{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Simone af lundegaard *MySoulMate! <3* [Himmelhest] 1992

2.250 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

kamilla XD A
Kvinde | 29 år | Oprettet: 15. apr 2007


Knabstrupper Simone af lundegaard *MySoulMate! <3*

Fødselsår:
1992
Højde:
146 ca.
Perfekt højde, til mig (:
Temperament
dejligt. uden at være doven (:
Gangarter
Skrit: dejlig fremadgående.
Trav: Fin lille ponytrav.
Galop: Skøn!
Stævner
Det har hun nok, bare ikke med mig (:

ringridning. vi fik 3 ringe. Hun var ikke lige den sødeste hest at have med, har aldrig set hende sådan før, men fuck hun kunne bakke. Hun var i hvert fald godt tændt (:

Sommerjagt 2011. hun var den bedste pony! vi fik vores første rosset, og mamma her er stolt over sin lille pige! Hun sprang alt. grøfter, halmspring med flag, alle springene var 70, tænk hun kom over alle 30 spring uden tøven! Hun var tændt da hun kom ud af traileren, men vi gik ned og græssede, og efter der faldt hun til ro, og stod og sov. Der var ingen problemer med noget. rigtig dejlig dag.

Pinsejagt 2013. Rigtig god jagt. Vi sprang alle spring igen. med en højde på ca 50 cm. hun var tændt. Men helt fantastisk og nogenlunde til at styre. Det er første jagt jeg springer igen efter jeg brækkede ryggen, så var meget nervøs. men Mone kan jo det lort! Og hjælp mig over alle springene! :)

Ringridning i Spodsbjerg 2013. Hun var lige så tændt som sidst. men denne gang elskede jeg at have hende med da jeg har lært hendes temperament at kende :) Vi red ca 10 km derud og 10 hjem. hun var helt oppe i gear hele veen hjem. Så træt kan jeg ikke køre hende :) vi fik 3 ringe igen. men var mega hyggeligt. og hun slappede fint af når det ikke var vores tur. men så snart vi var ved at være deroppe af løb hun bare alt hvad hun kunne. skønt alligevel :)
Stamtavle
nej desværre.
Men hun er brandmærket under knapstrupper.
Jeg har fundet hendes papirer. Hendes far er fuld. Men der er kun moren på hendes side. desværre. Men faktisk ret sjovt at se (:
Køn
ja meget smuk hoppe (:
Bemærkninger
simone, er en smuk og dejlig hest. Der elsker at få opmærksomhed, og mad (:
Jeg har været ude og ride 3 ture på hende, og det nyder hun. Hun går rask fremad, men ikke så man ikke kan holde hende. hun har været på græs en dag, det nød hun. Det er en dejlig pony, som jeg helt sikkert nok skal få meget glæde af.
Flicka er lige nu halt, hun har lige haft smed og fået sko på, håber det bare var det!
Simone, er en rigtig dejlig hest. som jeg føler jeg har haft i lang tid, selvom jeg kun har haft hende i en månede. Jeg kan allerede mærke det skal være mig og hende for altid.
Hun var ikke særlig glad for at blive rørt i hovede, da jeg fik hende. Men nu kan jeg stå og ae hende i hovedet.
Mig og Simone er blevet rigtig gode venner. Hun går efter mig, løber efter mig, bakker når jeg gør, og stopper når jeg gør. vi er begyndt at lave lidt horsmanchip bare for sjov. og hun var ikke ligefrem glad for den pisk der. Men nu kan jeg stå og svinge med den. Hun elsker en dejlig strilletur.
nu håber jeg snart hun er klar igen, så vi kan komme igang med at ride.
Simone. Allerede nu stoler jeg så meget på dig. Du er verdens bedste pony! Og det mener jeg squ.
Du har både fået mig til at smile og grade i den halvanden månede vi har været sammen.
At kunne ligge sammen med dig på folden, gjorde mig virkelig glad, for det betyder vel bare du stoler på mig? Da vi var ude og bade, eller da vi sprang eller bare alle de ture! Du en helt fantastisk pony. Jeg var så bange for der var noget galt med dine ben, men det var heldigvis bare et par sko du skulle ha på. Må indrømme jeg grad, for det var ikke sjovt at se du havde så ondt.
Men søde Simone det dig jeg vil leve resten af mit liv med!
Jeg har ikke været så glad i 4 år, som jeg har været den sidste uge! Jeg troede jeg var ved at miste intarassen for heste. Men det var bare dig jeg skulle ha.
Nu har jeg haft dig i ca. 3 måneder. Lige siden jeg har fået dig, er livet bare gået fremad. Jeg kan sige nu, at du virkelig er verdens bedste pony. jeg troede aldrig jeg kunne få sådan en pony igen efter Nakita. Men jo søde Simone. du er squ bedst! Du har lært mig rigtig meget allerede nu. det kan godt være vi måske ikke er så dygtige sammen endnu, men det skal nok komme. og så længe vi kan li det er det jo bare godt. jeg vil aldrig miste dig. jeg er så bange for at miste. og jeg ved den dag jeg mister dig, går jeg helt ned igen. du er bare blevet så glad.
Jeg elsker dig squ min skat!
Haha første gang jeg faldte af Mone var på vores 1 års dag. Jeg brækkede håndledet, og det var også første gang jeg brækkede noget. Synes det var meget sjovt! (: Der var du lidt af en rodeo pony :D

