{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Bjerregårds Mekado [Tidl. hest] 2006

3.883 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laura K
Kvinde | 25 år | Oprettet: 18. feb 2011


Welsh Pony (sec B) Bjerregårds Mekado

Fødselsår:
2006
Højde:
Mekado er 1.38 cm i højden, men måtte godt have været lidt større, men han var jo tænkt til os begge, så han vil have været blevet stor til Lærke, men nu har hun jo Skywalker:)
Temperament
Mekado er en meget rollig og tillidsfuld pony. Er der slåskampe på folden, eller er der nogen som er sure, render Mekado bare sin vej. Men når de andre får lov til og komme ud på fold, og Mekado så skal blive inde for og ride, så syntes han bestemt ikke det er morsomt, så kan han jo godt begynde og blive urolig og kalde lidt på dem...

Nu er mekado blevet den eneste vallak på folden, så han går mellem 4 hopper på folden, så den lille mand er blevet lidt hingstet på det sidste, men han har jo også en del og holde styr på. Man kan mærke det på staldgangen hvor han ikke kan stå stille, og hele tiden napper mig bag:)
Gangarter
Hans gangarter er over middel, men nu har de jo også udviklet sig en del, fra da vi købte ham:

God og taktfast skridt
Elastisk og rummelig trav- der er godt nok kommet gang i hans små fusser!
Springende galop- den er blevet til en rigtigt lækker og kort galop, hvor han ikke bare jorder
afsted, men venter og skubber af bagi.
Stævner
Jeg har ikke startet nogle stævner endnu, men det kommer nok hen ad vejen. Han har startet et par stævner ved forrige ejer. Da han stod ude ved Alberte, holdte vi nogle små hjemme lavede kusine stævner, hvor han har fået en 1. og 2. plads.

Børkop Rideklub 14/15 April
LC1: 58.33% Uplaceret
LD2: 61.66% Uplaceret
Kommentar: Syntes han gjorde det super, i forhold til at det var hans første stævne med mig, og mit aller første stævne:) Han kiggede slet ikke på noget, og gik som en stjerne!
(Også selvom vi lavede kontra galop i LC1, dog en super lækker kontragalop! Hi Hi)

Hedensted Rideklub 12/13 Maj
LD2: 63,33% Uplaceret
LC1: ? (Red forkert og opgav)
Kommentar: Syntes vi havde en hyggelig tur- og bedere, end sidste gang. Jeg fik redet ham mere frem, og han gik ikke nær så uroligt. Syntes nu det er ret flot med hans andet stævne med mig, og hans fjerde eller sådan noget:) Også selvom jeg glemte programmet i LC1, men vi prøver bare igen...

Hedelykke Rideklub d. ?
LD2: 66%
LC1: 58 %
Kommentar: Ok tur, men ikke den bedste.

Egum Rideklub d. 15/9
LC1: 66,67%
2. plads, men både lc1-lc2-lc3 blev slået sammen, men oprigtigt havde jeg vundet lc1 klasseb:)
Kommentar: Det bedste stævne nogensinde. Mekado gik bare super og det hele kørte bare derudaf. Han lå bare stabilt hele programmet igennem! Verdens bedste pony idag. Nu begynder det endelig og gå fremad:) Og min første roset nogensinde!!!!!!!!!!:)
Stamtavle
Han har rødt hestepas med fuld stamtavle, men gad ikke skrive det hele:)

F: Bjerregårds Witek
FF: Cennen schubert
FM: Bjerregårds miranda

M: Bjerregårds caroline
MF: Carolinas moccasin
MM: Krogensgaard bunny
Køn
Smuk og dejlig vallak!
Bemærkninger
Mekado var egentelig ment til både mig og min lillesøster, Lærke. Men Mekado var for stor og for stærk til hende, så nu har hun fået sin egen pony Skjaldbjergs Skywalker. Så nu er Mekado officelt min egen pony, vi fik ham den 1. Maj, og jeg var bare overuden lykkelig. Det går kun fremad med Mekado! Med undervisning ved Hanne, bliver det ikke bedere, og når jeg så tager mig sammen, bliver det super. Vi er begyndt på nogle øninger, men der skal meget sæde og ben til, som om det ikke var nok i forvejen:)

Nu er vi begyndt på stævnerne, hvilket er gået over forventningerne til hans første stævne! Han er den sødeste dreng og have med i byen, og tager alt som en mis:) Nu skal jeg så bare lige kunne huske programmerne... Hi Hi:)

Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) Bjerregårds Mekado
Annonce