{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Lukas-Min sjæleven [Himmelhest] 1996

3.851 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

LineTermansen
Kvinde | 30 år | Oprettet: 4. mar 2007


Fjordhest Lukas-Min sjæleven

Fødselsår:
1996
Højde:
Omkring 150 cm. men er ikke helt sikker, han er en stor fjordhest. Skal nok lige få ham målt :D
Temperament
FANTASTISK ! !

Fræk som dagen er lang, men på en sød og sjov måde :)

På mark:
Han er en bandit, har tit sine egne meninger, og nogengange kan man gøre alt ved ham,

På stald.
Altid sød, man kan kravle rundt over alt på ham uden han siger noget til det,

Under Ridning:
Her er han en rigtig frækket, som i kan se i min video har han sig egen meninger, men med overtalese og tålmodighed kan man få ham til alt :)

Han er den perfekte hest til mig npr det angår temperament.

! ! Men ! ! Han er vildt bange for piske da han er blevet mishandlet :(
Gangarter
Skridt:
Langt over middel. Træder 5-10 cm over sit eget spor.

Trav:
Lidt kluntet, men utrolig dejlig og nem at sidde i, når han taber sig skal det nok blive godt :)

Galop:
Dejlig op af bakke, næsten som at sidde i en lænestol.
Stævner
Han har været til en enkelt "for sjov" stævne,

Dagen før stævne på rideklubben jeg red på dengang skulle holde stævne fik jeg den skøre idé at jeg ville starte på Lukas, havde kun redet ham en enkel gang, men jeg fik lov og gjorde ham så klar og red om på rideklubben hvor han lånte min boks.

Vi startede LC1, første gang han blev redet på ridebane og havde aldrig galopperet på ham før. Men vi gennemførte så var stolt :D
Stamtavle
Ikke noget hvad jeg kender til desværre, ærgeligt for han er super lækker :)
Køn
Dejlig køn Vallak<3
Bemærkninger
Det hele startede min at min egen hest til skadet, så springholdet manglede en rytter hvor jeg ikke kunne ride med, men i stedet for at finde en rytter, fandt de en hest til mig. En stor dejlig Holstener hoppe. Jeg begyndte at ride hende og bruge rigtig meget tid derude, ja jeg flyttede jo nærmest derud. Derude stod Lukas også, dengang en enormt stor fed fjordhest, som enligt ikke sagde mig noget, men efter hånden som jeg havde ham mere og mere i hænder og begyndte at ride ham stille og roligt, tja så faldte jeg for ham. jeg begyndte at ride ham i stedet for Holstener hoppen da hun var for gammel og syg, Det blev noget af en udfodring. Han havde hans meninger og jeg havde mine og vi var lige stædige. :)

Jeg flyttede så, og havde faktisk næsten ikke kontakt til Lukas eller hans ejere mere, men det havde min mor heldigvis. for den 18-06-2011 Skrev Helle til mig og spurgte om jeg ikke kendte nogen der ville købe Lukas. Jeg gik hurtigt i panik, ringede til min mor og spurgte om hun ville hjælpe, og selvfølgelig ville hun det, og min kæreste var også med på den.
Så den 19-06-2011 fik jeg lov til at købe ham:) glæder mig ekstremt meget til at han kommer hjem til de to andre hypper

Sikke noget være roderi vi har været igennem den sidste uge Lukas og jeg.
Det hele startede med at staldejer ringer til mig og siger Lukas virker sløv, Jeg tager ud og tjekker ham og giver hende ret. Ringer til dyrlægen dagen efter. Hun giver ham diagnosen forfangenhed. Han kommer på smertestildene i 5 dage og skal gå på jordfold med Hø og halm. Desværre ville staldejer ikke låne mig hendes jordfold. Jeg får snakket med Lukas´s gamle ejer og min dyrlæge og de mener jeg skal aflive ham. Det hele køre op i en spids mellem staldejer og jeg. og jeg beslutter mig for at Lukas´s skal aflives om mandagen. Men så måtte jeg heller ikke aflive ham ude ved staldejer. Så jeg køre ham ud til min chef og venter i 6 timer på dyrlægen. I de 6 timer tænker jeg ufattelig meget over om det nu er det rigtige og da de første 3 timer var gået begynder jeg at ringe til gamle ejer og rideskolen hvor Coco står og vi bliver enige om at hvis dyrlægen siger god for det får han en chance mere. og Dyrlægen kom og sagde at han også syntes vi skulle give ham en chance mere. Så Lukas er flyttet ud til Coco, på en mark med meget lidt græs og hø. Samtidig skal han have mineraler og vitaminer og så have ringsko på. Men jeg vil gøre alt for min basse.


Flere billeder kommer når skønheden kommer hjem <3
Kommentér på:
Fjordhest Lukas-Min sjæleven
Annonce