{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Harlekins Maccoy 2007

4.910 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ditbru
Kvinde | 40 år | Oprettet: 27. jul 2007


Anden særlig race Harlekins Maccoy

Fødselsår:
2007
Højde:
163 cm.
Temperament
Han er virkelig Cool. Han tager alt i stiv arm og har et super temp. og et virkelig godt hovedet.
Gangarter
Gode gangarter. Han træder godt ind under sig selv, og træder fantastisk igennem ...
Han har en god fremaddrift og hans Galop er SVÆVENDE..
Stævner
Startet 1.gang:
18.juni 2011: LC1
19.juni. babyjump 50 cm

16.06.2012
Horsens børnedyrskue
1 plads

Stamtavle
Blanding af Hollandsk varmblod og Gelderland.
Køn
En dejlig Vallak
Bemærkninger
Jeg har den 29/6 2011 modtaget den dejlige maccoy dreng.
Så ved endnu ikke så meget om ham.

Maccoy har været i "seriøs" træning i 2 måneder, og har vist sig at være glad for spring.. På den dressurmæssige plan, er han ikke så lang i nu, og bruger ikke ryggen/kroppen optimalt, men det skal nok komme ;)

Da jeg indså at min store bassedreng var for hård mod mit bækken, (bækkenløsning/graviditet) måtte jeg desværre tage den sværeste beslutning længe, og gå af med ham.

Jeg faldt for Maccoy med det samme jeg så ham, pga. hans specielle udsende :)
Han er virkelig en skønhed... En rigtig indianer hest som de kalder ham ;) (hvor han står nu)

Maccoy virker som en heste med et rigtig godt hoved og med et dejligt temp. Han er en hest som gerne vil opleve ting, og jeg er sikker på at vi kan komme langt, med den rigtige oplæring / træning.

Jeg håber at vi vil få en masse gode stunder sammen, og at vi får knyttet et super bånd imellem os.

Indtil videre har han fået lov til at vende sig til det nye sted, og de nye heste... Det er jo ret nyt for ham at være blandt så mange heste på en gang... Satser på at vi så smådt går i gang med træning den 1. juli 2011.

Der vil selvfølgelig blive skrevet mere om den dejlige dreng, når jeg lige lære ham bedre at kende, samt skal der nok komme ride billeder, men skal lige igang først ;)

Den 1/7 2011:
Så er træningen af Maccoy så smådt begyndt. Han er stadig meget nervøs i de nye omgivelser, men han tager alt i stiv arm... Så cool han er :)
Startede med at blive longeret lidt i hallen, også kom der rytter på ryggen... Der var ikke det store... Er spændt på at se det videre forløb med ham :)

den 5/7-11
Så kom turen til at drengen skulle prøve at ride ude. Han to det virkelig pænt :)
Han var lidt nervøs til at starte på, men han skulle jo lige se tingene and.
Herefter gik det bare fremad.. Han begynder så smådt at bruge hans krop rigtig indimellem, men når han så bliver rost, så bliver han helt fra den og kommer ud af holdning...
Er spændt på det videre forløb.. Er sikker på han bliver en kanon hest så hurtig han allerede er rykket i træningen!

den 27/7 2011:
Maccoy har været så god i dag.. Han travede så flot og brugte ryggen uden at skyde den som han plejer... men det blev hurtig for hårdt for ham, og det tog på de stakkels kræfter og energi... Så det blev en kort ridt. i dag.
Selv i stalden var han et prægt eksemplar i dag... Han stod så flot og var ikke usikker og anspændt som han plejer! SUPER SKØN hest han er :)
Maccoy får lige 5 fridage nu til at samle kræfterne, da mig og beridderen skal til folkerace i sæby... Så dejligt at han får en lille ferie efter godt arbejde :)

Den 28 2011
Så er det i dag at Maccoy skal igan med træningen igen... Er så spændt på hvordan han har taget hans lille ferie ;o)
Det gik super godt... Drengen var okay stabil i traven fortil, selvom han have haft en lille ferie.

