{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Floutrup´s Tiamo [Tidl. hest] 2011

2.135 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

puk
puk
Kvinde | 42 år | Oprettet: 24. feb 2008


Dansk Varmblod Floutrup´s Tiamo

Fødselsår:
2011
Højde:
pt ca 166
Temperament
En rigtig herre, men dejlig at arbejde med. han er rigtig kælen og fræk. Han er nu vallak og skal rides til efteråret, hvorefter vi håber han kan blive solgt:-)
Gangarter
tre meget rummelige gangarter, hvor særligt der er stor elestik i galoppen som er stor og opadgående og traven hvor man kommer meget fint bagfra.
Stævner
Katrinelund følchampionat 23 juli 2011.
type 9 Rammer 8 fundament 7 skridt 8 trav 8 galop 9 helhed 9. blev dagens bedste dressurbetonet hingstføl og dagens bedste føl også:-) vi er så stolte over den lille dreng:-)
Stamtavle
mor: waje´s romanni RDH
Far: T. Temptation
Morfar: BH romanov
Køn
vallak
Bemærkninger
1 føl efter waje´s romanni. en dejlig lille dreng som bliver spændene at følge videre i livet:-)
så er følle meldt til føl championat på katrinelund.
TIAMO flytter hjemmfra på lørdag, ud sammen med en del andre hingste, så han skal nok få nok at lave:-)) spændende at se, hva han siger til at skulel køre i trailer uden sin mor:-))
turen uden sin mor gik over alt forventning, og han står nu sammen med 5 andre hingste, så det bliver spændende at se om han bliver til noget når han er 2,5 år:-))
1sep.2013. så nærmer tiden sig for at Ti-amo skal ind og have taget rgt billeder af ben samt i træning, så vi kan se om han kan blive klar til forbesigtigelse 2014.

Tiamo ren i røntgen:-) FEDT men bliver ikke klar til forbesigtigelse desværre, så han bliver kastreret og skal så forhåbentlig blive en super ridehest næste sommer:-)
Tiamo er nu solgt til dyrlæge Camilla. Vi ønsker dem begge alt mulig held og lykke i fremtiden og glæder os til at følge jer begge på konkurrence banerne:-)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Floutrup´s Tiamo
Annonce