{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Kærholms Loukiller * Himmelhest :'( * 2005

2.324 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Diane og Lou < 3
Kvinde | 32 år | Oprettet: 6. jan 2010


Dansk Varmblod Kærholms Loukiller * Himmelhest :'( *

Fødselsår:
2005
Højde:
173 høj
Temperament
Loukiller er utrolig cool. Han er en ung hest der ikke længere er så meget unghest. Forstået på den måde at han er kold overfor mange ting. Der skal en del til at skræmme ham !
Gangarter
Jeg er jo helt forelsket i alt ved ham lige nu, så for mig er det jo alle super.

Men hans skridt er forholdsvis okay.
Hans trav er middel / over middel når den rides frem :)
Fin galop, stor og rummelig.
Stævner
Loukiller har startet flere stævner. Både dressur, spring og mili. Men da jeg lige har købt ham er det endnu noget vi har til gode :)

5/6 2011 ØRSK
LC3 A
red til 56,3 % video ligger herinde. Er stolt af ham på trods af lidt pjank og ballade :)

17. marts LD2 (travprogram da vi endnu ikke må galopere)
red kun til 56 % endnu en gang
vandt 2. pladsen
- det vigtigste var at han ikke længere er bange for de andre heste og at vi godt kunne varme op på 20x40 bane med 10 andre heste . Lille stjerne hest :)

24/6-12 LA2 Ørsk
Vinder af klassen med 62,4%

24/6-12 Samsø Mesterskab La2
1. uplaceret (nr. 3) 62,1%

^^er meget meget stolt af Loukiller !

18/11-12 Diamantstævne La2
Stamtavle
Skriver lige de mest fremtrædende

Far - Loudini
Farfar - Loutano
Oldefar - Landgraf 1
Tipoldefar - Ladykiller xx

Mor - Take a Line
morfar Basiluzzo (fra USA)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Loukiller er en dejlig vallak som jeg netop har købt. Han er min første hest (udover en shetlænder jeg havde da jeg var 4) og jeg glæder mig til rigtig mange år sammen med ham. For han skal altid være hos mig - Aldrig sælges! :)
Det var en ren tilfældighed at jeg fandt Loukiller og det viste sig at jeg skulle falde for ham med det samme :)
Jeg kan utrolig godt lide hans temperament. Han er virkelig cool og afslappet med stortset alting !

Da jeg jo netop har købt denne billedskønne røde vallak er der ikke rigtig nogle ridebilleder endnu. MEN jeg ligger en video ind af mig og ham så snart jeg får ham godkendt. Så Please :) Godkend min lille nye dreng :)

13/6 2011
Jeg har nu haft Loukiller i lidt over 2 uger. Og nej hvor har jeg lært meget om ham.
Jeg føler mig utrolig heldig ved at have fået ham.
Han er en rigtig gadedreng. En mest med utrolig meget personlighed. Han kan være noget så irriterende, stritte imod og småstejle og jeg bliver så træt af ham. men han er noget unikt. På ridebanen og i stalden er jeg så tæt på ham. Han knytter sig mere og mere til mig.

Jeg har redet ham uden sadel for første gang i hans liv. Der var jo slet ingen problemer.

På springbanen er det gået op for mig hvor stort et talent han er og hvor ærlig han er.
Jeg har ikke ret meget teknik eller selvtillid på springbanen. Men Loukiller har kæmpe overskud og på trods af at jeg måske giver forkerte signaler, eller tøver lidt, eller ikke støtter ham så er han endnu ikke stoppet en eneste gang med mig. Han gør alt for at hjælpe mig over. Han giver mig selvtillid og springlyst og jeg er sikker på at med den rette undervisning så bliver vi godt springende.

update 13/7 2011

Lige nu har Loukiller stået stille i 1½ uge.. Han havde en dyb og stor hovbyld, som smeden heldigvis fik trykket ud, men efter 3 dage er han stadig meget halt ! Han har fået penicellin 3 gange samt smertestillende.. Jeg syntes det går fremad, men det er hårdt og jeg frygter selvfølgelig det værste ..
Han har haft feber, i lørdags var den på 39,1 mandag - 38,3 , tirsdag 37,9 .
Jeg går udfra at dette betyder at hans krop ikke behøver at kæmpe imod noget infektion mere og at han derfor er ved at være færdig med den byld..
Han står pt. inde i stalden, han halter for meget til at komme ud, og jeg syntes det er så synd for ham, men der er ikke andre muligheder før han er nogenlunde haltfri .. :(

9/8 2011
Lou er ENDELIG haltfri og har nu fået sko på. Det hele ser godt ud så han skal rides imorgen igen ! efter 5 ugers pause. hvor bliver det dejligt! Så skal han bare tage lidt på og så er han perfekt <3

20/10 2011

Loukiller har efter et spark ind i væggen (på grund af hest han stod ved siden af) pådraget sig en svær og langvarig skade i bagbenshasen. En indre blødning der medfører at han skal stå stille i minimum 3 måneder !
Jeg er sønderknust :'(

19/11 2011

Jeg tog Loukiller med ned til Flemming Christiansen. Jeg tror ikke på at 3 måneders boksro gør nogen gavn. musklerne, hovedet og temperamentet bliver ødelagt.
Flemming var super professionel, og nu efter en sprøjte i bagbenet og 2 ugers boksro er Loukiller HELT rengående. Skaden er der stadig og der skal derfor en langsom genoptræning til. Men er det ikke fantastisk? Benskader og Flemming Christiansen = God kombi. Han er super dygtig!

dog satte jeg mig op 2. dag efter 16 dages boksro og blive smidt af og brækkede næsen. SÅDAN. men altså, han er jo 6 år og har været isoleret så længe så det var måske også en anelse naivt af mig at tro den ikke ville gøre noget. :)

Ligemeget med det, han er rask og det er det vigtigste!

11/1 12
Efter en lang kamp er vi nu endelig gået igang med genoptræningen af Loukiller. Han har fået en halvpart Cecilie Lorentzen som skal tage sig af ham i weekenderne når jeg er på Samsø og arbejde.
Hun håndterer ham rigtig godt.
Jeg håber meget på at han forbliver rengående, og kan mærke at han er ved at blive sig selv igen!

9/4 2012

Jeg har nu været igang med genoptræningen af Lou i godt 4 måneder.. Det går super godt - han viser endnu ikke tilbagefald til sin skade, men holder vejret hele tiden af frygt for det.
I øjeblikket er han med på påskeferie på Samsø - vi har redet undervisning ved Hans Ley, hvilket klart kan anbefales.
Jeg tror dog jeg har lagt et for hårdt bid på Lou, da han er blevet meget hård i munden og har meget svært ved at vente , særligt i galoppen, hvilket er en stor udfordring for mig. Men nu skal vi tilbage til Lykk idag og så kan vi ændre på det . glæder mig :)

9/10-12

En del er sket. Loukiller er i fuld træning. Vi har startet vores første LA2 og vandt klassen over alt forventning! Alt dette er takket være Jeanett Retz www.retz-horses.dk - Sikke en undervisning! Hun har nu Lou i ridning i hele oktober måned og jeg glæder mig til at få ham tilbage! Jeg er sikker på at han bliver super lækker og velredet og han udvikler sig til noget rigtig godt!

29/10 - Loukiller aflivet efter voldsom skade.. :'(
Kommentér på:
Dansk Varmblod Kærholms Loukiller * Himmelhest :'( *
Annonce