8/8 2011:
Det går den rigtige vej med Maccoy. Han er begyndt at være mere stabil fortil, og bruge ryggen. Han mangler stadig hans fremad drift, men rom blev jo heller ikke bygget på en dag ;o)
Er sikker på det hele nok skal komme, men vi tager en ting af gangen :o)

D. 30/9 2011.
Så er dagen kommet hvor Maccoy skal flyttes til en anden stald. Jeg er så spændt på hvordan han tager det, og om han er til at læsse.... Men hvis han tager det så cool som han plejer, så bliver det en smal sag for os ;o)

19/10 2011.
Så har Maccoy stået det nye sted i 20 dage. Han er allerede faldet super godt til og tager det hele så COOL. Er så stolt af drengen :o)
Han er enda blevet løssprunget, hvilket han syntes er sjovt. Mht. Ridt. går det fremad.. Ryggen er kommet meget mere med, og han er super dejlig at ride. Kan stadig blive lidt nervøs, men på en god måde. Man skal bare få han opmærksomhed også går det... Er så glad for ham :o)

Midt november 2011.
Maccoy er kommet i udlån til en køber, indtil hun har råd til ham. Jeg har desværre ikke tid til min dejlige dreng mere, da jeg er blevet ene mor til min datter på 10 mdr. så tiden er meget knap... Jeg håber på at han er kommet til en sød pige som vil passe ham som den dejlige dreng han er, og at det vil blive et blivende hjem til ham :o) Drengen fortjener at der snart kommer ro på hans liv, ellers slutter det da tidligt!

januar 2012:
Hentet maccoy hjem fra udlån/køber. Drengen har desværre tab sig en del, så der skal ca. 80 kg på ham igen. Det næste stykke tid skal han på fedekur inden ridt.!

08.01.12 Maccoy er kommer i udlån i et år, under mine betingelser og hvor jeg stadig kan holde øje med ham hver 2 weekend! Jeg skal til at studerer og er ene mor til min datter på 1 år nu, så tiden/pengene er knap til ham lige pt. og kan ikke koncentrere mig om ham også.
Håber at dette udlån forløber uden komplikationer i det år, (og ikke som det sidste) og at jeg får min dejlige dreng hjem igen på et tidspunkt i ordentligt stand!!!

09.01.12 Så kom der styr på tingene ang. udlån af drengen. Det gik stærkt, og ser frem til et godt samarbejde mellem alle parter :o)

11.01.12 Så er der bestilt dyrlæge til Maccoy drengen, for at tjekke op på hans pludselige store vægttab. Så i morgen går turen ned til ham, også kan jeg jo lige se stedet også :o)

13.01.12 Så er drengen tjekket fra top til tå hos dyrlægen- også med blodprøve! Drengen er sund og rask :o) Han har dog en lidt lav blodprocent, som er meget normalt ved sådan et stor vægttab. Så han får lige en gang tilskudsfoder til at hjælpe ham lidt på vej også.
Det er så Skønt at vide at han er okay.... Udover vægttabet!!!
Jeg er da SÅ GLAD for at jeg fik drengen fjernet fra Køber/Låner!!!... Nu står den næste tid på ro og masse af foder til den dejlige dreng :o)

25.01.12 Jubii... Drengen er endelig ved at tage på, så der kan komme ordentligt gang i ridningen hos låner
:o)

16.06.2012
Maccoy har deltaget i Horsens dyrskue, sammen med hans låner didde og part. Han stillet op til børneskue,
Og det blev til en flot 1 plads til drengen :0)

09.07.2012
Maccoy har fået sat elestik om hans skønhedsvorte, hos hans udlåner Ditte.
Nu håber vi bare på at den snart visner og falder af ;o)

Opdatering..
Maccoy springer 105 med rytter nu, og er virkelig blivet glad for spring.
Han stoler fuldt ud på sin rytter, og kan han mærke den mindste tvivl hos dig, så bliver han nervøs.
Han er en MEGA super hest, og er VIRKELIG savnet hos mig nu... Også selvom at jeg har min skønne datter at bruge tiden på ;o)
Maccoy er kald hjem, og er sikker på, at han vil blive savnet af parten/låner. I er MEGET velkommen til at besøge drengen hos mig :o) og Laura, du er mere end velkommen til at ride/springe når du lyster og evt starte på ham, hvis du skulle få tid/lyst ;o)
Kommentér på:
Anden særlig race Harlekins Maccoy
Annonce