{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Lyngaardens Caballino(RIP) :´( [Himmelhest] 2000

2.334 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Familien Lynge.
Kvinde | 26 år | Oprettet: 2. mar 2011


Dansk Varmblod Lyngaardens Caballino(RIP) :´(

Fødselsår:
2000
Højde:
Caballino er 166 cm og det er en dejlig fin højde.

Caballino er født d 27-05-2000
Temperament
Caballino er utrolig sød og hun er rigtig glad for hendes grønne slikkesten men hun kan godt finde på at sparke ud efter min anden pony Samson og men de er rimlig gode venner. <3
Gangarter
Skridt: Caballinos skridt er meget rolig og den er middel man sidder rigtig godt i den.¨
Trav: Caballino traver fint taktfast og den er behalig at side i, hun elsker at traave frit også slå over i gallop. Traven er lidt over middel <3
Gallop: Caballio har den dejligst gallop i verden man sidder så blødt i sædet på hende når hun alså går stille hun kan også have den urtolig stærke gallop i spring <3 hendes gallop er over middel.
Stævner
Caballino har gået stævner med tidligere ejer Lone det er vist gået godt. :) hun elsker at springe så det håber jeg har jeg kan udnytte.
Stamtavle
Den er lang:

Far: Come Back 2
Dvh 560
Kåret
Grandprix vinder og kåret som årets hingst i år 2002 søg evt Comeback 2 i google
Farmor: Amoene
Kåret
Farfar: Cor de la Bryere
Kåret
Bedstefar: Rantzau 2
Bedstemor: Quenotte
Tip oldefar : Foslight 2
Tip oldefar : Rancune 2
Tip oldefar Quenottes far: Lurioso
Tip oldemor Quenottes mor: Vestale
Bedstefar: Landgraf i
Bedstemor: Pandura
Landrafes far( Tip oldefar): Ladykiller 2
Landrafes mor ( Tip oldemor): Warthburg
Pandurases far(Tip oldefar): Montevideo
Pandurases mor(Tip oldemor): Elana

Mor: Gritt
Bedstefar: Garcon
Bedstemor: Tanja
Oldefar: Gaston 2
Oldemor: Half and hour 2
Gastons far(Tip oldefar): Dyoko 2
Gastons mor(Tip oldemor): Jessica 2
Half and hours far(Tip oldefar): Seven
Hald and hours mor (Tip oldemor): Tessa 2
Tanjases farses far(Tip oldefar): Rousseau
Tanjases morses mor(Tip oldemor): Eliza
Tinases farses far(Tip oldefar): Aladdin
Tinases morses mor(Tipoldemor): Ruth Bjerregård

Den er mega lang syndes jeg hehe. <3
Køn
Caballino er en dejlig hoppe med stort H
Bemærkninger
Jeg fik Caballino d 13-05-2011 og det var hjerternes dag hun var så sød dag hun var kommet ud af trailern, og vi havde lukket hende ud på vores lille jordfold. Så dag Lone(Tidligere ejer) slap hende løb, hun hen til mig også kunne jeg få lov at kramme hende så meget som jeg ville man jeg elsker hende.

Caballino kan jeg gøre alt ved, hun elsker at blive nusser bag øret, så står hun bare og hviler hovedet på min skuldre<3. Hun er utrolig madglad og hun elsker at følge efter en, man kan godt blive forskrækket når hun kommer bag en.
Man høre ikke at hun kommer også puffer hun venligt til en, også for jeg et kæmbe chok så hun er min lille følgesvend. :D

Opdraderinger:

Dato 22-05-2011

Kom Henriette og så hende og hun syndes at hun var sød men hun syndes også, at det var lidt skæmmende, at hun følgede efter hende hvorhen hun gik. <3 Det regnede så vi tog hende ind og tørede hende dette tog hun pænt og stod stille. Hendes sadle kommer imorgen, er desværre på bornholm i næste uge til fredag så kan ikke snakke med Caballino&Samson indtil Lørdag. Men ved at søstern nok skal passe ordenligt på hende. <3

Dato:
23-05-2011
Jeg kommer til at savne dig min skath er på Bornholm indtil fredag men Jeanette (Min søster) skal nok passe dig ordenligt ellers for hun smæk. :P
Dato: 29-05-2011
Jeg skal ud og skridte på Caballino idag håber jeg hehe uden sadle hendes nye sadle er bare så lækker også hendes nye udstyr. <3 se billederne hvor jeg rider hende xD

Dato: 31-05-2011

Vi sad og snakkede om hvorfor, at Caballino stod og hang med hovedet på folden. Vi blev enige om, at jeg skulle gå ud og tjekke hende. Dag jeg kom ud til hende løftede hun ikke hovedet og dette plejer hun at gøre, men så trak jeg hende hen på ridebanen.
Da vi var inde på ridebanen fik jeg hende til at skridte hurtigt, men så begynde hun at falde over sine bagben. Da jeg så stoppede hende for at tjekke hvad det kunne være begynde hun, at ryste over hele kroppen rigtig meget enddag.
Så tog jeg hende ind og der var hun holdt op, så gik jeg ind og hentede min mor og der rystede hun en lille smugle. Min mor ringede så til hendes farbror (Peder) han kiggede lidt på hende og bedømte, at hun var hård øverst på røven i krydset.

