{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Prins 1998

3.245 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

sarah r
Kvinde | 37 år | Oprettet: 12. feb 2009


Fjordhest Prins

Fødselsår:
1998
Højde:
ca.145
Temperament
Dejlig rolig :-)
Gangarter
3 ok gangarter, hvor specielt galoppen skal fremhæves.
Stævner
Et enkelt... LD1, men der skulle gerne komme flere:-)
Stamtavle
nej
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg er den heldige ejer af denne lækre ældre Fjordbolle. :-) Jeg er nu ejer af ham for 2.gang. Købte ham som 5årige, af en dame som jeg var staldpige ved. Jeg havde købt en traver hoppe, som jeg lige havde fået hjem. Men noget sagde mig, at jeg bare måtte eje den gule vallak som stod i stalden. Jeg begyndte at ride ham let. Han var ikke redet ordenlig til dengang. Vi startede med at ride små ture ud i naturen, og lige så stille kig tiden, og han var redet til. Gård ejer vidste jeg af hele mit hjerte måtte eje ham, så hun ville gerne sælge ham til mig. :) Traverhoppen blev solgt, og så var Prinsen min. Jeg solgte ham igen efter et par år. Jeg søgte så igen efter ham i 2010, og fandt frem til ham. Efter kort tid, vidste jeg at min aller første hest, ville blive min igen! Så i januar 2011, skrev jeg under på kontakten.... (igen:) ) Prins betyder noget helt særlig for mig. han vil aldrig kunne erstattes... Han har så meget sjæl, at jeg ikke turde tænke på den dag han ikke er her mere. Men jeg håber på mange mange gode år med ham fremover
Til daglig rider vi en smule dressur, men eller går den bare med lidt nusseri, og en god gallop ud over marken.

D.25/9.11 : Så kom der lidt nye billeder af mit smukke dyr. Du vil altid være i min sjæl, bette mand :) Jeg håber af hele mit hjerte at vi mindst har 10 år endnu sammen.. Du er noget helt speciel. Tak til Prins´gamle ejer for de smukke billeder..:)

D.25/9-12: Så måtte jeg sande at tiden på et ridecenter som ridehest er ved at være slut for den bette. Han er nu at finde hjemme hos mig selv, sammen med Don Diablo. De rå hygger sig, med det sidste græs som er tilbage. De skal gå og holde hinanden ved selvskab vinteren over. Tiden må vise om den smukke skal slutte sine dage på en grøn græs mark hos mig til næste sommer.
Kommentér på:
Fjordhest Prins
Annonce