hingst, og blev årets hingst i 1996.
Køn
en (s)køn vallak;D
Bemærkninger
Han er mørkebrun med en lille stjerne i hovedet og en snip på mulen. Tre lave+en høj hvid sok på højre bagben. Min søster havde en pony Flintdales Makka. Da min søster blev for gammel solgte vi ham. Bagefter købte vi Elliot:D Han var 3 og lige blevet kastereret så han var lidt vild han stod på Brønderslev Rideskole men da han ikke kunne enes med de andre (han bed dem i knæene så de faldt sammen) så vi flyttede ham på op på noget der hedder Holtsdam der var han i et stykke til imens en pige red ham. Senere blev han flyttet op på nejst, og nu står han på brrk igen. Han er den bedste pony man kunne tænke sig! an vil gøre alt få sin rytter og giver sig altid 100%
Kommentér på:
New Forest Odbjergs Elizar
Annonce