{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race midnight supreme 2004

3.137 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

helle k
Kvinde | 54 år | Oprettet: 18. dec 2010


Anden særlig race midnight supreme

Fødselsår:
2004
Højde:
152-155
Temperament
suprem er en meget følsom hest, meget opmærksom.
Gangarter
skridten er god, men til tider lidt hurtig
traven er meget flyvene, træder godt igennem
galop, langsomt lækker
Stævner
LD. LC
Stamtavle
ingen
blandet af pinto muligvis lidt araber
Køn
wallak
Bemærkninger
suprem bliver i daglig tale kaldt ( dutten ) eller (preben)jeg fik suprem i oktober månedet, jeg fandt ham her på hg Linda fra grønvang, kom med ham i en tralier til sæby rideklub, hvor jeg havde min fjordpige på det tidspunk Linda fremviste ham, og jeg var bare solgt på stedet. da Linda var færdig spurte hun om jeg ikke ville prøve, nej svarede jeg det er ikke nødvendig, jeg køber ham. de første dage gik vi og kiggede på hinanden. suprem var meget stresset, så jeg lod ham få den tid han skulle bruge, efter noget tid, begyndte jeg så at ride ham, men han blev utroligt stresset når vi var over 2 heste i hallen, ikke fordi hallen var for lille, men han havde det ikke godt hvis ikke han havde øje med alt. problemerne blev værre og værre, til sidst kunne jeg ikke ride i hallen eller trække ham ind uden min datters pinto sky skulle med, han var kun tryg når hun var i nærheden Efter 4 måneder på den måde, valgte jeg at flyttet ham til et mindre sted, med kun 10 andre heste. igen gav jeg ham tid til at finde den fred han skulle bruge. da han havde fundet den daglige gang, begyndte jeg stille og roligt at arbejde med ham igen i løbet af en månedt forandrede han sig 480grader. han er faldet helt ned nu. de 3 måneder vi har været på købstrup hestepension, har været sejer på sejer, je har kunne ride ham i bidløs, jeg har redet på ham igennem noget byen, han har gået over en høj bro, totalt ligeglad med alt trafik, det eneste han ikke er meget for er hunde, men han flygter ikke mere, går bare pænt uden om.vi elsker en tur i skoven hvor han altid går forrest, og er altid frisk på en god galop. vi er så småt begyndt at ride stævner, men vi har meget der skal arbejdes med når vi øver dressuren, suprem keder sig hurtig, når vi øver. springning er han helt på toppen, men efter jeg havde et uheld på ham, hvor vi sprang, min stigebøjler faldt af og jeg fik et brud i skulderen, er det ikke blevet til så meget spring jeg syntes også jeg lige vil skrive at i stalden er der også sket en del med supreme. når han er i boksen, lader jeg altid døren stå åben om dagen, det er desværre en helt lukket boks men det er ingen problem. det er tit sket jeg har sat ham ind i disse dage pga varmen hvor jeg har glemt at lukke, men supreme går ikke ud. jeg kan lade ham stå på gangen uden at være bundet og strigle ham, og hvis jeg skal over og hente noget i sadlerummet står han på samme plads når jeg kommer tilbage :) suprem elsker bolcher og overmoden bananer :) alt dette kunne jeg ikke for 3 måneder siden :)) jeg er helt skud i den hest. hver dag jeg kommer og han kommer mig i møde på marken, bliver jeg helt varm inden i :) jo supreme er det bedste efter mine børn som er sket for mig, han kommer aldrig vidre

har nu fået lagt ridebilleder ind :) men vi er langfra færdig. lige pt træner vi dressuren, da vi skal til stævner. som vi skal til de næste 3 uger supreme er knald dygtig, det er bare rytteren ( hehe) men det kommer. skal til stævne i weekenden i bjergby ( er mega spændt )
11-6-11 stævne : ja det gik desværre ikke så godt :( supreme tog det hele i stiv arm, og gik kanon godt, det var bare den klovn som sad oven på ( mig ) hun glemte programmet ( hehe ) nå pyt, vi tager af sted næste weekendt til sdr vejrbakken :) så mor her må øve bedre.
jeg kan mærke at supreme udvikler sig hele tiden, han har altid været mest tryg hvis min datters hest sky light er lige i nærheden. I dag til stævne var han ligeglad med sky ikke var i stalden, og da vi red ude på banen kaldte han ikke efter hende, han er ikke så afhængige af hende som han plejer at være.
hvor uheldig kan man være, skulle til stævne i sdrvejrbakken på lørdag, men supreme har lavet skade på sig selv, han er revnet i ballen ved hoven, men heldigvis kommer smeden på søndag så må han have et par bagsko på.

nu skal supreme virkelig sættes på prøve, d 8-7-11 skal vi på ridetur i 4 dage hvor målet er at vi kommer til skiveen og ride i de lækker skove og strand er.

