{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sonny*DØD* [Himmelhest] 1989

2.247 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

>*<TWIN TEAM - Thea  >
Kvinde | 36 år | Oprettet: 14. jan 2006


Anden særlig race Sonny*DØD*

Fødselsår:
1989
Højde:
Han er 1,35 høj
Temperament
Han er et rigtig nussehoved, men når man rider ham kan han godt være lidt fræk. Han elsker at komme ud i terrænet og blive redet og er også rigtig børnevenlig.
Gangarter
Han har nogle SUPER gangarter, de er så gode at jeg næsten aldrig rider med sadel, for man sider bedst uden. Han er meget fremadgående og han trav er helt vild god og hans galop er som en drøm ;)
Stævner
Har desværre ikke startet stævner på ham da jeg er for stor og gammel :( Men han er også mere en hygge pony selvom han har den perfekte gang ;)
Stamtavle
Han har desværre ingen
Køn
Super køn :D... han er en dejlig vallak
Bemærkninger
Han er hvid med lyserød mule og så er han blind på den ene side, men det stopper ham ikke i at være frisk og frejdig. Han er super glad og dejlig. Elsker ham rigtig højt :D Han elsker at være i centrum og få al opmærksomheden.

Han blev desværre aflivet i maj måned 2007, da han var voldsomt plaget af sommereksem, som betød at han var irriteret af insekter og kløede sig så voldsomt, at han blødte :'( Det blev derfor besluttet at lade ham aflive, da hans trivsel ikke var som før og det var meget svært at holde eksemen nede.
Kommentér på:
Anden særlig race Sonny*DØD*
Annonce