{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lipizzaner Diler 2002

1.881 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sine  .
| 0 år | Oprettet: 15. jan 2010


Lipizzaner Diler

Fødselsår:
2002
Højde:
170
Temperament
Lidt hidsig, men det er nu intet problem at tackle. Han er skidesød at ride, når man lige finder ud af hvordan.
Han er lidt utryg ved nye mennesker, men knytter sig utroligt hurtigt! Jeg har kun redet ham i et par uger, og knyttet er han allerede. Super sød, lidt nervøs, men en super dejlig hest. Stor dreng, med hjertet på det rette sted.
Gangarter
Skridt: Stor og rummelig, godt fremadgående.
Trav:Tager lange skridt, og den er utroligt nem at kontrollere. Meget fremadgående.
Galop: MEGET fremadgående og frisk. Ikke 100% styrbar, men dog nogenlunde. Mangler en del balance, men det arbejder vi på.
Stævner
Ikke før han er helt klar til det. Går mere op i, at han bliver en afbalanceret og afslappet hest.
Stamtavle
Far: Len
Mor: Drama

Det er dog det eneste jeg ved..
Køn
Vallak, og en super smuk én af slagsen!
Bemærkninger
Diler, står på Brandtofte Stutteri og ejes af Drakomir.

Han er en skidesød hest, lidt hovedsky og en smule utryg ved nye mennesker, men han har sgu hjertet på det rette sted. Han er villig til at lære, og vi går langsomt frem. Allerede nu, efter 1-2 uger, kan jeg mærke fremskridt. Vi lærer hinanden og kende, og jeg stiller ikke store krav til ham nu. Går meget op i, at han skal få en god oplevelse ud af at blive redet. Han er primært blevet brugt som kørehest, og havde ikke haft rytter på siden august, før jeg tog over. Han tager det hele superflot, og jeg glæder mig til at se hvad vores samarbejde vil bringe! Vi klikker rigtig godt, og jeg føler vi har en god harmoni, hvilket jo er meget vigtigt. Har tænkt mig at påbegynde lidt jordtræning, da han ville have godt af dette :) Jeg kan takke min veninde, Luise, for at have taget mig med ud på Brandtofte og vist mig denne smukke hest! Og tak til Drakomir, fordi jeg må ride alt hvad jeg vil, på dejlige Diler.

Håber i vil tage godt imod ham. Jeg vil nok løbende opdatere..

Ps. Mange af billederne er primært taget af Luise.

25/5-2011.
Idag startede vi med, at træne fra jorden. Hvilket gik strygende! Han kopierede hver og eneste af mine bevægelser, og var meget samarbejdsvillig. Han prøver så godt han kan, og får massere ros. Der skal ikke mange forsøg til, før han fatter fidusen! Endnu engang, er jeg blevet bekræftet i, at han er en sød og lærenem hest, der gør det så godt han kan.
Så gik vi ind i stalden igen, så sadlede jeg ham op, og gik ind i ridehuset. Han bliver bedre og bedre til at acceptere skamlen. Den er ikke ligeså farlig længere.. I starten var han lidt anspændt, men det gik hurtigt i sig selv igen. Jeg lagde meget vægt på, at han skulle slappe af og træde indunder sig selv. Og mon ikke han gjorde det! Han arbejdede sueprgodt under mig, og fik massere af ros. Han gjorde det simpelthen så godt. Galoppen bliver også bedre og bedre, og jeg kan ikke lade være at se på os inde i spejlet. Hvor er han dog en smuksmuksmuk hest. Hvor er jeg dog glad for ham.
Jeg red kun en halv time, og det passede egentlig os begge fint. Jeg syntes han havde arbejdet så godt, at han godt kunne få lidt tidligere fri.
Så gik vi ind, sadlede af, også pussede jeg ham færdig. Når jeg lukker ham på fold, nænner jeg næsten ikke at gå fra ham! Han står bare og glor med hans smukke øjne, og vrinsker. Årh, han er sød. Glæder mig til at komme ud til ham imorgen..

26/5-2011
Idag gik jeg direkte til ridningen. Jeg kom ud på Brandtofte, gik ind og hentede trækketorvet. Det varmer sådan, når han bare tøffer hen til én, og de store smukke øjne kigger på én. Åha, han er skøn. Jeg gjorde ham klar, trak ham ind i ridehuset, og det hele gik bare SÅ godt. Der var dog lidt problemer med skamlen. Men ellers.. han gik bare så godt. Det er bare rart, det er! Dog skød han konstant skulderen i højregaloppen, hvilket var møgirriterende. Men vi arbejder på det!
Kommentér på:
Lipizzaner Diler
Annonce