{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Solgårdens Indy [Tidl. hest] 1994

4.334 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nadia Reich Pedersen
Kvinde | 24 år | Oprettet: 2. jan 2011


Pinto Solgårdens Indy

Fødselsår:
1994
Højde:
Indy er målt 1.40, så hm er godkendt kan 2 pony :-)
Temperament
Indy har et meget roligt temperament, og er egnet mest til uerfarne ryttere, der gerne vil have stabilitet og en hest de kan stole på. Jeg er selv nået fra at kunne ingenting til at springe LA på C-plan, og der går næsten alt credit til Indy, virkelig. Indy har et dejligt temperament, og alle der møder ham, vil 100% give mig ret. No doubts :-).
Gangarter
Da vi skulle købe Indy, må jeg ærligt tilstå, at vi ikke valgte ham pga. Hans gangarter. Indys gangarter er fine, og ligger pænt på middel. Dog vil jeg fremhæve hans gallop; den er ubeskrivelig dejlig rumlig, og han har et dejligt rygsving.
Indys gangarter er måske ikke de bedste, men hvem kigger på dem når han fræser rundt inde på en springbane? Dér har han kun en ting i hovedet, og det er hans viljestyrke til at vil vinde! Og det elsker jeg ham for :-)
Stævner
Indy har startet til og med LA** med mig på ryggen til C-stævne i løgstør. Dog har han tidligere hen både redet distrektmesterskaber i dressur og spring hvor de faktisk fik placering i begge katagorier. Så han er en pony der vil noget :-)!
Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Indy blev D. 25. August 2012 solgt til Alma Provst. Det var noget af det hårdeste jeg nogensinde har prøvet i mit liv, men han har det fantastisk der, og jeg kunne ikke bede om et bedre hjem til ham.
Indy, jeg savner dig 24/7 og det vil jeg altid gøre. Du var min første pony, og du vil altid have en speciel plads i mit hjerte. - en plads ingen andre kan erstatte<3.

- Din Nadia!
Kommentér på:
Pinto Solgårdens Indy
Annonce