{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Latimer II [Himmelhest] 2001

7.431 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hannoveraner Latimer II

Fødselsår:
2001
Højde:
165. Super skøn højde!
Temperament
Da vi fik ham var han meget indad vendt, på grænsende til det apatiske. Han stod altid bare og sov, og kunne ikke lide, hvis man var for nærgående.
Nu er han meget mere opmærksom og vågen, på den gode måde. Virker mere som en normal hest. Dertil er han blevet et kæmpe nussehovede overfor folk, han kender godt. Fremmede må stadig ikke så gerne røre ham i hovedet, men han kan stå i laaaang tid i mine arme og blive kløet og aet.
Gangarter
Overlegne! Med stor overtrædning, masser af rygsving. Lidt svær at sidde på, når han ikke er samlet.
Stævner
Har startet forskellige M-klasser.
Stamtavle
F: LATIMER (DVH 787)
FF: SAINT CLOUD (TAF 0302)
FFF: NEUQUEN XX
FFM: SILKE
FM: LARA XII
FMF: CAPRIMOND E. H.
FMM: LARISSA XXI

M: FABRIENNA (DE331314403697)
MF: FABRIANO (DE331318811687)
MFF: WENDULAN
MFM: AGMARA
MM: RAVENNA
MMF: RIO BRANCO
MMM: WENDENNORNE
Køn
Vallak
Bemærkninger
Vi købte Lalle d. 17/5-2011, efter at have brugt laaaang tid på at finde den perfekte hest. Han skulle være min og min mors delehest, så det skulle både være en hest, der havde et super godt temperament, men også en med masser af kvalitet og stævnepotentiale til mig.
Vi fandt Latimer og han havde hele pakken og mere til. Super rolig, men med stor, flot gang, sindssygt smuk og uddannet til de helt store klasser.

Desværre blev drømmen til et mareridt, og efter kun 1 år på ryggen af min dejlige basse, begyndte han at få alle mulige skader i sine forben. Vi tog derfor beslutningen om at pensionere ham, for ikke at ødelægge ham fuldstændigt med flere forfejlede genoptræningsforsøg. Vi kan ikke nænne at aflive ham, selvom hverken dyrlæge eller forsikring kan se meningen i det, så han går som luksus-græsdyr og nyder de år, han nu har tilbage i sig.

Det er selvfølgelig forfærdelig sørgeligt og ærgerligt, at så ung og smuk en hest ikke kan opfylde de drømme og ambitioner, som den er købt til, men det var også en lettelse endelig at få en diagnose efter et år i genoptræningshelvede med så store skuffelser, når dyrlægens ord alligevel ikke holdt.

Han vil altid være min smukkeste, dygtigste basse, og et eller andet sted er jeg glad for endelig at kunne give ham det liv, jeg altid gerne har villet give ham. Med fold hele dagen og masser af venner, i stedet for at være fanget i en boks i evig genoptræning.

----

Latimer blev desværre aflivet d. 7/11-2013. Vi ikke kunne forsvare at have ham gående mere, da hans ben var blevet meget forværret siden han maj, hvor vi forsøgte at behandle ham en sidste gang.
Det er ikke til at beskrive, hvor hårdt det er at miste sin smukke, dejlige, dygtige, søde, kælne, sjove, kærlige hesteven. Men det var det bedste for os alle sammen. Han ville få smerter i sine ben, og det var også rigtig hårdt og se sin fine dressurhest gå og ligne en langhåret foldbums, og bare ikke kunne tage en tur, når det var det, vi alle sammen helst ville.
Men vi har gjort hvad, vi kan for ham og han har haft det rigtig godt hos os.

Vil altid elske dig Lalle <3
Savner dig og tænker på dig hver dag!
Kommentér på:
Hannoveraner Latimer II
Annonce