{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Lady Galina af Bækkeskov [Tidl. part] 2003

1.338 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Grevelodden :
Kvinde | 27 år | Oprettet: 13. maj 2008


Oldenborg Lady Galina af Bækkeskov

Fødselsår:
2003
Højde:
176 i stang
Temperament
Ifølge mig er jeg helt tosset med hendes temperament. Hun er hoppet men samtidig rolig at have med at gøre. også kan du hun få den gnist ind imellem som jeg synes er nødvendigt for at give lidt ekstra power over ridning.
Gangarter
Galina har middel gangarter vil jeg mene.
Hendes galop skal helt sikkert fremhæves, fantastisk at være på hende og masser rummelighed. vi arbejder på at få lidt mere takt og fylde i traven, det går stille og roligt fremad. søger fint ned og arbejder for sine hjælpere. klager ikke, klager ikke!
Stævner
Vi har endnu ikke startet nogen stævner da vi lige skal i gang med undervisningen først men jeg er da helt sikker på når vi er klar skal vi prøve det, jeg glæder mig. så vi kan vise folk hvad vi kan!
- men hun har tidligere gået nogen la klasser vidst, det ihvertfald ikke nyt for hende. :-)
Stamtavle
Jeg har ikke hendes papir, da jeg jo er hendes part.
hun har et rigtig fint afkom som også kan ses herinde, Gangstar
Køn
hun er en rigtig fin hoppe, sort er farven ;-)
Bemærkninger
Galina og jeg har nu været et makkerpar i et par måneder, og træningen går rigtig fint. Hun er i dårlig form, og blevet lidt rund og maven men så passer vi jo sammen ;-)
Jeg er super glad for at få lov til at ride hende og omgås hende. hun er en fantastisk hest og intet ondt i hende overhovedet. jeg glæder mig rigtig meget til at lære hende endnu bedre at kende og se hvad fremtiden bringer os. måske vi ses, tak fordi i læste med. ;-)
obs: jeg har ikke fået taget så mange billeder af hende men lidt har jeg da skravet sammen. jeg håber i synes om hende, ligeså meget som mig :')
Kommentér på:
Oldenborg Lady Galina af Bækkeskov
Annonce