{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Hedegaards California Blue [Tidl. hest] 2011

3.854 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Palomino Hedegaards California Blue

Fødselsår:
2011
Højde:
3 år: 159 cm.

Forventet højde, omkring 160. Måske lidt højere.

Målt til kåring: 160 med sko.
Temperament
Utrolig nysgerrig og kærligt væsen
Gangarter
Skridt: God
Trav: God
Galop: God og rummelig
Stævner
2012:
Psa plagskue. 1 års. Næstbedste plag.
Type: 8
Rammer: 8
Fundament: 7
Bevægelse: 7
Helhed: 7
Kommentar: Hoppeplag af god type med godt kønspræg, storrammet. Bevægelsen ret god savner dog lidt elastisitet i trav og galop.

2013:
Psa Plagskue. 2 års. Bedste plag.
Type: 9
Rammer: 8
Fundament: 7
Bevægelse: 6
Helhed: 8
Kommentar: Feminin ædel hoppeplag, kønt hoved, velansat hals, velmarkeret manke, god overlinje. Lemmerne fine men tørre. Bevægelsen mangler rummelighed og elastisitet, god skridt, bundne albuer.

2015:
PSA hoppekåring og rideprøve. Dagens Hoppe 2015 kåret i RDH med 8 i helhed og en bestået rideprøve på 7,92. 8 for ridelighed og 8,5 for skridt og galop, samt 88 for spring.



Stamtavle
F: Carpe Diem Blue (SPAH 55) - palomino

FF: Weltjunge ((DVE 735) - rød
FM: Angel Blue (RPA 90) - cremello

F MF: Stærebogårds Apollo(EPAH 7) -palomino
F FF: Weltmeyer(DE331314403584) - rød

M: Cholé (DS palomi) -Palomino

MF: stargolds Cavalero( PAH 23 DK PALOMI)-palomino
MM: stargold´s Aluetta( PA 45 DK PALOMI.)-palomino

M MF: Attila (EPAH 16)
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
callie, som bliver hendes kalde navn, er vores første ud af forhåbentligt mange føl på Stald Hedegaard.

Hun blev født lidt over fire, igår den 24/6 2011. dagen inden hendes mors fødselsdag. halvanden uge for sent.
Cholé klarede selv det hele, og Calli spiste og sked med det samme, så ingen panik der.

Hun er en rigtig lille sprællemand, hun springer rundt inde i boksen og løber allerede væk fra sin mor efter et døgn, men hun er mindst lige så hurtig til at komme tilbage i trygge rammer hos sin mor.

Hun er palomino farvet, med 2 bagsokker og en stjerne + kilometer lange ben (næsten lige så lange som sin mors allerede) jeg tror hun bliver stor :)

Hun er efter Carpe Diem Blue, som er en stor hest på 167, så jeg håber på at hun kommer lige op omkring de 160, da cholé og hendes mor er de eneste ponyer i familien. derudover håber jeg hun har arvet sin fars gang og temp. så hun ikke bliver helt så varm i hovedet under ridning som hendes søde mor var da jeg startede med at ride hende :)

Callie er allerede vokset rigtig meget, både fysisk og psykisk, hun er meget selvstændig og vil gerne snakke med hendes foldkammerater, Blackie og skipper, mor er godt nok lidt sippet overfor at hun snakker med skipper, mens det går lidt mere an med blackie, men Callie er selvfølgelig også allerede højere end ham.
Hun vil Gerne i mors foder, hvilket hun ikke får lov til.

Hun tager det helt fint at få grime på, blive rørt overalt, gå løftet hove og hun er godt på vej til at blive god til at gå i snor og blive børstet, disse 2 ting har hun dog ikke prøvet så mange gange endnu.

Callie udvikler sig helt fantastisk, hun minder rigtig meget om sin far, og er tydeligvis varmblodtypen, med rigtig lange ben, hendes hoved er allerede større end hendes mors og hun er vokset sin mor over ryggen. Hun er en blanding af verdens største, nysgerrige nussehoved og en flabet ballademager, der skal prøve det hele. Så med lidt mere opdragelse, når hun kommer fra sommergræs tror jeg hun bliver en helt igennem fantastisk hest at arbejde med og jeg glæder mig meget til at forsætte med at følge udviklingen af hende på helt tæt hold.

Alle Callie møder på sin vej, er blevet blæst helt væk af hendes helt utrolige skønne væsen og sind + hendes helt fantastiske udstråling lige fra starten af. Dyrlæge og smed kommentere hver gang de ser hende hvor flot og langbenet en plag hun er. Og dyrlægens kommentar var at hvis jeg ikke ifolede min hoppe med samme hingst igen, måtte jeg være skør. Udover denne udtalelse havde jeg allerede planlagt at "lave" en kopi af Callie, og Cholé er også scannet drægtig efter Carpe Diem Blue, så jeg glæder mig til at få en Callie Junior og evt. en Callie Junior 2. callie er ihvertfald et helt fantastisk udfald og håber jeg kunne få en mere ;)

Callie er d. 18 maj 2016 solgt til Norge. Hun rejste d. 20 maj.
Kommentér på:
Palomino Hedegaards California Blue
Annonce