{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Dixie †020698-270214† [Himmelhest] 1998

10.421 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* JeanetteJulin
Kvinde | 33 år | Oprettet: 5. jan 2006


Pinto Dixie †020698-270214†

Fødselsår:
1998
Højde:
142 u. sko
Dixie er blevet dødstømt af dyrlægen , læs mere i beskrivelsen !
Temperament
Hun kan være meget hidsig , og meget stird mod andre mennesker , som at bide og og vil spake efetr dem . Hun er som sagt en rigtig stid hidsigprop .
Gangarter
3 Gode ,
Hurtige , som hun nok har avret efter hendes far :')
Stævner
Nåede at starte 8 klubstævner på hende, men en del placeringer (:
Stamtavle
Mor : Fleurt
Far : Bars N Smart
Farmor : Netta Dee Bar
Farfar : Two Bir Tony

Gider ikke og skrive det hele så bliver man da aldrig færdig !
Køn
Ja mega ! Dejlig Hoppe med stort H !
Bemærkninger
Dixie er en frisk lille Pinto Quaret, som der bare vil have at der skal ske noget , hele tiden.
Hun kan være rigtig stidr når vi rider dressur , men lige så snart vi kommer i skoven og vi skal ned og springe så er hun helt vildt dejlig og bare flyver over springene , når vi er i skoven , men når vi skal sprine på banen så ja, så er der ingen der ved om vi begge kommer over, hun har ikke lige lært at hun også skal med over alle springene.
Hun er den dejligeste pony som findes, og den sjoveste.

Kåring : - 8 7 7 7 6 8 6 7 6 7

Hoppe af god type. Passende dybde og bredde. Kønt hoved. Passende lang hals. Skrå skulder. Kort manke. Ret god overlinie. Lidt stram lænd. Velformet kryds. Lemmerne passende føre og tørre, dog indfodet for. Bevægelsen er jævn god i skridt. Ret god i trav. Jævn god, men på forparten i galop.

3 ud af 8 .


1. juni 2006 .

Idag havde jeg dyrlæge til Dixie , da hun har hoster et stykke tid , og ikke rigtig kunne få vejret. Så ville have det undersøgt , fik hende også undersøgt sidtse sommer af min egen dyrlæge da hun hostede lidt , han sagde det var allergi , men allergi for hvad ? Det kunne han så ikke finde ud af !
Men har da hun blev undersøgt sidst fik jeg af vide at hun har en MEGET MEGET slem allergi , og han behandlede hende og hun skal igen om 3 uger , men det er ikke sikkert at hun klare den , men krydser fingre og håber !
Men hvis hun bare nogenlunde klare den , kan jeg nok aldrig komme til at ride hende igen :'(
Kun 7 år , også ikke kan bruges mere :'( håber så meget hun bliver rask !
Kontakt mig , hvis du vil vide mere !

Torsdag d. 29. juni 2006 .
Dyrlægen kom for at undersøg Dixie igen , nåede ikke hjem , han klarede det selv , han ringede til min far og sagde at hun havde det meget bedre , cirka 50 % bedre end da vi startede behandlingen , men hun har det stadigvæk hårdt med at gå fra folden og ind , så vi holder os stiller og roligt i ro , og bare nusser lidt og ikke bliver brugt tilen skid , rent ud sagt (:
Hun skal undersøges igen sidst i juli måned , hvor vi så kan finde ud af om jeg bare må ride lidt på hende ,

Torsdag den . 20. Juni 2006 !
dyrlægen var her igen i dag , han stod længe og lyttede på hende , før han sagde noget. Ja , hun har ikke fået det bedre , lyngerne har taget skade ! Så den eneste jeg må er at skridte på hende !

1.December 2006
Dixie er jo kun en tur pony nu, så vi rider ganske små ture, sammen med Vores anden gamle hest Sjus. Så de to nyder rigtigt af komme på ture sammen. Er glad for a jeg stadigvæk har hende, selvom mine forældre gerne ville have jeg solgte hende til selskabs pony, men hun skal blive her ALTID <3

Måske tid til lidt opdatering ? xD

6. febuar 2008
det er nu omkring 1½ år siden at Dixie blev dødstømt af dyrlægen, pga hendes allergi/astma.
men jeg ville ikke give op, jeg har kæmpet hårdt i det 1½ år, for at prøve så meget muligligt at få hende frisk, det har dog kostet meget tid og tåre. men det har da været det hele værd (:
i efteråret var der en dyrehealer hos os, (ven af min morbror) og han vidste ingenting om Dixie, men fortalte mig strot set mange ting om dixie som jeg godt vidste (:
plus at hun var sur over hun bare stod stille nu, men hun kan jo ikke rides hårdt. han sagde jeg skulle løsspringe med hende, så jeg lige fik pulsen op , også stoppe. det har jeg så gjort nu i et godt stykke tid, og hendes vejrtrækninger er blevet bedre (: så nu rider vores nabo's 10 årige datter på hende, bare for at tulle lidt rundt når jeg ikke lige har tid til at tage hende også..
men rider da også en del på hende igen!

SÅ TIL JER ANDRE DER SKULLE VÆRE SÅ UHELDIGE AT FÅ DØDSTØMT JERES HESTE/PONYER - LAD VÆR MED AT GI' OP, KÆMP FOR DET !

Blev nødt til at lave hende en ny , da min kode forsvandt . Så her er hun så igen .
Kommentér på:
Pinto Dixie †020698-270214†
Annonce