opdatering
vores dejlige tur til skiveren, blev vi nød til at afbryde pga det dårlige vejr :( og vi var så uheldige at hestene bryd ud af hegnet 3 gange på en formiddag. men turen startede ellers så godt første dag. vejret var virkelig med os, hestene var friske. og jeg skal da lige love for at supreme blev udsat for lidt af hvert, lastbiler traktor, tog osv osv, man kan rolig sige at han er 100 % trakfikvant nu, men det køer er ikke hans stærke side, ikke fordi han render væk, men han hopper lidt rundt. vores .første ophold i måstrup rideklub, var dejlig, de havde som lovet sat en fold til rådighed og lagt en hel balle hø ud også til hestene, hestene var meget træte efter vi havde redet de første 20 km, så de rullede rundt med det samme, da de havde svedt en del, der var over 30 grader da vi red, selv om vi skridtede hele vejen. om morgen der vi vågnede, sejlede det hele i vand i vores telt :( men humøret var højt. vi fik lov at låne et par bokse,så hesten kunne stå og tørre lidt inden vi skulle ride vidre. kl 12, skridtede vi fra blæsbjerg. der var kun 11 km tilbage til skiveren. kl 14.30 var vi ved Eva og Niels som havde været så venlige at låne os et hegn tæt ved skiveren camping som vi skulle overnatte. da vi kom, kom Eva og fortalte at de havde fået et lille føl på en af deres shetlænder om morgen og det var en plethest :) de viste ikke den var med føl.vi fik sat hestene ind, og gik så resten af vejen ned til campingen, hvor vi fik sat teltet op og fik os noget at spise. vi aftalte med louise og nikki som forpagter købstrup at de skulle komme om aften og grille så dagen endte så dejlig. næste formiddag gik nogle af pigene ned til hestene, og ville ride en tur til stranden, men da de trak dem ud sprang resten af flokken hegnet, det skete 3 gange i løbet af en time. de ringede til mig, vi blev så enige om at nu var vores tålmodighed slut, der regnede som en sindsyg. jeg fik fat i en trailer og fik så kørt alle hestene hjem.
men vi har ikke tabt modet, vi er i fuld gang med at planlægge en ny tur :))
BLIVER LAGT BILLEDER IND FRA TUREN

vi er begyndt at træne mere spring nu, men supreme er meget tændt, bare han ser et spring bliver stillet frem, vi prøver at tage en enkel klasse d. 20 august i bindslev.

desværre gik det ivasken med at springe til stævnet i bindslev, banen var simbelhen så våd så jeg turer ikke
vi når ikke flere stævner i år. men der er snart hubertus jagt i måstrup d. 12.11 der regner jeg med at vi skal prøve at tage med.

efter jeg nu har haft supreme i godt et år, er vi totalt ud afskellige, det er efter hånden kun mig han lyster og følger. vi er nået langt på det år, han er lige som jeg gerne vil have ham. men jeg er nået frem til at det ikke er dressuren vi skal satse på, efter et år har jeg stadig ikke kunne lave en ordenlig nedsidning på ham i trav. så frem over er det springningen der gælder, tror jeg enlig osse supreme helst vil, han keder sig hurtig i dressuren. jeg har planer om at starte til springundervisning på frederikshavns rideskole her i vinter.

opdatering
Den 10 november startede supreme og jeg samen med min datter christine på sky light til springning,
Supreme syntes det hele var at for spændene, så hans konsetration var lige ved nul, men vi fik da sprunget lidt, jeg kunne godt mærke det var godt vi havde brugt sommeren til at øve lidt spring der hjemme, for da jeg startede i sin med sup, kiggede han meget på springene, men det gør han ikke i dag :) men han har så travlt at man tror der er en hvis ting efter ham, som ridelæreren sige, det er ikke omspringning hehe
anden gang vi tog afsted gik meget bedre, han stoppede ikke en gang og slet ingen tøven, og gud hvor den hest elsker det spring sjov.
Da jeg trænede igår øvede jeg stopknappen med ham, for at der skal blive mere ro på :)

Da jeg gik i stalden her i aften og hyggede mig lukkede jeg sup ud på gangen, han elsker og få lov at følge mig rundt mens jeg gør klar til natten. jeg havde min søn casper med på 2 år, Casper havde fundet en strigle på gangen og gik over og begyndte at børste sup på hans ben, først stod jeg helt stiv, men satte mig på hug ved siden af sup uden at holde ham, Casper børsted løs, og i stedet for at gå omkring sup, gik han under maven på ham for at børste vidre på hans bagben, sup stod fuldstændig stille, ved let sænkede hoved og bare nød casper omkring ham, hvor er jeg bare rævestolt over min elskede hest, man kan kun elske ham, det skulle opleves :)

Kommentér på:
Anden særlig race midnight supreme
Annonce