{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Chi-Chi 2005

2.720 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karin N
Kvinde | 33 år | Oprettet: 27. sep 2005


Dansk Varmblod Chi-Chi

Fødselsår:
2005
Højde:
Bliver omkring 165-170

Men er ca. lidt over 166-67 nu.
Temperament
Rolig, kærlig, sød og fræk en gang imellem . Og til tider meget utålmodig :)
Gangarter
Hun træder godt over i skridten, og traven er fin, mens hendes galop er god og op ad bakke gående.
Stævner
Ingen stævner lige foreløbig. Men måske championatet som 4-5 års.
Stamtavle
Far: Carano DVE 521

Mor: Lorina 321210066296

Morfar: Lord Byron 321210104591
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Chi-Chi er en dejlig hest på 3 år. Min store pige:) Hun er skimmel, og har en stjerne, snip og ellers ingen andre aftegn. Hun er meeget kærlig i stalden og vil hele tiden gerne nusses med :)

Det var vidst tid til en lille opdatering . Chi-Chi er blevet rigtig stor . Hun er ca. lidt over 160 cm nu . Hun kommer op til Ribe, søndag den 6. maj, så hun lige kan nå at kende dem hun skal på græs med . Så nu kommer hun ikke tilbage før om ca. 1 år og nogle måneder, da jeg skal på efterskole efter sommerferien . Så hun skal blive i Ribe i det næste års tid . Stutteri Lundgård, som hun skal stå ved . Skal gøre hende klar til kåring i sommeren 2008, så det bliver rigtig spændende .

Jeg har lige været 10 dage i Ribe og var selvfølgelig lige ude og sige hej til Chi-Chi . Hun har det super godt, og er blevet rigtig stor . Hendes farve skifter ikke rigtig, tror det ender med at hun bliver brun og stikkelhåret med skimmel . Altså ! Skøre hest . Men tjek lige de nye billeder ud . Der er to herinde og et par stykker i mit fotoalbum :)

17 november 2007
Jeg var i weekenden i Ribe, for at besøge Chi-Chi . Hun var lige blevet taget ind fra græs og sat ind på stald . Hun har det rigtig godt, og er blevet meget stor . Nu er der ca. 2-3 måneder til at hun skal tilrides . Glæder mig helt vildt :)

25. februar 2008
Ja, tid til opdatering var det vidst igen . Jeg har lige været i Ribe i min vinterferie :) Chi-Chi er bare rigtig fin . Hun går på mark med sin gamle "staldkammerat" Canna og en anden som hedder Ladiz, og de hygger sig rigtig . Hun havde for første gang hovedtøj og sadel på imens jeg var der . Og det klarede hun super flot :) Hun var så træt inden hun fik sadel på, for hun var blevet longeret i 10 min. og hun har altså aldrig prøvet at blive longeret før . Så det gav både motion til mig og Anja og ikke mindst Chi-Chi :) Hehe . Hun fik også revet sin man, og det må jeg nok sige at hun trængte til :p Men det var skam heller ikke noget som hun syntes var særlig sjovt . Men manen var også blevet så lang at den gik ned over halsen :b Men det kan i se på de billeder, som jeg har lagt ind i et nyt fotoalbum :) Giv endelig gerne en kommentar ..

Juli 2008
Det går bare super godt med Chi-Chi. Hun går på sommergræs sammen med Lorina hjemme på gården, hvor jeg snart flytter ind. Da jeg kom hjem fra efterskole begyndte jeg på at ligge hovedtøj på hende. Jeg havde fået at vide oppe fra Lundgård, at hun skulle ind i tvangsboksen hos dem, for at få hovedtøj på, Så vi fandt en alternativ måde at komme det på. Og mig og min far arbejder nu hen imod og kunne ligge hovedtøjet rigtig på. Og det går super godt :) I starten lagde jeg først gjorden på nede på banen. Men der gik ikke lang tid før jeg bare lagde den på derhjemme inden vi går ned på banen. Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne gå med hende selv ned på banen. Men det var kun de første to gange, at hun kaldte tilbage. Så det er bare super skønt, at mærke på hende at hun er blevet mere voksen. Jeg sidder bare lidt fast lige nu, da jeg mangler en springsadel. Så nu må vi, hvornår jeg kan få fat i sådan en. Men glæder mig til at komme op på hende.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Chi-Chi
Annonce