{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Renit's Galano 2007

2.143 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg Renit's Galano

Fødselsår:
2007
Højde:
166 i stang, perfekt højde, vokser nok lidt endnu :)
Temperament
Han er en meget opmærksom hingst, og kan godt være lidt volsom da han ikke har været i s¨å meget i hænder før han blev 4 år. men han er dejlig og ride på dog kan han godt være lidt fræk og skal prøve en af nu når han har fået flere krafter, han er meget hoppe glad. men som sagt han er jo en hingst :-) men han er rigtig sød og selv de små børn kan nusse med ham, så i den sidste ende er han en dejlig hingste mand med et godt temprament :)
Gangarter
gangarter på middel, hvor dog gallopen fremhæves!.. han har ikke gangarterne til dressur, dog vil han nok godt kunne gå nogle L- Klasser men ellers ikke :-) men de kan jo blive bedre :)
D 16/1-2011: de er blevet meget bedre, der er kommet mere flow i hans gangarter nu og han er begyndt og komme ud med bennene og komme mere ind under sig så de er faktisk blevet pænt gode :)
Stævner
Fredemarksgaard rideklub- Han første stævne:
LD B4: 2 stop samt nogle tidsfejl og bomme, han var meget oppe og kører og hingstet. jeg havde et mål og det var og komme igenmen og det gjorde jeg, det skal lige siges har aldrig sprunget en bane på mere end 4 spring.
LD B4: 4 fejl/en bom. meget bedre rundte men red ham for meget frem da jeg var bange for han ville løbe ved siden af, så han blev lidt flad og tog en bom, men ellers en super rundte :) 100% min fejl ved bommen

Højfyns Rideklub:
Lc2-A : 63:03 1 uplaceret 0,14% fra 4 plads. så super aveligt. han var meget træt i den varme og gik lidt snævert derfor jeg ikke red så højt
Kommentar fra dommeren: Skøn og flot hest, dog lidt snævert
LD B4 : EN bom i omspringning , 100% min fejl, ville ha ham til og springe stort af men han ville tæt på så han løftede ikke benene orndeligt, men allerade 100 gange bedre end sidste stævne, han var 100% ved mig hele turen.


Dyreskue 2012

Mønstring : 22 point
ikke noget dårligt om ham kun at han manglede lidt energi :-)
Spring: Ikke lige os, vi red på græs for første gang og det havde regnet, der var en på opvarmningen der faldt af på grund af den gled og en der også gled på banen i et sving lige inden jeg skulle ind, så red meget langsomt derfor fik jeg et stop på nr 1(kom alt for skævt på fordi jeg ikke ville dreje skab :( og 2 bomme min egen skyld rider ham alt for tæt. men som sagt kunne ikke ride ham frem i det tempo han skulle fordi jeg ikke ville ride så stærkt når der var så glat og sprang med almindelig bid det gjorde det bare lige 100 gange sværer!. men han var fin og ærlig. dog ikke de så høje karaktere desværre men vi kommer igen næste år :_)

Dressur ganartsklasse: Red til 7,74 i alt og fik 2 8 taller kan bare ikke lige huske i hvad en samlet 3 PLADS sÅ STOLT AF min lille sjerne :-)
Han var uper fin til opvisning og Gallashow .

NÆSTE STÆVNE:
Hestehaven rideklub c-stæve
ULC: Et stop + 3 tidsfejl da jeg brugte meget tid på og komme på den igen- stoppet var 100% min skyld skulle ride en afstand på 5 galop spring men så 2 galop spring før slipper jeg det hele og så blev afstanden så stort at det ville være urimligt hvis han skulle springe på den afstand! så 100% min fejl. så super stolt af min lille hypper! og den sprang super godt aldrig sprunget på den hvor den har hopper bedre :) vi meldte fra i den anden ULC da han havde gået godt i den her klasse :)

Nr Åby- C stævne
Lørdag: LC (B4)
ULC
Glæder mig, hesten er top tunet:D
Stamtavle
Mor:RENTIS ZEKIRA
Far: GRAF OLDENBURG
Køn
Dejlig vallak..(kastereres som 4 års på grund af at han var for meget hingstet!)
Bemærkninger
Sorte som vi kalder ham er en meget dejlig hest. Han var rigtig nem og ride til han gjorde ikke noget første gang med rytter eller med sadel allerade 3 gang jeg var oppe på ham kunne jeg ride rundt på ham selv, men efter en måneds tid begyndte han på sine hingste strejer, og begyndte og stejle og da jeg har væltet bag over med mange ponyer sad frygten i mig så min mor begyndte og ride ham, men der var noget galt i munden, han fik dyrlæge til og kigge på hans tænder og ja rigtig nok han havde mange tandspidser, så det var ikke noget og sige til at han gik i vejret hver eneste gang vi tog fat i tøjlen, så nu er han rigtig fin igen og går som en drøm.. han stærke side er spring han har allerade sprunget 150 cm i løsspringning og springer alt, fyld osv.. han har sprunget 1 gang med rytter hvor han også bare sprang alt dog ikke så højt da det var første gang men han var sød:-) han er den hingst jeg altid har drømt om :-)<3

>> D 20/7-2011
Det går ikke så godt med hingsten, og vi går meget og overvejer om han skal kastereres, han kan ikke komme på fold for han jerner bare igen men hegnet sevlom der er strøm på vi kan ikkeride på ham fordi hopperne er hestegale også går han bare i vejret og han bliver ved. så det går ikke ligefrem godt, det er lidt træls for nu kommer han jo bagud i sin uddanelse :(
HÅber bare han bliver klat til 5 års championatet :)..

så er han blevet kastereret og han er blevet en drøm og ride på igen, det var dejligt :)

Han er blevet en drøm og ride på! og er blevet en sjerne i spring! selvom han stadig mangler lidt balance og lidt bedre styring, men fuck den hest kan springe, han er sku en fornøjelse og ride på nu! glæder mig til at vi skal ud og starte i febuar ! :)

D 16/10-2012
Ja sorte har nu stået stille i 14 dage på grund af halthed! :( det kørte ellers for os. men sorte's ejer (peter) vil ike gøre en skid ved det han vil jo bare ha den skal gå , så det bliver nok ikke en hest jeg kommer til og ride på mere, stakkel's hest: ( det er desværre ikke noget jeg kan gøre ved selvom jeg ville ønske at jeg kunne

På grund af private omstændigheder har jeg ikke galano mere :( og det er jeg rigtig ked af. han er den hest der har lært mig så meget. vil aldrig glemme ham. og håber bare den person der har ham nu gør det med gaffelbånd skaden færdig og ikke bare lader ham gå :(

NYT NYT--
Nu har jeg ikke været herinde i langtid men galano er min/peders, må ride ham for peder. det går fremaf med ham, men hans spring karriere er stoppet da han ikke må springe :( han er igang med genoptrænning men han må ikke presses for meget da han kommer til og overbelase bagbenet. så han er blevet hygge/skov turs hest, som han nyder og værer..
Kommentér på:
Oldenborg Renit's Galano
Annonce