{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lorell 1994

2.387 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Lorell

Fødselsår:
1994
Højde:
1,47
Temperament
Lorell er en meget frisk pony, hun kan af og til godt blive lidt hidsig, men hun kan også sagtens være rolig :-)
Gangarter
Hun har nogle gode gangarter, de ligger alle tre ved middel :)

Stævner
Børkop rideklub. LC1 57,08 %
Point: 137.

Herslev rideklub. Grad III kür. 62,2 %
Stamtavle
Dvs. Ingen
Køn
Hoppe :)
Bemærkninger
Hun er en fjordhest blandet med en araber, så hun er meget frisk.

Hun er virklelig dejlig på folden kommer for det meste når man kalder, men hvis hun har fundet et godt græs sted, skal man gå hen efter hende, for så kommer hun ikke. :-)

På tur er lorell meget opmærksom, hun kan godt blive meget tøset, hvis hun ser en stubmark kan det kun gå for langsomt med at komme derhen. Lorell elsker vand, så vandpytterne og de store på markerne vil hun meget gerne igennem.

Lorell elsker at løbe hurtigt, så hurtigt at det næsten er umuligt at stoppe hende.

En dag jeg var på tur med min veninde ville vi springe over sådan nogle lang jordbunker, det gik faktisk helt fint de første 4 gange, men så kommer hun jo i tanke om at hun er på en stubmark, så hun vender lige 180 grader og begynder at løbe, jeg var ikke klar, så jeg falder lige ned i en stor vandpyt.

Lorell elsker at springe, hun er altid så glad når vi springer.
Men Lorell har et væskeknæ som hun fik ved en af hendes tidligere ejer, som gør man ikke kan springe stævner og sådan. Når hun stopper op foran et spring, er det ikke fordi hun ikke kan komme over, eller fordi vi kommer forkert ind, men fordi hun har det knæ, og så siger hun stop når hun ikke kan mere, men jeg springer ikke sådan helt vildt meget, når vi springer, står der for det meste bare et spring.

Jeg rider mest dressur på lorell, som hun også er rigtig god til, hun kan godt være meget bestemt, og spænde i starten, indtil man har fået hende godt ned og slappe af, når først hun er rolig og slapper af går det super godt, når først man har galoperet, er hun meget frisk, og vil derfor blive ved med at galopere..

Det bedste Lorell ved er at springe i skovene, det elsker hun. Det kan man både se og mærke på hende. hun er så glad og vil ikke gøre det forkert.

Lorell elsker mad, den mindte rasle lyd gør at hun står og løfter benene, ''vrinsker'' efter maden, så hun vil ikke ejne sig til at så på rideskole, for der kommer mange og giver deres egne heste mad, og så står lorell jo der og vrinsker og gør ved.



Tirsdag D. 17 januar 2012 - var jeg ude på marken og ride dressur på lorell, Hun var simpelhent så sød! Hun søgte godt ned i både skridt trav og galop, meeen, man kan ikke ride på en stubmark uden lige at løbe hurtigt til sidst..


Efter vi er flyttet over til min mor, går det meget bedre med dressuren.. Vi har fået en ordenlig ridebane nu. Hun er god til at søge ned, og kan nu gå bar skridt med bøjet nakke til direkte galop. Paraderne er hun også ved at få helt på plads, nu mangler vi bare lige at få den anden volte til at fungere 100%.


Vi træner rigtig meget horsemanship, som hun er super god til og utrolig lærenem
Kommentér på:
Anden særlig race Lorell
Annonce