{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Oblings Milan 2008

2.387 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maja Lundbak S
Kvinde | 33 år | Oprettet: 30. maj 2011


Fjordhest Oblings Milan

Fødselsår:
2008
Højde:
Har ikke målt ham for nylig :)
Temperament
Milan er en meget nem og lærenem hest. han er rigtig god af sig, og når han elsker at lære noget nyt. Han er en rigtig nussetrold, både på fold og i boks. Jeg har redet ham til uden problemer, han har ikke gjort noget, hverken smidt mig af, sparket eller noget. han er bare så dejlig!
Gangarter
skridt, trav, gallop.
Ved ikke lige om det er under Middel, middel eller over middel :)
Stævner
ingen endnu, men regner med snart at begynde med ham :)
Stamtavle
kommer senere :)
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Milan er en utrolig dejlig hest! han er ynglings! da jeg havde haft ham et måned hvor jeg nussede ham hele tiden, kunne ikke lade være at gå ind til den dejlige hest. og han ELSKEDE det. Så kom den tid hvor jeg skulle til at ride ham til. jeg startede med at tage sadel på ham og hovedtøj. han sagde ikke en smugle til det. så prøvede jeg at tage sadlen af ham, og prøvede at stå på en spand og kom op på ham lige så stille han kiggede bare til siden som om han tænkte "hva' har du egentlig gang i?" og så fik jeg min kæreste til at trække lidt rundt med ham, han sagde heller ingenting. og til sidst prøvede jeg selv at styre ham, men uden sadel. det gik rigtig fint. det sagde han heller ikke noget til. men da jeg så prøvede at trykke ham i siden for at han skulle gå lidt hurtigere, begyndte han at stoppe og bakke. Men det er på plads nu :) - så han er min stjerne! <3

Har prøvet at ride ture med ham, det elsker han, især i skoven! det er ligefør man ikke bare kan skridte med ham, der får han fart på ;)

Han prøvede på et tidspunkt at ride over bum og trave over bum og det kan han også godt lide :)
Kommentér på:
Fjordhest Oblings Milan
Annonce