{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Borbjergs Shakespeare [Himmelhest] 2007

3.566 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anja Andersen. .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 9. mar 2006


Dansk Varmblod Borbjergs Shakespeare

Fødselsår:
2007
Højde:
- Han er målt til 168cm .
Temperament
- Opmærksom og livlig (:
Gangarter
- Skridt middel
- Trav overmiddel
- Galop overmiddel .
Stævner
År : 2012

D.28 Juli . Vallø Sports Rideklub :
Lc1 : 61,25 %- endte i bunden af klassen, men var hans første stævne og var meget bange for det hvide hegn.
Lc2 : 62,174 % - 1 plads ud af 8. rigtig stolt og tilfreds med vores ridt.

D. 26 August . Strøby Rideklub :
Lc2 : 61,304 % på Trods af en han stod på to ben og ikke ville i det ene hjørne er vi godt til freds med vores ridt. Kommentar fra dommer : Super fin hest ! mangler dog rutine :)
Lb1 : 61,852 % okay program, men var meget hidsig og ville meget gerne bestemme selv. Kommentar fra dommer : Dejlig hest, lidt for meget uro og modstand.

D.12 September. Fakse Køre og rideforening Aften stævne :
Lc2 : 58,696 % ? han lavede en masse små fejl, men syns vi blev dømt meget hårdt.
Lb1 : 60 % vores bedste ridt end til videre, Han var med mig hele vejen igennem programmet, så forstår over hovedet ikke vi bliver dømt mere ned i dette program i for hold til det første. Men jeg var MEGET til freds med vores lb1 program ! :)
- Kommentar fra dommer, Virkelig en dejlig hest, få lidt mere styr på den så den ikke kigger, og så ville det blive rigtig godt !

D. 13 oktober . Haslev Køre og Rideforening :
Klubmesterskabet 2 x Lb1

Stamtavle
- Han er ikke samtarvle, da han's far IKKE er kåret.

Mor : kender ikke navn, RDH hoppe.
Mm : kender ikke.
Mf : Milan DVH 682
Mfm : Chtanti Skovvang DS 10551
Mff : Michellino DVE 542 - Årets hingst 2006


Far, ? efter Robin z
Fm : kender ikke.
Ff : Robin Z
Fmf : Ramiro Z
Fmm: Alpha Z
Køn
- Vallak.

Blev kastareret da han var 1 år gammel.
Bemærkninger
Borbjergs Shakespeare er avlet og vokset op hos avler Jørn Dahl i Holstebro .

- Tirsdag D. 17 kørte mig og min kæreste op til holstebro for han prøvet ham, jeg viste med det samme jeg så ham at han skulle blive min, og blev kun endnu mere forelsket i ham da jeg satte mig op på ryggen af ham og kemi'en mellem os var der med det samme (:

- Onsdag D. 18 blev han så kørt til dyrlæge og gik igennem (:
- Torsdag tog vi så hele vejen over og hentet ham.

Han gik direkte ind i mit hjerte, og kan mærke det er den helt rigtige hest for mig.,
glæder mig rigtig meget til at skal have ham med ud på stævne pladserne (:

vi er nu begyndt her fra D.4/6-2011 at få undervisning af berideren Allan Jørgensen (WWW.Ak-dressur.dk) og det går super godt :)

D. 3 november 2011 - tog vi til dyrlæge med shakespeare, han havde kastet mig af på en meget voldsom måde lige da jeg havde sat mig i sadlen, han begyndte ikke og ville ud af bokse og så meget ked ud af det og stod altid bare og hang :(
Han stak osse af fra os hver gang vi skulle ha ham ind fra fold, han var bare rigtig ked !
Vi fandt ud af hos dyrlægen han har fået en skade i ryggen på ligamellerne en form for sene skade bare i ryggen under sadlen, så forklare ALT.

D. 7 november 2011 - er vi nu begyndt med vores genoptrænings program med longe, bomme, pasoa og indspændings tøjler, Så han kan få bygget ryg muskler op igen.