Efter det ringede vi til tidligere ejer(Lone) og spurgte om hun havde set dette før. Men hun sagde at det havde hun ikke også snakkede hun med Peder. Vi besluttede at ringe til dyrelægen, han kom efter 15 min, da han var kommet halv løb han ind i stalden og gav hende noget muskel afslapende(En sprøjte.) Så begynde han at undersøge hende om hendes puls var normal, den var en lille smule høj efter det forsættede han med at undersøge hende.

Hans bedømmelse var at hun havde fået nyreslag osv. Efter 2 min fik hun en mere sprøjte som så skulle få hendes musIkler til at slappe af så, hun ikke havde ondt om natten. Inden at han tog hjem gav han os sådan noget pulver i små poser, som hun skulle have om morgnen og og om aftnen.

Han sagde at grunden til at hun har fået nyeslag er at hun har stået ude og fryst (Det gjorde hun natten mellem Mandag og tirsdag.) Så har hun fryst så meget at, hun har fået kramper og derfor er hende muskler blevet rigtig kolde, Så derfor fik hun nyreslag. :´(

Dato: 01-06-2011

Gav jeg Caballino noget pulver, hvor at jeg smøret smør på et stykke rugbrøg også hældte det på den, så blev det til en klap sammen mad til hende det ville hun godt have.
Hun har fået igen her til aftnen, hun kom ud og gå i 3 timer med tæppe det havde dyrelægen jo sagt, at hun skulle.

Hun har fået det meget bedre men hun er lidt utilfreds, med at hun ikke må gå sammen med Samson. hehe<3

Dato: 07-06-2011

Fik vi afvide at Caballino ikke har nyreslag, men at det måske var wabler. Dyrelægen ved ikke med sikkerhed at det er wabler fordi at hun bliver bedre og bedre.
Bagefter sagde han at vi skulle ringe D 20-06-2011 for at sige hvordan det gik med Caballiono.

Dato: 18-06-2011
Kom en fra land&fritid(Henriette) og lavede Equine Touch på Caballino også slappede hun helt af og da hun så kom ud så kunne hun trave nogenlunde stabilt så hun var rigtig glad. Lige nu går hun med meget løftede bagben så hun er nået rimlig langt fra at slæbe sine ben også til, at løfte dem højt for at holde balancen. Hun har også faldet pågrund af at hun blev forskrækket for skraldelastbilen kom, men hun kunne rejse sig og gå rimlig fint, men jeg lukkede hende på vores lille græsfold.

Henriettes vurdering var:

1. Reaktion ved højre bagknæ
2. Omkring lansen mærked havde hun en reaktioni venstre side hun løftede venstre bagben.
3. Reagerede også på i saddelleget især i højre side.
Henriette ville rigtig gerne høre hvad der ville ske med hende.

Dato: 20-06-2011

Ringede vi og sagde at hun kunne få renset alle fire hove og det syndes han at det lød meget underligt. Han sagde også at DET IKKE ER WABLER! det blev vi rigtig glade for. Så han kommer d 24-06-2011 for at tage en rønkenbillede.
Han vil rigtig gerne finde ud af hvad det er Caballino fejler for det er godt nok mystisk.
Mor har lige skrevet kl 16:50 hvad dyrelægen sagde glæder mig til at høre hvad hun sir. c:

For 2 billeder koster det 750 kr
og hvis vi skulle have 1 mere kostede det 75 kr så det er ikke galt.

Dato: 20-06-2011

Så var jeg ude i stalden med vores lille hund (Freja) hun løb rundt og snust til alt det er meget spændene, at gå i stalden selvom at. Man er en hund på 6 år. xD Hestene troede at hun var en lille hest. Caballino snuste til hende også gøede Freja lidt, men så gik hun hehe skøre vuffer. Kalvene(Cheesburger og Hamburger) kiggede drilsk på hende også kig Cheesburger ind under hegnet og det morede den sig vældig med. Men de hyggede sig og da Cheesburger blev jagtet ud løb den så hurtigt, at det græs den løb i lagde helt ned. hehe <3

Dato: 21-06-2011

Caballino fik Henriette på besøg igen og Henriette var enig i at, hun er i god bedring for Caballino kan allerede vende rimlig godt. Men vi skal jo have taget rønken på fredag, Henriettes bedømmelse var at hun var i meget god bedring men hun var stadig lidt øm i nakken. (Tror vi)

Dato: 22-06-2011

Caballino var rigtig glad for at komme ud på det extra stykke græs, hun travede ud i det høje lækre græs. Men da der kom en trailer kl 18:31 cirka begynde hun, at gallopere på folden og det så rimlig godt ud, men da hun travede var hun ved at glide. Det går frem af det er da fremskridt hehe hun går også meget bedre og hun er meget mere nyskærig og følger med i alt og hun kan også fjolle med mig igen.

