{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bella [Tidl. part] 1998

1.934 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stella M
Kvinde | 38 år | Oprettet: 30. maj 2011


Anden særlig race Bella

Fødselsår:
1998
Højde:
148cm
Temperament
dejligt roligt, men kan være lidt skeptisk overfor nye mennesker.

Bella er aldrig rigtig blevet tilredet men har dog haft rytter på, hvor der er blevet både skridtet og travet, jeg er startet stille ud og har startet med at lege med hende på banen fra jorden hvor hun har haft sadel og hovedtøj på, indtil videre har vi leget lidt med plastic poser og presseninger og det tager hun fint så længe man snakker roligt og har masser af godbidder med ;) bella reagerer meget på at man snakker stille og roligt og nusser om hende, med tiden regner jeg med at hun skal bruges til hyggeridning og skovtur, så ser meget frem til at få min første tur på hende ;) <3

Bella er efter den første racerene sorte araber hingst shah noir i dk :)
Gangarter
Skridt over middel
Trav middel
Galop middel
Stævner
Åbygårds sommerstævne sep. 2011
ld1 bareback, ld1, ld2 uden placering men super hyggeligt og en god oplevelse
kostumespring - 1.plads for bedste udklædning :)

Der skal også lige tilføjes at dette stævne blev startet kun 2½mdr efter vi startede tilridningen så synes vi klarede det SÅ godt :) er mega stolt af hende :)
Stamtavle
Far: Shah Noir
FF: Shah of Gizeh
FM: Aziza Alimah
FFF: Shah Nishan
FFM: Rafdraff
FMF: Adhem
FMM: Hadiqa Saiyda
Mor: Sally
osv osv
Køn
lækker hoppe
Bemærkninger
I øjeblikket passer jeg bella, men på sigt håber jeg på at hun bliver min <3

-------------- 19/6-11---------------------------
Idag har nadine (min veninde) været oppe og ligge og sidde på Bella mens jeg trak rundt med hende, og hun tog det fuldstændig roligt! hun har bare et ufatteligt lækkert sind :) det var bare lige 5-10min så vi tager lidt af gangen så hun ikke synes det bliver træls :) synes det er så flot alt taget betragtning, hun har trods alt ikke haft rytter på i rigtig lang tid og er aldrig rigtig blevet tilredet, så er bare rigtig stolt af "min" smuksak :)

------------5/7-2011----------------------
Idag er jeg blevet tilkendt fleksjob, så nu er det helt sikkert, så snart jeg har fået et job er Bellamusen min Jubiiiiiiiii!!!!!! det er bare så FEDT!!

------------10/7-2011-----------------------
idag har jeg selv fået en skøn lille tur på bella, jeg var godt nok lige ved at få en tur af før jeg var kommet godt på plads, da hun blev lidt forskrækket og trippede lidt, men derefter gik det godt :) det var bare skønt :)

----------- 20/7-11 ----------------
Idag har nadine (hende der hjælper med ridningen af Bellamusen) travet på bella, vi har erfaret at hun føler sig trængt i longen og hun prøvede derfor uden longen på og... vupti!!! de travede bare derud af!! det var sååå skønt at se :) der er virkelig fremskridt! jeg skridter selv bella nu, vi tuller bare derud af, vi kan parrere, bakke, skridte frem på stemmen, tøjlen lystrer hun også mere og mere på, men bruger meget stemmen samtidig, det virker til at hun også føler det mest behageligt :) er bare så glad for skønheden og så stolt af hende og hendes/vores fremskridt :) jeg er lidt en tøsepige, men føler, jeg overvinder meget sammen med bella nok også fordi vi har arbejdet meget fra jorden og jeg kender hende mere og mere efterhånden :) men er meget taknemmelig for at min veninde Nadine vil hjælpe til med det jeg ikk er så vild med at starte ud, så hun hjælper med forarbejdet :) så hun skal virkelig have en kæmpe tak :)

----------- 16/8-2011 ----------------
Så har jeg lige haft min første undervisningstime på Bellamus, og det gik bare super godt, øvede også nedsidning for første gang og det tog hun bare SÅ godt, hun er bare så utrolig fantastisk!!! Stor tak til alle de søde og skønne mennesker på Åbygård som hjælper mig :D

-------- 13/4 - 2012 -------------
Der er sket rigtig meget med mig og bella musen, så synes det er tid til at lave en lille opdatering ;)
jeg har bl.a. fået lov til at købe bella på afbetaling, så det er blevet sat i værk og om et lille års tid er hun HELT min egen :D
Bella er bare alletiders, i vinters begyndte vi at ride små skovture og det tog hun bare i "stiv arm" lidt frisk ud på tur og opmærksom men på vejen hjem dovner hun og slentrer bare afsted, virkelig lige min type pony :D
Jeg nyder omgangen i stalden med hende og vi nusser rigtig meget, det er så skønt når man kan mærke på hende at hun også nyder det. for hver gang jeg er sammen med hende sker der små fremskridt på den ene eller anden måde det er så fantastisk :) i sidste uge var min lille niece på 7år ude og prøve en skridttur på hende, hun red hende helt selv og det skal siges at hun aldrig har gået til ridning og bella tullede bare rundt med hende som om hun havde været tilredet i maaaange år, blev total blød om hjertet :'-) Bella lider lidt af "separationsangst" så har haft problemer med at ride hende alene når hun ikke har kunnet se de andre heste i nærheden, men der sker også fremskridt her! jeg har gået nogle ture med hende hvor hun fik lov at græsse og vi hyggede så godt vi nu kunne når hun nu var lidt "angst", og igår red vi så for første gang uden nogen store problemer uden hun kunne se nogen andre, hun vrinskede meget, men var ikke helt oppe og køre som hun ellers har været, det var bare SÅ FEDT :)

Elsker når der sker tydelige fremskridt som igår, det er lige som at få en "indsprøjtning med lykke" det er så fedt når man ser og mærker ens arbejde og omsorg ikke kun er forgæves :)
Kommentér på:
Anden særlig race Bella
Annonce