D.12/12-2011 - Idag har vi været til tjek hos vores dyrlæge. det var heldigvis positivt. Han's skade i hans ligameler er helet 60 procent ca. og så fik han banket sin len på plads, fordi hans problem gør han over laster hans len lidt, så nu er musklen strukket ud igen :)
- Så nu skal vi til tjek igen om 4 uger og håber så der han er helt fint i ryggen :) Men vores dyrlæge er HELT SIKKER på han kommer sig 100 procent og bliver en rigtig super star :D

D.10.01-2012 - tog vi til tjek hos vores dyrlæge. shakespeare er nu helet 85 procent :) - dyrlægen ville normalt sætte ham igang med ridning nu, men da han har et stort temperament og meget følsom ville han ikke sætte rytter på før det er 100 procent iorden. så vi var tar en måned mere i longe, og så skulle han være klar til rytter :D - han viser rigtig meget frem skridt nu, har fået lidt af hans humør igen, og hans gang er blevet meget svævende igen :D

D.16.02.2012 - kørte vi til sidste tjek med Shakepeare, og det er helet 100 procent nu :D så du har han fået noget medicin han skal på i 3 måneder, og han skal startes op med at ride om 14 dage, så det er bare helt perfekt, glæder mig rigtig meget til Allan skal begynde at ride ham, og er så spændt på at se hvordan shakespeare tar det :)

D.13.3-2012
Så kom dagen vi har ventet længe på, hvor shakespeare skulle ha rytter på for første gang efter han skade siden september.
Han var super cool og sagde intet til at få Allan på ryggen . han bær sig bare super godt under rytter og man kan tydelig se en forandring :)
han viser meget hurtigt fremskridt efter bare 2 gang med rytter her d.16.3-2012 . er så stolt af min lille stjerne ! :)

D.24/4-2012
Shakespeare gør så store fremskridt allerede bare efter lidt over en måneds ridning. jeg er selv begyndt at ride ham ca. 2 gange om ugen i hjælp med min ride lære Allan. vi er nu påbegyndt LA øvelserne. er så glad for det går fremad og er så positivt :)

D. 22/5-2012 - nu har jeg for anden gang været oppe og ride ham alene uden underviser på. og det går så perfekt, er blevet så glad for at ride ham igen og vi er ved at være helt trygge ved hinanden efter al den modgang vi har haft :)

D.28/7-2012 - så var vi til vores første stævne efter blot 4 måneders ridning, og kom hjem med en 1 plads i lc2 :) dog syns hans det hvide hegn man stiller rundt om banen er meget MEGET farligt :) hehe .. men alt i alt super stolt og tilfreds med stævnet, da han er en meget speciel hest at ha med at gøre :) så meget positivt om ham :)

D.4/9-2012 - Så kom dagen hvor vi fik Torben Andersen ud for at hjælpe mig med Shakespeare med at blive læsses, han har siden jeg fik ham, kun ville køre i de store 4 hestes, da vi havde en kedelig tur hjem fra jylland på 4 -5 timer begrund af ulykke på motorvejen.
Så vi fik ringet til Torben for at f¨å hjælp.
jeg var selv nået ret lang med Shakespeare og kunne få ham op i traileren og stå, men IKKE lukke bommen så var han løbet hurtigt ud igen. Han kan nu gå selv op i traileren og stå helt stille i 10 min. hvis det skulle være det, og vi kan lukke bommen bag ham uden han rykker på sig, kan endda kaste med bommene bag ham hvor han nu er ligeglad :)
Må godt nok sige at Torben Andersen er en helt genial person, virkelig super rar og være sammen med omkring heste, og er rigtig go mod hesten og den bliver på ingen måde tvunget til noget :)

Vi fandt ud af vores problem der har gjort jeg ikke har kunnet lukke, og det er fordi Shakespeare og jeg har været for gode venner - der har simpelhent ikke været en leder imellem os, som skal være Mig! så nu er jeg og shakespeare helt rolig omkring trailer læsning, og Vi er super cool nu med det :) Siger rigtig mange tak til Torben Andersen !

