{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Royal street [Himmelhest] 2000

1.862 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team Nøhr !
Kvinde | 35 år | Oprettet: 13. nov 2009


Traver Royal street

Fødselsår:
2000
Højde:
ca 150 høj - ikke målt endnu, men han er en lille lort ;)
Temperament
Han virker super rolig og nede på jorden
Gangarter
Har ikke set hans galop endnu, men hans trav er vildt lækker, det ligner bare han flyver af sted. glæder mig til at prøve at ride ham inde for de næste par dage.
Stævner
Han er travhest og har tjent 350.000 kr i hans karriere indtil videre..
Han har rekord 13.8.. så det er en rigtig lille sprinter jeg har fået fat i..
Stamtavle
Hestens far: Backstreet Guy (us)
Hestens mor: Sunny Bredsjö (s)

Køn
Vallak
Bemærkninger
Rolle, (hans nye kælenavn) er en gave til mig fra min kære mand. da jeg tog beslutningen om at sætte Hybris i fol i år, betød det jo at jeg mistede min montehest ;( Manden blev så tilbudt en ældre traver af en der mente at den ville passe perfekt til mig og min køre/ridestil.

Han ankom til mig på nykøbing f travbane igår, og han havde taget turen ovre til mig helt fra bornholm.. idag har han så mødt de andre heste ude på folden, og det gik da uden noglen større skrammer.. der går nok lige nogle dage før han er helt inde i flokken ;)

Har indtil videre striglet ham, løftet ben, trukket tur læsset i trailer osv og han har INTET sagt til noget af det.. han er virkelig bare god. Så indtil videre havde de ret med at han passer til mig.. håber på at komme ud og ride ham i weekenden hvis han ellers spiser og er faldet til..

Ser frem til en massse skønne timer med min smukke stjerne!!

OPDATERING.
d 4/6 var vi til rutineløb på nyk f travbane, så jeg lige kunne lære ham at kende inden vi skal ud i et rigtigt løb sammen.. jeg varmede ham for rytter. hvilket gik super godt. lod ham gå fra start i varmning men da han er en rigtig kataputl starter hoppede han ind i første sving da det gik for stærkt og jeg åbenbart ikke bar ham godt nok rundt, men da jeg lærte hans grænse at kende gik det kanont. - han er virkelig lækker at ride ;) under selve rutine løbet sad jeg bare og holdt igen hele vejen, og først nede i opløbssvinget trak jeg ham ud og han rundede de andre så let som ingen ting. og vi vandt i en tid på 21.1. hvilket han løb meget meget let..

d 9/6 gælder det monteløb på nyk f.. vores første løb sammen.. uhh det blir spændende ;)

OPDATERING d 9/6.
vi var som skrevet ovenfor til vores første start på nyk f.. det gik over alt forventning og vi endte hjem med en 2 plads i tiden 19.0 - 1660 meter voltestart.
Han er bare en stjerne ;)

Her er et video klip fra dagen:
http://www.dantoto.dk/layout/video.aspx?date=2011-06-09&track=nf&race=2


Vores 1 sulkyløb kørte vi så d 23/6, hvor vi vandt stort i tiden 19,6 på 1640 meter.

her er et video klip af stjernen:
http://www.dantoto.dk/layout/video.aspx?date=2011-06-23&track=nf&race=8

D. 21/7 skulle vi ud i et klasse løb for første gang. Egentlig var han kun med i løbet da de ellers ikke kunne køre det pga for få heste.. da vi kørte hjemmefra var jeg allerede overbevist om at vi bare skulle være løvemad, og at vi skulle løbe bagefter, men royal overraksede og kom i mål i tiden 17,2 på en flot 4 plads..

Her er et klip af vores første klasseløb:
http://www.dantoto.dk/layout/video.aspx?date=2011-07-21&track=nf&race=4

D 18-8-2011 skulle vi i monte ræs på nyk f. min lille racer gjorde det til UG og spurtede bare forbi dem alle i opløbet, vi vandt i tiden 19,5.. dygtig lille pony ;)

D 15-9-2011 skulle vi igen prøve lidt formløb, vinderen af løbet var helt overlegen, og med mine 80 meter var det svært at indhente, men vi blev dog alligevel 2 i tiden 18,3. - ok for en gammel formløber syns jeg ;)


Opdatering d 10-12-2011

Min bedste ven er d 4 december kommet i himlen, op på de evige græsmarker hvor han vinder alle de store væddeløb <3

Hans sidste løb var i sommers på Haraldlunds mindeløbs dag, han havde i perioden op til begyndt at vise tegn på at det ikke var løb han skulle bruges til mere, han lagde ørerne ned når man spændte ham for til løb, gav sig ikke fuldt ud i løb og virkede i det hele taget trist...
han har altid været stolt når han var blevet ordnet og skulle læsses, og virkede som om han ejede hele verden, gik med ørerne fremme, halen let løftet osv hver gang han skulle til trav, og gik næsten en ned på vej i traileren for at komme hurtigt op. men da han en dag vi skulle til trav stoppede 1 meter før rampen, kiggede på mig og kiggede tilbage til stalden, tænkte jeg at nu har han fortalt at det er slut...

Da trav er vores store passion, stod jeg i en krise, - skulle jeg beholde min bedste ven som fold bums eller skulle jeg finde et andet hjem til ham så jeg kunne få mig en ny løbshest??? det blev desværre til det sidste, og fandt et kanont hjem til ham få km fra os selv... der stod han næsten 4 måneder...

nye ejer virkede super glad for ham, og det hele virkede perfekt, (havde løbende kontakt med hende over telefonen) indtil hun ringede sidst i november og sagde at det ikke var noget alligevel ;( min verden gik i stå, for havde aftalt med mig selv at dette blev han absolutte sidste hjem da han ikke skulle ende som kastebold...

hentede ham ugen efter, da jeg havde taget den hårde beslutning... og er sikker på jeg gjorde det rigtige...

Da jeg hentede ham blev jeg desværre mødt af et sørgeligt syn, havde ikke haft besøgt ham, kun blevet opdateret af ny ejer, som godt nok havde sagt han havde tabt sig lidt... men fik nu alligevel et chok da jeg så ham... - det skal lige siges at jeg på ingen måder siger det er dyremishandling el andet, men når jeg altid har set ham som han ser ud på min profil og så ser en hest som ser ud som den i mit fotoalbum bliver man ked ;(


Hvil i fred min elskede dreng... - tak for vores helt ubeskrivelige skønne tid sammen <3
Kommentér på:
Traver Royal street
Annonce