{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker Tinka - Tykke :'D<3 [Himmelhest] 2004

8.495 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tinker Tinka - Tykke :'D<3

Fødselsår:
2004
Højde:
Omkring 1,49 :-)

Rider dog hesteklasser til stævner - og lign. - pga min alder :-)
Temperament
Hun har et dejligt temperament, og er nem at omgås - hvis hun kan li en! ;-)
Hun har en "dejlig" tænd/sluk knap, som skifter meget.. Det kommer altid an på mit humør, og derefter hendes :-)
Gangarter
Gangarterne er ikke de bedste, men heller ikke helt slemme! Hun har en tendens til at trippe lidt i traven hvis hun stresser, men ellers er de fine.

Og satme ja om hun kan galopere! Vi har slået en/flere kæmpe hest/e i galopløb jo ;-)
Stævner
Tykke begyndte først at ride stævner efter jeg fik hende ( 27/10 2010 ).. Og hun har taget det så flot!
Hendes allerførste stævne var d. 9/4 2011! Hun tog det i stiv arm :-) Seje hyps!

Vi har redet et par dressur stævner, men holder os nok lidt til jagter (4?) og spring! :-) Når jeg engang bliver modigere så skal vi ud og banke jer alle, så pas på Niggas'! ;-)

Satser stærkt på at vi skal med til nogen af Mjjr's jagter i år(2013-2014), have startet nogle Lb'ere i dressur og noget mere spring!
Stamtavle
Far: Carlo Af Høvegård
Mor: Kubet Osa

Tinka er en tinker og Cob af typen. Altså mere kompakt :-) Skriv gerne hvis du lyster at vide mere om disse forskellige begreber, som der nu er :-)
Køn
Jada, hun er en rigtig lækkerbisken! Men æj, hun er en hoppe! :b
Bemærkninger
Tykke, åh Tykke.. Hva fuck kan man skrive om det skrummel? Der er aldrig en dag som er ens med hende. Den ene dag er hun en engel og den næste en djævel, men hun afspejler bare mig.. Man ser altid sig selv i hende. Mere ærlig hest finder man sjældent!

Hun er mit liv, min redningskvinde og min dårlige side. Hun er alt og intet i mig. Ingen har nogensinde fået mig til at tude så meget, men endnu mere har hun givet mig så meget glæde! Man kan altid få et grin når man er sammen med hende, og aldrig om jeg er gået fra stalden uden at have fået en griner pga hende :-)

Tykke er ja, kendt som Tykke? Et lille 'navneomdøb' jeg gav hende, da hun er en dame med former! Hendes sorte pletter på numsen 'hopper' sådan op og ned når vi traver.. Folk kan ikke lade vær med at grine af det, for sjovt er det sku! Og ja, hun ligner en ko! På trods af at hun er skrækslagen for dem!xD

Engang da vi skulle ride jagt, så lige inden vi tar hende ud af traileren.. Der er der nogen som begynder at snakke om at vi havde en ko med ._. "Jaja, selvfølgelig, vi tar lige en ko med til jagt, Tadaa?" ._.


Man kan ikke andet end at elske den hest! Selv når hun ter sig som et lille barn der ikke kan få sit slik, når hun stikker skråt op med mig på ryggen og bare skal væk fra de skide køer, eller har set et spøgelse, når hun bare løber som det passer hende, eller aldrig kommer når man kalder.. Selv der kan man ikke andet end at elske hende.. Det er nemlig min hyp, og jeg er stolt af hende!

Nårh jov, det vigtigste af det HELE! Tykke elsker mad! <3 <3


D 31-0-16, drog Tykke til de evige græsmarker.
Mit hjerte er knust, og jeg ved det aldrig heler igen. Jeg har mistet min bedre halvdel, den gode side. I hjertet gemt og ALDRIG glemt.

From the day that I met you, i know you’ll always be by my side.
I watched you as you left, but I can never seem to let you go,
I knew that I would love you 'til the day I die,
In my heart I will always be sure, I will never forget you!
Tinka, 25-05-2004 – 31-03-2016.
Kommentér på:
Tinker Tinka - Tykke :'D<3
Annonce