{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Marquia [Himmelhest] 1998

3.568 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Signe Olsen
Kvinde | 29 år | Oprettet: 21. maj 2008


Anden særlig race Marquia

Fødselsår:
1998
Højde:
160-164 cm.
Temperament
Frisk og opmærksom.
Gangarter
Lette og lidt hurtige.
Stævner
Har startet 40-50 cm., holdridning og LC1 for en del år siden med rytteren Diana Klein.

2012
(E) 1. december 2012, Stald Vældgaard, Minijump (60 cm), metode B0 - 0 fejl
Stamtavle
Ingen.

Mor: Sita (knabstrupper)
Far: Smaragd (pinto)
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Marquia ejes af min storesøster, Britt Olsen.


Marquia er en super skøn hest, som er frisk og opmærksom, og til tider sur :D
Britt købte Marquia i år 2008 for slagtepris, efter at ha' haft Marquia som sin egen hest. Britt havde før været igang med at købe Marquia, men blev sendt tilbage, da Marquia hele tiden var halt. Det viste sig, at Marquia var indfodet. Den ene hov er høj og rund, mens den anden er lav og flad. Det var meningen, at Marquia aldrig blev rigtig ride hest igen! Hun måtte kun bruges til tur, og avl.
Hun skulle ha været brugt som avlshoppe, men da vi fik en anden smed til at kigge på hende, fik vi beskeden, at det var 99% sikkert, at hun ku' blive ride hest igen. Det krævede bare, at hun fik forsko på, med indlæg i den ene sko.

Jeg får den ære, at ride Marquia! Så den 1. juni 2011 blir hun flyttet hen til Farsø Efterskole (FE), hvor min egen hest Comett også går. Så begynder nogle måneders genoptræning kun i skridt. Mens hun går på FE, skal hun gå sammen med Comett, så de kan vende sig til hinanden.
For august 2011 flytter vi (Marquia, Comett og jeg) hele vejen fra Nordjylland til Midtsjælland, hvor jeg starter på skole ved Roskilde.

Når hun så er blevet trænet op igen i både skridt, trav og galop, må vi se, hvor meget spring hun kan holde til, hvis hun overhovedet kan holde til det.

Marquia er min lille dejlige øjesten nr. 2 :')<3


25. juni 2011
Genoptræningen med Marquia går super godt! Hun har tabt sig, fået nogle muskler, og halter stort set ikke! Så sådan som det ser ud nu, skal vi skridte mindre end de 6 måneder, hvilket jeg bare synes er dejligt :D
Hverdagen med Marquia er super skøn! Hun er virkelig en super glad hest lige nu. Det er sjælendt, jeg ser hende sur. Og det bedste ved det hele, Marquia nyder virkelig at blive redet igen! :)


25. september 2011
Vi flyttede til Sjælland august 2011. Marquia blev redet lidt i august, september og oktober har hun stået helt stille, pga. den regel, at man ikke må ride ud på tur alene, og der er ingen der vil skridte en time om dagen, seks gange om ugen, i et halvt år. I den tid hun har været foldbums, er hun blevet mere og mere bitchet, truet med at sparke, og stejlet lige ved siden af en. Genoptræningen er begyndt lidt igen, da jeg har fået en særaftale, at jeg godt må ride alene på tur. Men jeg har desværre først fri lidt over klokken 15, og der er det næsten allerede mørkt - og da vi skal ride langs en trafikeret vej, og ride over den, har jeg ikke så meget lyst til at ride hende, da hun hopper for rigtig mange ting herovre, plus hun kan finde på at vende om, og sætte i galop.
Så nu venter jeg bare på, at vi flytter tilbage til Jylland her i december, så både min søster og jeg kan få redet Marquia!



11. MARTS 2012
December flyttede vi tilbage til Jylland, så nu passer min søster selv Marquia igen. Jeg har imellem tiden fået lånehest, så nu har jeg min egen, og min lånehest, så jeg bruger ikke så meget tid på Marquia. Jeg må sagtens tage hende ind, og ride en tur på hende, men jeg bruger nu mest tiden på mine egne.


26. november 2012
Marquia har nu været redet i nogle måneder, og er igang med at springe igen. Min søster rider Marquia til dagligt, og jeg rider hende nogle gange når jeg er hjemme, og ellers er det mig der skal starte stævner på hende, hvilket jeg glæder mig meget til! :) Den 1. november skal vi til stævne, godt nok bare et elevstævne, og kun 60 cm., men det er en start, da Marquia lige skal igang igen :)
Kommentér på:
Anden særlig race Marquia
Annonce