{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Udo 2001

6.426 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hollandsk Varmblod Udo

Fødselsår:
2001
Højde:
ca. 170 cm (Han har en meget høj manke)
Temperament
Han har det mest fantastiske temperament. Altid frisk og arbejdssom !!!!
Han kan nogle gange være en smule for frisk, men så skal han bare have noget at bestille.
Udo er ret opmærksom, og kan godt være lidt i tøsedreng i skoven osv. Men han er nem at berolige og løber aldrig væk :D
Gangarter
Skridt: Over middel, meget fin for en springhest
Trav: Også over middel, virkelig meget rygsving, det skal man lige vende sig til
Galop: Igen overmiddel, helt klart hans bedste gang, og klart der han befinder sig bedst

Vil mene han sagtens kunne gå fornuftige dressur klasser, hvis han altså skulle det :)
Stævner
Udo har tidligere gået 3 MA'er, en med en bom og to nul. Vi satser stærkt på at komme til at ride MA på et tidspunkt.

2011 - nåede vi ikke særlig mange stævner, fordi Udo stod skadet i 3 måneder. Men vi fik alligevel en del rutine i LD/LC + en masse placering, stjernehest!

2012 - Igen havde vi en lang skadespause lige før sommerferien, men et rigtig godt år alligevel, og vi blev Championats vinder for GEK hest. Vores bedste resultater fra året er:
5 plads i finalen til D4 horseshow LB**
4 plads i LA** til JBK
Og så red vi Horse House Cup til CSI** Riders Cup, og vi havde 3 rigtig fine ture :)

2013 - Nu er endnu et år med Udo ved at være slut, og jeg elsker stadig den hest ubeskrivelig meget. I år er vi så blevet b-rytter skønt en kodeledsforvridning, en brækket arm (altså på mig ;) ) og en slem omgang med luftvejsinfektion. Bedste resultater for året er:
Distriktmester for hold - sammen med Rebecca Faurskov/Chili-z Ramona, Simone Bardrum/O'Leary's Jet og Jacqueline Kring Hansen/Maestro
9. plads i LA med MB omspring
- Så vi er klar til 2014, og forhåbentlig nogle b-stævner og noget MB i 2014.
Stamtavle
F: Hamlet
FF: Nimmedor
FM: Dirbalia
FFF: Fam
FFM: Ramonaa
FMF: Notaris
FMM: Webelia

M: Ilanka
MF: Casanova
MM: Ukendt
MFF: Lucky Boy XX
MFM: Umevina

Hans halvbror er Hickstead (OL guld vinder i spring 2008), desuden er han også i familie med Moorlands Totilas.
Jeg ved godt heste falder forskelligt ud, og at han ikke er nær så fantastisk, men det er sejt syntes jeg !
RIP. Hickstead !
Køn
Vallak, og en køn af slagsen :D
Bemærkninger
Udo er min fantastiske springhest.
Lige fra jeg sætte foden i bøjlen for første gang, vidste jeg bare, at Udo var den perfekte hest for mig. Og han har endnu ikke modbevidst dette. I mine øjne er han perfekt.
Jeg prøvede Udo aller første gang d. 25/4 2011 (2. påskedag). Anden gang var d. 1/5. Og omsider d. 14/6 blev vidunder hesten min. Vi havde ledt efter den rigtige hest siden december, og vi havde efterhånden været igennem alle slags helt fra 4 årige til 12 årige, hvide til sorte, små til store. Udo var bare den helt rigtige.

Udo er en rød vallak efter Hamlet, med en skæv blis og 4 hvide sokker. Han er en super sød og kærlig hest, med hjertet på det helt rigtige sted. Han elsker at blive nusset og pusset, så vi kan stå på staldgangen i flere timer. Jeg kan ikke efterlade i ham i to sekunder alene på gangen, uden at han har fundet en eller anden til at give ham lidt kærlighed.
Udover at være den absolut mest kærlige hest jeg har mødt, er han nok også den aller mest arbejdsglade og positive hest. Når man har redet Udo rigtig træt, tænker han slet ikke ”det var hårdt” nej han tænker ”nej, hvor var det dejligt at lave noget”. Han får det her dejlige udtryk i øjnene af absolut tilfredshed. Og når man så er færdig med ham, kan man vente 4 timer og så er han bare helt klar og frisk på endnu en ridetur. Han er den ultimative ja-hest og takker aldrig nej til arbejde. Det er ligegyldigt, hvad du laver med ham, så har han ørene fremme på skridtbånd, i galop, i trav, i skridt, på skridttur, på skovtur, til springning, til dressur m.m.. Og det er netop, det der gør ham så fantastisk at være sammen med. Hvis man har en lidt dårlig dag, kan man være sikker på, at den lalleglade rødtop gør en glad det sekund man ser ham.

Udo er min springhest, og derfor rider vi selvfølgelig mest spring. Selvom han nu har nogle ganske udmærkede gangarter (regner med at ride lidt dressur, han kan jo godt). Han er genial at springe på, lidt for energisk til tider, men vi passer bare sammen tror jeg, for afstandene vi var ikke lang tid om at finde rytmen sammen. Linnea Ericsson kommenterede efter vi havde kendt hinanden i under en måned, at vi så ud til at have været sammen hele livet!
Trods at Udo er noget af et energibundt, så hverken bukker eller stejler han. Men det må man kun sige, at han gør på fold! Han laver det sygeste Ninja spring med alle 4 ben i luften! Det tossede dyr.

Jeg er umådelig glad for den hest, han er det bedste der nogensinde er sket for mig, og jeg glæder mig virkelig meget til mange super gode år på stævnebanerne med Udo.


http://www.youtube.com/watch?v=fN8cv-Lx4RI&list=UUUjRoojEK-mqwb6dFVG4dEA&index=10&feature=plcp
- Jeg ved godt det er plat at lægge en video ud, men den video minder mig så meget om Udo! For jeg ved at han til hver en tid vil gi' det ekstra for min skyld, fordi jeg jeg vil gøre det samme for ham! Udo, vi er et team!
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Udo
Annonce