D. 27/5. skete der noget forfærdeligt. Jeg faldte af en anden hest til en jagt. Jeg brækkede en rygvivl. Jeg var meget ked af det i lang tid! Men min dejlige Mone pigen var der til at holde mig oppe! Vi har lavet en masse sjove ting sammen i de 3 måneder her. Vi har gået en masse ture, vi har lært at kysse og smile (: Hvis jeg ikke havde dig min skat, ville jeg nok ikke have været her. Jeg grad når min mor ikke lige ville køre mig ud til dig med det samme, så kørte hun alligevel.
Tænk mone jeg har haft dig 1 år og 3 måneder. Som tiden dog går min skat!
Mone du hænger overalt på mit værelse! Har 30 billeder hængt op af dig.
Det dejligt du har hygget dig på sommergræsset. Men nu er vi klar igen..

Alle de minder mig og Mone nu har sammen. der er både dårlige og gode, heldigvis flest gode. Jeg glæder mig hverdag til at se dig. Søde rare mone jeg har haft dig i snart 2 år. Du har lært mig utrolig meget om livet! Tænk jeg gik fra at drikke stort set hverdag, løj for mine forældre, tog stoffer, grad hele tiden næsten. Til at blive en helt utrolig glad pige der rent faktisk nyder at leve, der kun drikker 2 gange om måneden og aldrig ville sige et forkert ord til mine forældre. Jeg er blevet så livsglad takket været dig! Du fik mig til at se positivt på tingene! Til at se hvad der er rigtig og forkert.
Som vores rigtige gode kammerat Jack siger, i elsker nok hinanden fordi i ligner hinanden så meget. Og ja nu når jeg tænker mig om så gør vi faktisk. Du er så skide hammerne stædig, og hvis du ikke vil noget lige den dag, så vil du bare ikke! Men jeg er lige så stædig. Det kan somme tider godt give os pænt mange problemer, men der er altid en af os der gir os. Den dag du ikke er her i i denne verden mere vil jeg godt nok være ude af den! Men altid i mit hjerte og hoved er du!
Simone vil desværre ikke rigtig springe på bane længere. Kun få spring engang imellem. Men elsker at springe i skoven og jagter. Så det går nok :) hun er nok bare kørt træt i det hvis det er det hun har gjort hele livet.
Så er Simone endelig kommet hjem til min kæreste og stå. skønt at have den vidunderlige hest lige ude på den anden side :)
Kommentér på:
Knabstrupper Simone af lundegaard *MySoulMate! <3*
Annonce