D. 4/10-2012 - tog vi til dyrlæge, HC hos Hørsholm hestepraksis. jeg har endnu 2 uger følt det var noget galt med ham, han var blevet lidt mut og sparkede efter mine ben under ridningen :/ og da jeg så satte mig op i sadlen og næsten fik en rodeo tur vidste jeg at nu var den gal. vi tog til dyrlæge d. 4 og det viste sig det var begrund af hans len var låst igen, så han fik kiropraktik og er go igen nu :) skal ha det igen om 2-3 ugers tid :) grunden til det er fra hans tidligere (Skade) som har gjort hans len lidt svag, men jo mere ridning jo stærkere bliver den og har til sidst intet problem :) han er dog kun redet et halvt års tid , så vi må bare ride derud af med lidt hjælp af dyrlæge og Massør :) takker dem mange gange for hjælper så han blir go igen ! :)

D.18.10-2012 - Så tog vi til dyrlæge igen efter 14 dage, jeg kunne stadig ikke ride ham :( vi fik scannet ham i lennen hvor man kunne se der var noget med en muskel kan ikke lige huske navnet, men han har fået en blokade i lennen og skal nu longeres med passor i to uger og skal skridtes og longeres 3 uge, og så skal vi derop igen for at se om det går fremad, håber på det bedste ! :) men ind til videre er det heldigvis positivt, men som HC siger så skal det på plads nu! :)

D.8.11-2012 Så tog vi til tjek for vores dyrlæge igen, han fejler INTET nu, så det jo positivt. men han ville stadige ha mig af lige så snart jeg kommer på ryggen af ham :( han har nu fået en måned hvor han skal i ridning hos berider hvor de har den nye dukke man ser i bladene, og så ville man vurdere det på denne måned om han kan blive ride hest eller ej :( Krydser alt hvad jeg har, da han virkelig betyder meget for mig og er min store stjerne som jeg gerne skulle ha mine drømme opfyldt med !

D.03.03.2013 - Tog mig og lillemanden til kursus hos Lisbet Seierskilde. han havde en af de gode dage hvor han opførte sig nogenlunde sød. og vi lærte super meget, og har fået en masse at arbejde med :)

D.13.03.2013 - det har gået godt i 1 ½ måned med os nu. men desværre på denne dag valgte han at falde tilbage og gå mig en røv tur uden lige, jeg måtte hentes af ambulance og har slået mit bækken og ryg meget. Vi står i en rigtig stort dilemma nu, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, syns snart jeg har prøvet alt for at han skulle blive go igen og har kæmpet i alt næsten 2 år nu. det gør mig rigtig ked og kommer måske aldrig op på ham igen :( det næste skridt vi kan tage er at få en hestehvisker ud og se hvad hun siger, og så må vi tage valget mellem måske at sælge eller aflive :,(

D. 11.04.2013 - Så tog vi til dyrlæge efter som vi syns han ikke var sig selv igen og smed mig af :(
det var desværre dårligt nyt :,( Han blev erklæret uegnet som ride hest efter de 2 år vi nu har kæmpet med hans ryg og len. Det var det værste jeg kunne forstille mig. Det var jo ham jeg havde alle mine drømme med at nå til tops i dressur sporten. Så nu går vi og venter på forsikringen siger OK for at tage ham..
:,(

D. 16. 05. 2013 - så fik jeg sendt lillemanden afsted mod de evige græsmarker, efter næsten 2 års kamp med han ryg og len. Jeg ville kun ham det bedste, og det var denne vej, desværre :'( han var noget helst specielt for mig og ingen ville kunne tage hand plads! sov godt min dreng, Elsker dig <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Borbjergs Shakespeare
Annonce