{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Zelina 1999

2.267 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Zelina

Fødselsår:
1999
Højde:
164
Temperament
Rød hoppe, siger det ikke det hele? ;)
Gangarter
Alle er gode med god overtrædning, dog skal der arbejdes hvis galoppen skal være rigtig god.
Stævner
Så vidt jeg ved har hun ingen startet, men min plan er at tage hende med ud nogle gange her til efteråret,
Stamtavle
Har den desværre ikke her
Køn
Hoppe, i den grad! :)
Bemærkninger
Zelina er en dejlig hoppe- en dejlig rød hoppe, hvilket betyder at hendes tanker og meninger om alting er de rigtige, i hvert fald indtil det modsatte er bevist.

Når man først er kommet igennem til hende er hun en rigtig dejlig hest hvor hendes vilje og mod kan bruges til de rigtige ting, hun er utrolig trofast og vrinsker når hun ser nogle hun genkender.

Jeg hjælper ejeren af Zelina med at ride hende, da hun indtil nu har været redet på en måde der tydeligvis ikke passede til Zelina, hun har gået med lange tøjler og enten hovedet i sandet eller i skyerne, mange undervisere var enten for hårde eller for bløde overfor hende. Så egentlig er det først nu de sidste måneder hun er begyndt at gå til bidet og bruge sig rigtigt, og det går så meget frem af nu!

Jeg springer også Zelina, men også der er der en masse arbejde og vi springer kun småt lige nu, da jeg mener hun skal have massere af selvtillid før hun bliver bedt om de større baner. - Hun springer fantastisk når hun er sikker og er helt sikker på hun kommer til at kunne springe højt selvom hun er gået sent i gang.

Jeg nyder at arbejde med Zelina og se hende udvikle sig, hvilket sker utrolig hurtigt! Glæder mig til mange flere dejlige timer med hende :)

- Der skal nok komme flere bedre billeder ind når jeg får taget flere :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Zelina
Annonce