{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Donna De Kaluna 2005

2.605 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stald Rosen '
Kvinde | 39 år | Oprettet: 16. maj 2006


Hannoveraner Donna De Kaluna

Fødselsår:
2005
Højde:
27-06-2010 163cm

2012 hun er nok vokset 3-4cm siden kåring, men de hannoveraner er jo også kendt for at vokse længe :-)
Temperament
Hun er blevet from om et lam.

Hun startede dog med at stresse vildt, når de andre heste kom på fold før hende osv. Jeg kunne ikke tage hende ind alene uden hun vrinskede som en gal, og sked og sked og sked. Dette er blevet så mærkbart bedre, nu har jeg hende med over alt hvor jeg går når jeg har hende ude. Og hun er KOLD, om vi trækker vand slanger, kører trillebør, trækker sadel/trense holder osv. STOR forbedring, virkelig et dejligt temp..
Gangarter
Hun er kåret med følgende:

7-7-6-7-7-7-8-7-6---6

Så det helt okay, hun skal nok få en større galop, når vi først kommer igang..
Stævner
Ingen pt. men hun var jo også RÅ da jeg købte hende..
Men de kommer..

FØRSTE STÆVNE 08/10 2011
klup stævne Faxe køre og rideforening
Lc2A 63,5%
Vi blev 7 ud af 20 så er svært stolt af Donna, hun var en drøm at have med.
Stamtavle
F: Blue Horse Don Caruso
FF: Blue Horse Don Schufro
FFM: Fiesta
FFF: Donnerhall
FFMF: Pik Bube
FFMM: Fabia
FFFF: Donnerwetter
FFFM: Ninette

FM: Bordeaux
FMF: Bolero
FMM: Wackere
FMFF: Black Sky XX
FMMF: Wendekreis
FMMM: Weichel

M:Kaluna
MF: Kawango
MFF: Ibikus
MFM: Konny
MFFF: Hertilas
MFFM: Isolda
MFMF: Solist
MFMM: Domaxt

MM: Lokki
MMF: Marokko
MMM. Jungfrau
MMFF: Marconi
MMFM. Banderole
MMMF: Pimpernel
MMMM: Janni

OSV. osv osv :-)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Købte lille Donna den 11-04-2011
Efter min veninde og jeg havde været Jyllandt rundt for at kigge på heste. Vi startede hjemmefra kl 03,30 en tirsdag morgen, og landede hjemme igen kl ca. 23.30 tirsdag aften. En rigtig lang dag, med rigtig mange dejlige heste, alle redet til. Men så kom vi ned til Bjarne Nielsen i tinglev, tættere på grænsen kommer man vist ikke :-) Vi tog Donna pigen ud på stald gangen, og så hende efter. (Jeg havde set denne hoppe på DBA nok 1 mdr. inden vi kom der over. Og var bare sikker på dette var min nye hest. Men man er jo lidt forsigtig, nu det er en 6 års hoppe, som kun har været i hænder, for at blive ordnet osv. sådan en "voksen2 dame kan jo nemt have dannet sig sin egen mening om livet, men heldigvis overtalte min veninde mig til at tage over at se hende, nu vi alligevel var i Jylland.), vi så hende løs på folden og lidt i longe, dette var hun dog ikke så god til, da hun aldrig havde prøvet det før. Men kunne da se hun kunne flytte på sine ben. Hun er godt nok "kun" kåret DS, men hun gik da fløj, men tror nu godt dette kan ændre sig ved en kommende hannoveraner kåring :-)

Den 07-07-2011

Jeg har nu redet Donna i trav for 4 gang, og hun er bare en drøm, hun har ALDRIG set en chambon, men alligevel søger hun til bidet, er så imponeret af min lille pige. Hun er self. endnu ikke helt styrbar, da jeg nok kun har været på ryggen af hende en 10-15 gange. Førstegang jeg skridtede hende selv, var hun så rolig, at jeg tænkte, vi prøver sku at trave, bare en halv langside af gange, INGEN problem for hende. Så efter ca. 4 min sammenlagt, red jeg en lille tur. Der var lige blevet vendt wrap på marken, så der var så fine spor jeg kunne ride i, så det prøvede vi. Jeg kunne jo altid bare springe af, hvis hun ville stikke af eller andet sjov og spas. Men hun tog det hele i stiv arm, der var både gøende hunde, mennesker der snakkede bag en hæk, og hester på vrinskede på folden..


Alt i alt en SUPER pige..

November 2012
Donna må nu stå stille til min anden hoppe har folet først i april 2013. Ikke fordi hun er syg, men min hoppe Elli kan simpelthen ikke tåle at Donna går, hun stresser unødvendigt og stå ikke stille 5 min. Selv ikke hvis vi er væk et par timer.. ÆV men vil nødigt midste føllet.. Så hun får en lille pause..
Kommentér på:
Hannoveraner Donna De Kaluna
Annonce