{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Barockpinto Paco af stormakrsgaarden 2006

2.467 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

christina l
Kvinde | 30 år | Oprettet: 14. dec 2009


Barockpinto Paco af stormakrsgaarden

Fødselsår:
2006
Højde:
ca. 156 cm i stang
Temperament
glad og fremadgående!
Han er jo heldigvis meget ung endnu, dvs. han er frisk og livlig og meget glad for at prøve tingene af. Har endnu ikke oplevet ham bange eller skræmt for at prøve noget nyt. Han springer sig ud i det uanset hvad!
Gangarter
Han har nogen fantastiske gangarter, ligesom frieseren har han en meget gyngende, men samlet galop. Hans skridt kan til tider være lidt sløv, men han er jo ung og skal lige vide hvordan det foregår ;-)
Hans trav er tilgengæld fantastisk, han har godt svæv i benene og har virkelig energien med bagfra. Han har både sin arbejdstrav og den frie trav.
Stævner
vores første stævne på Birkedal ridecenter gik super godt. VI startede tre klasser i roset spring og endte med tre roseter hjemme i skabet ! :-)
Da han jo er hingst ligger der meget arbejde i ham, jeg prøver så vidt muligt at lære ham at kunne omgås alle andre heste uden problemer. Og til vores første stævne må jeg sige at jeg aldrig har været så stolt før! Under opvarmningen i ridehus, gik der to brunstige hopper på hver sin side af ham!! om han rykkede på ørerne??, ja gu gjorde han så, og lidt parringslyde skulle der vist heller ikke være noget i vejen med, men han blev hos mig, og han rørte sig ikke ud af skindet. han blev hvor han skulle være, også var det altså bare det.
Stamtavle
Da det er min mor som ejer ham er jeg ikke helt inde i det med hans stamtavle, men han har en fin stamtavle, og er kåret som avlshingst.
Køn
Avls hingst,
Bemærkninger
utrolige aftegninger! det kan man ikke komme udenom.
Et afsindigt godt sind, de yngre piger kan trække ham ind fra fold, også selvom han skal forbi 20 hopper, før han når til stalden. Han er rimelig cool af en hingst at være.
Han står osse altid helt stille på staldgangen, han kunne stå der i flere timer hvis det var det. Og det med at ride sammen med andre heste er heller ikke noget problem, det selvfølgelig lidt noget andet når det er hopper, og specielt dem i brunst! men det ikke sådan at man kan sige til ham han skal styre sig lidt. ;-)
Kommentér på:
Barockpinto Paco af stormakrsgaarden
Annonce