{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Lille bredvigs laban,RIP [Himmelhest] 1983

5.116 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sus
Sus
Kvinde | 32 år | Oprettet: 27. jun 2005


Connemara Lille bredvigs laban,RIP

Fødselsår:
1983
Højde:
148 perfekt højde ;D
Temperament
der findes kun en af laban ! det ene øjeblik står han og sover på folden møgbeskidt! så kan man tage ham ind og tage i skoven hvor man nogen gange skal klamre sig fast for ikke og ryge i hjørnerne! så kan man tage på dressurbanen og så skal man arbejde meget for at få et ordenligt tempo!
tager man på springbanen og han er i humør så er han bare super!
Gangarter
dem har han vist ikke nogen af ! :D han løfter bare benene så meget at de ikke slæber over jorden....
Stævner
op til flere ;P
vi blev mest vindene pony i 06 og 07 men i 08 kiksede det lidt for os og vi fik desværre ikke pokalen igen, men vi hyggede os og det er det vigtigste :)
Stamtavle
far. Øxenholm Godot
mor. Majgaarden Corinna
farfar.Lambay Rebel
farmor.Glann Beauty
morfar.Rosenaharley Lavelle
mormor. Rosenaharley Coronagh
Køn
se´følig ;D ...(vallak)
Bemærkninger
laban er den bedste lærepony mán kan tænke sig! jeg kom lige fra en rideskole og over på laban, og alt det jeg kan nu har han og mine dejlige trænere lært mig.

jeg ved ikke engang hvor jeg skal starte!
Laban betyder alt for mig, han er noget af det mest specielle der kan gå på fire ben, han bliver bange for blade der vender forkert, for spande, presseninger, og næsten alt andet.. det kommer an på hvilken dag det er :)
han har hjulpet mig igennem meget og jeg vil aldrig glemme ham, han betyder uendeligt meget for mig og ved ikke hvad jeg skal gøre uden ham , hvis nogen kan gøre en møg dag god så er det muldvarpen :) !
han var mørke brun da han blev født og jeg er overbevist om at han nu prøver at få den farve tilbage..hvilket han mener kan klares med mudder :)

tror at han uandset hvor lidt tid man tilbringer med ham vil man altid holde af ham, han er for mig en pony man altid vil holde af :) <3 <3

han have gennem lang tid været halt og da dyrlægen var ude fik vi konstateret alvorlig spat i begge bagben da en anden kiggede røgten billederne igennem igen var det ikke spat alligevel og nu har vi så fået afgørelsen...slidgigt.. det går kun en vej det ved vi... jeg lovede dig jeg blev den sidste ejer og det holder jeg...

det er slut med dressur og spring, det er for hårdt ved benene men vi hygger os nu i skoven :)

efter utrolig mange overvejelser har jeg valgt at sige farvel til verdens dejligste pony, vi har i de seneste år ikke kunne andet end at ride i skoven og brugt 40 min på at skridte igang... det var desværre bare ikke nok mere. Jeg vil altid elske min dejlige pony men følte det var på tide at komme videre... han blev aflivet den 4. november hjemme på broløkke hvor han hører til og har stået de sidste 25 år... det er utrolig hårdt ikke at have ham omkring mig mere og savner ham, det vil jeg altid gøre! men ved du altid vil være i mit hjerte og mine tanker. R.I.P min elskede pony, du er savnet og elsket!

<3<3<3<3<3<3<3 ELSKER HAM SÅ MEGET !<3<3<3<3<3<3
Kommentér på:
Connemara Lille bredvigs laban,RIP
Annonce