{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Dominique [Tidl. hest] 1994

1.839 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Helle L
Kvinde | 40 år | Oprettet: 15. dec 2008


Palomino Dominique

Fødselsår:
1994
Højde:
Hun er 1.49 + (er dog målt ned til pony)
Temperament
Hun er en dejlig rolig, stabil, taktfast og menneskeglad hest.
Gangarter
Hun har 3 fine gangarter som er meget rummelige, da jeg har presset hende lidt ekstra, for at kunne hamle op med større heste til stævner.
Stævner
Stævner har vi ikke startet vildt mange af, for jeg var for gammel til at starte ponystævner, da interessen endelig meldte sig, hvilket betød at jeg skulle starte mod heste der var meget større end hende, som kunne fremvise div. øvelser mere defineret end vi kunne. Husker dog at have fået nogle fine point i dressuren, selvom om vi ikke altid vandt :)
Stamtavle
Hun har ingen stamtavle. Men jeg har kendskab til hendes forældre.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg fik min guldklump i foråret 1996, så hun var halv andet år gammel, da min søster og jeg overtog hende. Vi tilred hende i fællesskab, da hun var rundt 4 år gammel, men det var mig selv der senere hen trænede hende i spring og dressur, fordi min søster midstede interesse og flyttede til Kbh. Domi og jeg har været utroligt meget igennem og hun har været en kæmpe del af mit liv, hvilket gjorde det meget svært for mig at tage en beslutning om, at flytte til udlandet i 2011, for at bo med min australske kæreste, i Australien.
Jeg var dog så heldig at Tine Wittendorf fandt frem til os, da jeg søgte en lejer, for kunne næsten ikke have fundet en bedre og mere kærlig midlertidig passer til Domi.
Min guldklump er nu at finde hos sine nye ejere oppe i Skive egnen, hvor hun forhåbentlig kommer til at nyede resten af side dage i selskab med 2 dejlige piger + deres familie, som virker til at være lige så glade for Domi som jeg er :)

Kunne man være mere heldig og taknemlig ;)
Kommentér på:
Palomino Dominique
Annonce