{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Sportspony Lambourghi + R.I.P [Himmelhest] 2003

1.005 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne og ponyen R
Kvinde | 25 år | Oprettet: 25. sep 2007


Tysk Sportspony Lambourghi + R.I.P

Fødselsår:
2003
Højde:
146cm
Temperament
Dejlig , men lidt nervøs anlagt. Man kunne ikke røre hans øre ret meget
Gangarter
Super gode og over middel
Stævner
Vi nåede desværre ikke at starte inden han blev aflivet
Stamtavle
Jep...
Køn
Vallak og meget køn
Bemærkninger
Lambo var meget nervøs. Når jeg tog jakken af mens jeg red ham, kunne han finde på at springe til en af siderne. Eller hvis han bare så et eller andet - kunne han pludselig blive bange. Han kunne finde på at stejle, hvis han blev presset. Og til tider et lille krumspring.
Man kunne ikke røre hans ører, og var ret meget nervøs
Han franskede på det ene forben - men ingen betydning.

Selvom Lambo ikke er på denne jord mere, fortjener han, at han bliver set!!

Lambo nåede jeg desværre kun at have i knap et år. Efter lidt over en måned begyndte han at halte. Vi havde dyrlæge til ham.... Og han skulle blot have lidt ro. Efter yderligere 1 måned haltede han stadig. Dyrlægen sagde, at han blot skulle rides.
Men der var ingen bedring. Efter yderligere 2 måneder måtte jeg flere gange stille ham tilbage i boksen, da han haltede. Dyrlægen var "med" hele tiden. Nu måtte vi atter have dyrlæge og han fik kiropraktor. Det hjalp ikke.
Efter endnu en dag, hvor han haltede, hvor han nærmest slæbte benet efter sig, måtte have ham tilbage i boksen. Han var nu så ringe, at min ridelærer kun satte ham på enefold, da hun var bange for at de andre ville jagte ham. Til gengæld fik min mor nok. Hun bestilte tid på Ansager dyrehospital, hvor han kom op en torsdag. De lavede diverse foto af benene, men der var INTET. Han skulle så overnatte, da de dagen efter skulle bedøve hver lille muskel og led, for at finde hvor han havde ondt. Fredag middag ringede min mor til dyrehospitalet, og de havde IKKE fundet noget. Nu manglede de bare at bedøve knæene (bagben) og scanne ryggen. Vi kunne så hente ham fredag kl 17. Da vi hentede ham, fik vi den besked, at der var INTET at finde - Men da han haltede kraftig og havde været i behandling i 3/4 år, ville han aldrig blive ridehest igen.
Mit hjerte sank dybt! 14 dage efter blev Lambo aflivet på VJR. Min far var med og gav ham de sidste gulerødder og dækkede ham af bagefter.
miss you!!<3<3R.I.P. Lambo
Kommentér på:
Tysk Sportspony Lambourghi + R.I.P
Annonce