{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Continni 2006

4.921 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Charlotte A
Kvinde | 37 år | Oprettet: 17. sep 2008


Dansk Varmblod Continni

Fødselsår:
2006
Højde:
173 :)
Temperament
En rigtig dame som til tider er ret vanskelig :) Man kan godt sige at det har været en kamp fra dag et af :) Men hun er min øjesten, selvom hun er så speciel :) Det gode ved hende er at hun ikke er bange for noget som helst! Meget modig hest :)
Gangarter
Ikke det helt vilde :)
Stævner
4 års: Alt lige fra LC til egnethedstest og championats kval. Fik bla. 8,3, men havde et bette nedslag, så det talte desværre ned. Hun var kval. til finalen for 4 års, men jeg valgte ikke at ride.

5 års: 110-120 med placeringer :) Blev placeret som nummer 3 til 5 års kval. :) Igen i år blev hun kval. til finalen, men jeg valgte igen ikke at ride :) Dels pga. økonomi, og fordi jeg vidste jeg ikke kunne være med i toppen. Måske vi kommer tilbage næste år :D

6 års: Så er dyret blevet 6 år og går i år 120-130 til både distrikts- og landsstævner, og internationale stævner som bliver holdt i Danmark :) Hun gør det meget godt den grå dame, og render med placering ret tit :) Jeg er stadig ligeså imponeret over min dejlige hest! Næste skridt hedder 135-140 og jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet jeg ville komme så langt med en hest.
Stamtavle
F: Corratus
MF: Royal Z II

Resten kommer senere :D
Køn
Rigtig DAME :) Men en smuk en af slagsen, nogle gange skulle man tro hun var hingst :) Men der er ingen tvivl, dyrlægen har konstateret hende hvinsk, så derfor er hun lidt kuk ;)
Bemærkninger
Jeg købte Continni direkte fra avler hvor hun bare var vant til at gå på fold :) Og der var laaaang vej til mit mål! Men jeg gik så småt i gang med at få hende opdraget lidt ;) Tilred hende selv og har også selv uddannet hende til det hun kan idag :) Det har ikke altid været en dans på roser, men jeg har altid troet på hende, og det har virkelig givet pote i sidste ende at jeg har været så tålmodig med hende :) Hun er virkelig mit et og alt og vil aldrig bytte hende for noget andet her i verden! Hun skal heller aldrig sælges!
Planen er at vi vil gøre alt vi kan for at komme med til finalerne til 5 års championater, og så skal hun gå iagttagelse til VM for 5 års springheste :) Det er ikke noget vi ligesom regner med, men det er da værd at tage med som en oplevelse både for mig og "Conni" :)

Opdatering!
Continni var til sit første landsstævne på Sivebækgaard v.Thomas Sandgaard hvor hun gik nogle fine ture, og blev placeret som nr. 4 i finalen, hvilket jeg er meget stolt af :D Da det var hendes første "store" stævne :)

Hun vokser virkelig med opgaven, og gør alt hvad hun kan for at komme over på den anden side fejlfrit :D
Desuden har hun været med til endnu et landsstævne, nemlig Danish Christmas Show, hvor hun gik med en bette bom i hver youngster klasse :)
Hun bliver snart 6 og så hedder det pludselig 125-130 klasser :) Vi har ikke noget vi skal nå, så vi starter ligeså stille ud i 125 klasser, og så ser vi hvordan det går :) Har jo en lille drøm om at hun også engang skal have føl, så jeg har et eller andet fra hende til den dag hun ikke længere er her! <3

Hun er IKKE til salg! - Og bliver det ALDRIG!
Flere folk har været og spørge på hende, men hun skal blive ved mig.. Og som de kloge siger: "Alt er til salg, det handler bare om at smide de rigtige penge". - Meeeeen ikke Continni :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Continni
Annonce