{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Højlunds Offem Amie [Himmelhest] 1987

1.908 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anna F
Kvinde | 27 år | Oprettet: 11. apr 2011


New Forest Højlunds Offem Amie

Fødselsår:
1987
Højde:
140
Temperament
vågen men blid og altid høflig.. min veninde faldt engang af hende fordi Amie blev bange men Amie vendte hurtigt om igen og pustede hende i ansigtet og hun stoppede ikke før hun rejste sig fra jorden..
Gangarter
skridt: over middel
trav: over middel
gallop: over middel
Stævner
ingen
Stamtavle
far: Offem Anenaes
mor: Mimulus Flozzy
Køn
super smuk hoppe..:)
Bemærkninger
Min mor købte Amie kort før jeg blev født og har haft hende lige siden så jeg har altid kendt Amie.. Min mor købte hende af en hun kendte i forvejen da hun passede nogle af hans heste.. Da han så ville stoppe med at avle heste sagde min mor at hvis hun skulle have den anden hest hjem til sig så ville hun også købe Amie.. og sådan fik min mor så Amie.:)
(Den anden hest: en han havde "narret" hende til at købe fordi han ellers ikke kune købe et andet føl som han gerne ville have..:/ (grunden til at han ikke selv ville have den var fordi den var lidt skør i hovedet.. men da min mor begyndte at avle på den viste det sig at den fik nogle fantastiske føl..))

Amie har altid været brugt til avl her hos os.. men da hun var 13- 15 år fik hun sit sidste føl (Glaukos).. Min mor besluttede sig for at lade Amie gå på pension da hun ligesom fik en fødsels depression..?? Hvor hun ikke kunne tage på i vægt og "forsvandt" fra virkeligheden.. Vi var lige ved at få hende aflivet men heldigvis sagde dyrlægen at hun syntes vi skulle give hende en chance mere..:´)

Fredag d. 13/4-12
Ihh.. Prøvede da lige den gamle idag, fordi jeg ville se om jeg kunne bøje hende af.. Det var lidt svært må jeg nok indrømme, MEN til gengæld er hun begyndt at søge mere og mere ned for hver gang vi træner og vi er nu blevet enige om at hun sikkert "bare" skal have opbygget nogle muskler og så har vi den forhåbning at hun inden længe vil kunne gå lidt til biddet.. Det skal lige siges at Amie aldrig har kunne gå til biddet.. Så nu glæder jeg mig da til at se hvordan den gamle nu kan udvikle sig ;)


Du Spurgte Mig : " Kan Du Lide Mig ? "
- Jeg Sagde " Nej.. "
Du Spurgte Mig : " Er Jeg Pæn ? "
- Jeg Sagde " Nej.. "
Du Spurgte Mig : " Græder Du Hvis Jeg Går ? "
- Jeg Sagde : " Nej.. "
Du Spurgte Mig : " Er Jeg I Dit Hjerte ? "
- Jeg Sagde : " Nej.. "

- Du Fik Tåre I Øjnene Og Skulle Lige Til At Gå. I Det Samme Tog Jeg Fat I Din Hånd Og Sagde :

" Jeg Kan Ikke Lide Dig! , Jeg Elsker Dig! "
" Du Er Ikke Pæn! , Du Er Smuk! "
" Jeg Græder Ikke Hvis Du Går! ,Nej Jeg Dør
" Du Er Ikke I Mit Hjerte! , Du Er Over ALT I Mig.
Kommentér på:
New Forest Højlunds Offem Amie
Annonce