{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Shikira <3 [Tidl. hest] 2000

4.050 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*MariaBach!?*
Kvinde | 25 år | Oprettet: 14. feb 2009


DSP Shikira <3

Fødselsår:
2000
Højde:
Hun er 148cm med 4sko! Så max 1'er :D

Temperament
En fantastisk sød pony, med et fantastisk temperament! <3
Gangarter
3 Rigtig gode gangarter!

Skridt:Rigtig stor og rummelig!
Trav: Også rigtig stor, og taktfast trav!
Galop:Helt klart hendes stærke side!
Stævner
Resultater kan ses på DRF go :)
Stamtavle
Jeg har den, og jeg skriver den ind senere!
Køn
Den dejligste hoppe :)
Bemærkninger
Jeg fik Shikira igår den 12juli 2011, den bedste dag i mit liv!

Dengang Celencia var skadet, lånte jeg hende her med til mors, da jeg ikke ville gå glip af det iår! Hun faldt hurtigt til deroppe, og var såå sød at have med! Da jeg stod og flettede hende på staldgangen deroppe, stod hun bare og sov, selvom folk vrimmlede omkring hende! Hun var såå kold!<3 Det gik over alle forventninger deroppe, og jeg var såå glad! Da vi så skulle levere hende tilbage var jeg, så ked af det. For på de 2uger hvor vi havde været sammen, havde vi allerede knyttet sådan et godt bånd sammen! Det kan vi så genforene igen!

Shikira er den mest omgænglige pony, jeg nogensinde har mødt! Hun er så ligeglad med alting, og når man skritter ud på hende, så går hun bare lige så stille, og hidser sig overhovedet ikke op! Og selvom jeg ikke har kendt dig ret længe betyder du allerede meget for mig!
Hun knytter sig meget til sin rytter, og når man rider hende, skal man mest ride med shenklerne, da hun ellers slår fra, og går lidt hurtiger! Jeg har ikke kendt hende så længe, så jeg skal lige lære at finde de rigtige knapper, og så skal det nok blive rigtig godt!

Hun er mest dressur pony, og har med tideliger ejer redet landstævner med placeringer! Den bedste placering dertil er en 3.plads! Og jeg håber selfølgelig at vi kan nå lige så lang, måske, med den fantastiske undervisning jeg får, ved Stephan Flindt!

Hun er en rød hoppe, med 3 hvide sokker, og en hvis blis i panden!

Jeg håber vi får nogen 3gode år, da det er det vi har tilbage inden jeg skal have hest<3

Hun kommer til Fredly Fredag d. 22 juli 2011 ved eftermiddags tid :D Jeg glæder mig sådan til at få mange gode stunder sammen med hende!

OPDATERING d. 22 juli 2011<3
Så er Shikira flyttet til Fredly, også der hvor Celencia står opstaldet! Det hele gik stille og roligt! Bortset fra at hun ikke helt ville op i traileren, men det kan der jo trænes på! Hehe, hun står bare så stille i traileren, så man kan næsten ikke mærke man har hende med bagi. og så da vi ankommer til Fredly, og jeg stiger ud af bilen, og går om for at åbne bagklappen, der vrinsker hun :') Virkelig sødt! Da vi går ind i stalden, står Celencia i sin boks, og vrinsker efter hende! De hilser på hinanden, men så pludselig skriger de begge to højt! Tæhæ "HOPPER!". Hun kom ind i sin boks, og jeg fandt noget mad, og hø til hende! Hun faldte så hurtigt til, som om hun altid havde boet der. Meeen.. hun stod jo også i den samme boks, ugen op til Mors, så hun har været der før! Hun var så dejlig, og jeg glæder mig til at komme ud og ride hende i morgen d. 23juli 2011<33

OPDATERING 8 October 2011<3
Nu har jeg snárt haft Shikira-Pigen i 4 måneder, og det hele er bare gået så stærkt! Jeg har aldrig fortrudt det skulle være hende, for når vi rider slår det bare click, og så køre det bare! :-D Vi har redet 2 klubstævner, hvor vi stortset har vundet det hele, og skal til at starte vores første distiksstævne d. 22 October (Se længere oppe ved stævner), og jeg glæder mig meget til det!<33
Vores underviser stephan Flindt, siger hver gang at vi bare rykker os helt vildt for hver gang, så jeg har store forventninger til de 3 år vi har tilbage sammen!<3
Vi skal også på Efterårs Ridelejr over hos min underviser på Gl. Estrup Ridelub, hvor han bor! Jeg glæder mig meget til 3 i selvskab sammen med Kirstine Andersen, og Trine Kristensen! Hvor vi skal ride skoven, og hygge os rigtig meget<3


OPDATERING d. 10 December 2011. Kl. 20:00

Nu har jeg snart haft Shikira i 5 måneder, og det er gået strygende! i er bare rigtig gode sammen, og rykker os så meget sammen for hver dag der går. Elsker dig! Vi har for nylig haft en rigtig dårlig periode, hvor jeg bare slet ikke kunne få hende til at reagere, og høre efter+ hun var stiv konstant, og jeg kunne SLET ikke få hende blød og smidig igen. Så var det heldigt at vi skulle have undervisning nogle dage efter. Det kom til at fungere sådan nogenlunde da!

Men så.... I Onsdags til undervisning skete der noget helt igennem fantastisk! Shikira startede med at være fantstisak til opvarming, og så snart Stephan kom og vi startede blev det 100 gange bedre! Vi lavede på vores første rigtige bagpartsvendninger, versader og traversader<3 Det hele var bare perfekt! Stephan sagde at hun alrig havde gået bedre, og at vi i det nye år, skal til ud til C-Stævnerne og starte noget LA, så det glæder jeg mig rigtig meget til! Og for den sags skyld også til de kommende 3 år!<3 Rigtig god/positiv opdatering fra vores side af i denne omgang<3


OPDATERING 4/1-2014

Nu hvor det snart er ved at være et år siden at jeg sidst har opdateret Shikiras profil, så tænkte jeg at det var på tide!
Der er sket rigtig meget siden. I Januar 2013 startede jeg med at ride undervisning hos Søren Vallentin, og der har jeg redet siden. Shikira og jeg rykkede os utrolig meget på kort tid, og stillede op på Morsø i Maj måned. Vi hev 3 ud af 4 placeringer med hjem, så jeg var rigtig tilfreds.
I sommerferien stillede jeg også op i Hjallerup, hvor det også gik rigtig godt, der fik vi 2 ud af 4 placeringer med hjem. Hen over sommeren fik vi startet en hel del stævner, og det gik kun fremad.
I oktober måned startede vi vores første LA6 som vi red til 60%,og i December startede vi vores første PRI, som vi red til 62,4%.
2013 var alt i alt et rigtig godt år for mit og Shikiras vedkommende, hvor vi udviklede os enormt meget! Her i 2014 starter mit sidste ponyår.. Et af mine mål er at vi kan blive B-pony, og B-rytter, og så kunne det være fedt at komme til at ride et par landsstævner inden overgangen til 2015. ¨
Jeg håber på rigtig mange gode oplevelser med hende!<3

Shikira: Den bedste pony i verden<3


OPDATERING 18. December 2014

Shikira er nu solgt til den sødeste pige på Bornholm. Tak for alt Shik <3


S
Sh
Shi
Shik
Shikir
Shikira
Shikir
Shiki
Shik
Shi
Sh
S
Kommentér på:
DSP Shikira <3
Annonce