{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Pilotte [Himmelhest] 1994

2.810 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tine Pilegaard .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 29. apr 2011


Dansk Varmblod Pilotte

Fødselsår:
1994
Højde:
1.74 m
Temperament
Lotte fik stukket en motor op i røven som føl, og den sidder der vist stadig endnu ;) Får hun lov og er der plads til at strække ud er hun nærmest hurtigere end lysets hastighed :b
Ud over det, er hun enormt dejlig, og har en kæmpe personlighed!
Gangarter
Lottes gangarter er super. Hun passer på sig selv når hun går, og det er nok også grunden til at hun holder sig så godt.

Skridten vil jeg beskrive som middel, traven som tja.. Ponytrav ;) (Stadig super dejlig at sidde på, ingen tvivl om det) og galoppen som super dejlig!
Stævner
En masse LC med mig.
- Et utal af højere klasser med ejer tidligere... :-)

Højeste spring med mig: 140 cm, som hun tog uden at blinke, og jeg sad egentlig bare oven på hende uden at gøre så meget. Kender ikke en hest, der er så glad for at springe som hende :)
Stamtavle
M: Ditte
F: Øxenholm Pioneer
Køn
Hoppe
Bemærkninger
OPDATERET TEKST D. 17/7 2011:

I 2008 lærte jeg dette kære væsen at kende, og har på intet tidspunkt fortrudt siden :o)
Lotte er en DV hoppe på 17 år. Det ved hun bare ikke selv.. I hendes hoved er hun aller højest 5 år :o)
Jeg rider og tilbriger hver eneste dag sammen med hende, og det har jeg som sagt gjort siden '08
I starten stak hun meget af med mig. ISÆR når vi fik springundervisning. Langsomt fik jeg styr på hende, og det var jo dejligt :-)
mit første stævne på hende gik ud over al forventning. Det var GLK's klubmesterskab i 2009, hvor jeg blev nr. 2 i juniormesterskabet for spring. Siden da gik det bedre og bedre i springningen, og jeg nåede op på en højde på 140 med hende sidste sommer. Desværre styrtede vi nogle uger efter pga et hul i banen og er aldrig rigtigt kommet igang med at springe seriøst igen, pga en skade fra min side.
Dressuren ser også godt ud efterhånden, hvor jeg i starten hverken kunne få hende ned til bidet, samlet eller noget som helst. Nu går hun pænt samlet, og gør de ting, som jeg beder hende om :o)

De seneste par måneder har vi nydt naturen, bestiget "bjerge", badet, jordet rundt, udforsket nye områder (se evt. min video "ud og hjem igen.."). Det har været nogle herlige måneder, og jeg er ikke et sekundt i tvivl om at Lotte også har nydt det i fulde drag. Hun er en rigitg skovtrold, med en kæmpe bjørnepels :o) At ride med hende i skoven er virkelig terapi for mig.. Især i de her stressende måneder..I totally love her :o)

OBS OBS OBS OBS
D. 6 februar blev sidste gang jeg så tøsen. D. 8 blev hun hentet, for at få fred.
Hvil i fred, Prinsesse. :-(

D. 27 september 2012:
Det er snart 8 måneder siden at jeg sidst krammede min kære ven. Savnet er ikke blevet mindre. Tværtimod... Jeg mangler hende virkelig. Ingen hest vil nogensinde kunne erstatte min dejlige Lottelus <3 Savner dig min tøs.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Pilotte
Annonce