{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Amigo(Møffe) 2007

8.310 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

STINNE * JORK  *
Kvinde | 26 år | Oprettet: 29. jan 2009


Anden særlig race Amigo(Møffe)

Fødselsår:
2007
Højde:
Han er 144 cm ca.
Temperament
Fornuftigt temperament. Løber ikke af med en når han bliver bange, men kan godt komme med et par buk i ny og næ.
Han er lidt skør, men man kan ikke andet end at holde af den krikke.
Gangarter
Omkring middel. Arbejder på at gøre dem større.
Stævner
Kragelund stævnet d. 11. september 2011.

Ld2 - 63,89 %
Lc1 - 61,?? %
MØFFE'S FØRSTE STÆVNE NOGENSINDE.

D - stævne JORK 17.09.11
Ld2 - 65,55 % delt 1. plads.
Lc2 - 63,18 % 5. plads og 2 point i klubmesterskab.

Egtved rideklub.
Lc1: ??,?? 6 eller 7 plads.
Lc3: Opgav...

Jordrup og omegns rideklub (Julestævne)
Lc1(Klubmesterskab): 57,?? %
Ld2: 69,44 % 2. plads!
40 cm sløjfespring, 0 fejl = roset!

Vi er begyndt på nogle lb klasser

Vi red vores første lb1 til 61,?? %

Rider ikke længere stævner, da jeg er blevet for gammel til at ride pony og har ingen interesse i det.
Stamtavle


Mf: Checkpoint Andersminde NFH 81
Mor: Musse.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Møffe er min egen pony, som vi købte efter jeg havde lånt ham i lidt over et år.

Han er en pony lige efter min smag. Han er helt sin egen, der findes virkelig ikke nogen andre som ham. Han er efter et halvandet års hårdt arbejde endelig begyndt at gå som en dressurhest, hvilket er utrolig fedt, når det er mig selv der har lært ham det hele. Jeg glæder mig til at komme op og ride ham, for han gør som jeg beder ham om. Specielt hans trav er udviklet. Det er verdens bedste følelse at blive rost for det.

Vi holder os fra spring. Ikke fordi han er en kylling, det er nok mere mig. Jeg er ikke en springrytter og det bliver jeg heller aldrig. Desuden gør springene et eller andet ved ham. Han får en trang til at bukke, løbe og stejle rundt uafbrudt i et kvarters tid, inden han bliver bare lidt samarbejdsvillig. Det kan sikkert godt trænes væk, men vil nødig ødelægge mit så hårde arbejde i dressuren.

Ture er nok vores yndlings beskæftigelse. Jeg går ikke op i stævner mere og nyder hellere en tur i skoven og det gør Møffe også. Han er for det meste afslappet, men er ikke så god til større køretøjer. som traktorer, lastbiler osv.

I stalden er han altid frisk på lidt ballade, så fandt hurtigt ud af at man IKKE skulle have noget liggende på jorden i det spiletov han står i. Det kan kun ende galt. Ellers er han generelt stille rolig. I boksen er han også nem at være sammen med, men han er dog utrolig nysgerrig og vil aller helst gerne hjælpe til med det man nu laver.

Han elsker at blive nusset og er en af de få heste der faktisk vil kigge op under maden, hvis man nu kunne blive lidt nusset. Især ved ørerne, han elsker at blive nusset bag ørerne!

Er også begyndt at ride bidløst på ham, hvilket han klarer rigtig fint. Hvis jeg tager mig sammen, bærer han sig selv rigtig flot, også i overgangene. På tur er han også nem at styre i bidløs og har været afsted i både rebgrime og et almindeligt bidløst hovedtøj. Med rebgrime har vi endda også sust rundt i skoven og på stubmarker, hvor der heller ingen problemer var.

Den 6. november havde jeg fri fra skole og red en tur med en veninde. Turen endte desværre ikke så godt, da han stak af med mig, hvilket resulterede i, at vi væltede på asfaltvejen. Besvimede kort og havde hjernerystelse i omkring 3 måneder. Døjer stadig med hovedpine og er ikke så glad for at galopere, da mit mod er faldet gevaldigt. Men jeg kæmper for at blive 100% klar igen!

Ingenting vil nogensinde kunne erstatte ham. Jeg vil aldrig rykke op til hest. Det kan jeg ikke få mig selv til. Min lille møffemand.<3 - rigtig sjovt at læse det man skrev for et år siden, faktisk passer. Tanken om at blive hesterytter har overhovedet ikke strejfet mig, da jeg er alt for glad for ham. Og stævner er heller ikke sjovt mere.
Kommentér på:
Anden særlig race Amigo(Møffe)
Annonce