Vi er så tæt på at du kan blive rask men alligevel også så langt fra at du kan rides alm igen. xD <3

24-06-2011

Idag to dyrelægen rynkenbilleder af Caballino hun stod bare og sov fordi, at hun havde fået et beroligene middel hun var ved at vælte et par gange GISP Vi ved endnu ikke hvad de viste fordi han skulle ud og fotografere nogen andre heste men vi får det afvide idag. :P Dejligt. bare træls at jeg ikke kunne være med til afslutning, med skolen mega nedern..

:´( Men Caballino kommer i første række hehe min dejlige søde trold.

Caballino vi2 skal nok blive gode igen håber jeg. c:


Hvis jeg var en hest så ville jeg være Caballino hun liner mig på en prik. Caballino ville omvendt være mig hvis hun var et menneske. Jeg elsker hende mega meget og jeg krydser fingre for at hun kan blive normal igen. <3

13-07-2011

Idag fik jeg afvide ag mor at Caballino dsv skal aflives pga at dyrelægerne ikke ved hvad de skal gøre ved hende så han kommer nok nu her og afliver hende. Jeg er hjemme ved Maja indtil 16-07-2011 hvor at jeg så kommer hjem. Caballino betyder meget for mig så jeg er MEGA ked af at hun skal aflives og hvis du'/i vil vide hvorfor så skriv til mig over Pb. xD


Dato: 17-07-2011

Caballino er rigtig fræk for da jeg mugede ud ved hende begyndte hun at bide i kosten. Hun går stadig og spasser af og da mor lukkede hende på fold for 2 dage siden faldte hun på siden øv min lille trold nyd resten af dagen. For imorgen er det din sidste dag hos de levende mennesker. xD :´(

Dato: 18-07-2011

Idag er hun blevet aflivet jeg er bare så ked af at hun skulle aflives.

Men hun ville jo også gerne løbe rundt på folden med de andre, men hun gik alt for slingert med bagparten til at hun kune skridte ordenligt. LOVE YOU GIRL <3

Hun døde meget stille og roligt men hun ville gerne leve så det tog 30 mi. At aflive hende men min far har lagt procening over hende så jeg ikke kunne se hende. Jeg har været i svømmehal imens og købt et hamstre bur til Jeanette og jegses kommende nye hamstre. Da jeg ikke kunne holde ud til at hende dø det så jeg fik en hel da for mig selv og det er jeg glad for TAK mor, Jeanette og Keld JEG ELSKER JER MEGA MEGET. <3 xD Min familie har støttet mig 100% igennem alt det her rod og jeg elsker dem højere en noget andet selvom at Caballino er død går mit liv jo videre. xD


Dato: 15-08-2011
Jeg savner squ at have dig i mit skød og sidde og kysse dig. Savner dine dejlige hop og spring og din utrolig personlighed. Jeg finder squ ikke en som dig mere du var mit et og alt kom dog tilbage. Hvorfor skulle det også gå så galt jeg er så forrvirret og så ked af at du er borte. Krammer hele tiden dit bid som var så dejligt for dig jeg elsker dig. Dette er fra hjertet jeg hader ikke, at kunne løbe ud til dig hverdag og snakke med dig om alt mulig, lige fra venner til stævner. :) Græder hele tide over dig jeg kan simpelhen ikke give slip på dig du er mit et og alt. :´(

Jeg elsker bare dit kønne udseend og din måde at vise tryghed på. :) Hvorfor skal det være så svært at give slip på en hest. Det skal jeg fortælle dig den hest man rider hverdag betyder måske ikke noget for dig. Men den her hest ja det er noget som gud lavede til mig. Han elskede mig for det men alligevel måtte jeg ikke opleve hende som jeg ville. Jeg nået kun lige at røre skallen også bist borte blev hun.

05-09-2011

Kæft jeg savner hende når jeg ser billederne så græder jeg jeg er så ked af at skulla af med hende hold op hvor jeg dog savner hende det var den eneste hest som jeg nogensinde har holdt så meget af. Jeg nået kun lige at kende hende hold op hvor er det dog træls at man ikke engang kan få pengene tilbage fra tidlligere ejer så man i det mindste kunne få en ny hest. ;´(

Lidt der viser hvad hun betyder for mig:

Som et rim - der ikke rimer
Som en daq - uden timer .
Som et hjerte - der ikke banker .
Som et hoved - uden tanker .
Som en boq - uden ord .
Som en have - uden jord .
Er som miq - uden diq.
.
jeg ga dig en rose og sagde når denne rose visner er vorse venskab forbi men så er det godt at denne rose er af plasik for jeg vil ikke miste dig.

Jeg Skrev dit navn i sandet, men vandet tog det <3
Jeg skrev dit navn på muren, men regnen tog det <3
Jeg skrev dit navn på papir, men vinden tog det <3
jeg skrev dit navn på tavlen men læren viskede det væk
Jeg skrev dit navn i mit hjerte, og der vil det altid stå <3

-baby vi kan alt vi to
og vi kan gøre det nu
hvis ikke vi to ka hvem
sku så kunne Caballino
du er en ener og ikke en tier
men en ener for du vil altid
være i mit hjerte min lille stjerne
Kommentér på:
Dansk Varmblod Lyngaardens Caballino(RIP) :´(
Annonce