{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sportsaraber (A) Paw 1997

8.821 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine Joy .
Kvinde | 42 år | Oprettet: 19. jan 2006


Sportsaraber (A) Paw

Fødselsår:
1997
Højde:
147 fantastisk dejlige cm!
ved godt han er lige i det mindste til mig... væk med chokoladen stine :-)
Temperament
Paw er en sød og meget kærlig pony, han er meget social og nyder at hygge og nusse. Han er utroligt samarbejdsvillig og gør altid sit bedste. Han er en lidt nervøs og vågen type der er letpåvirkelig fra omgivelserne men det er ikke noget der giver problemer i hverdagen. Han er tillidsfuld og meget tryghedssøgende. Han er en pony der altid gør sit bedste for at tilfredsstille hans rytter. Han har et meget stort behov for at være sammen med en... han er ikke typen man bare smider i boks og så går sin vej. Han har brug for et godt og ærligt samvær hvor han virkelig skal føle jeg er til stede og ikke bare giver ham et klap i forbifarten mens mine tanker er alle andre steder.
På den måde er han utroligt god til at få mig til at glemme alt om omverdenen og bare leve i nuet hos ham mens jeg er der :-)

Gangarter
Paw har en lidt stejl og abnorm skulder hvilket giver ham en noget manglende skulderfrihed, så han har lidt små og trippende skridt. Men på trods af det er han fin at sidde på særligt i gallop. Og hans gangarter bliver gradvis forbedret med træning. Via løsgørelse og korrekt opbygning af overlinjen håber jeg at optræne en forbedrelse af hans gangarter.
Stævner
Vi har kun været til et stævne, da vi har haft en masse arbejde der skulle på plads først. Vi red et springstævne hvor vi startede LD og LC, det gik rigtig godt og han gik en nulrunde og en med fire fejl. Vi strartede uden for klassen da jeg er for gammel til at starte pony. Han tog det rigtig pænt at være ude og det er det vigtigste for mig.
Vi tager kun til stævner for sjov og for at hygge os med de andre ellers nyder vi bare vores dagligdags træning og samværet med hinanden, og så tager vi på mange kurser istedet for stævner.
For os skal det at være ude bare være sjovt og hyggeligt.
Vi rider ikke for at bevise noget over for andre men fordi vi har det godt sammen.
Jeg har altid haft store ambitioner og de er noget af det mest nedbrydende i verden.
Nu har jeg forsøgt at smide dem over bord så jeg bare kan nyde hver dag med mine heste uden at tænke på om det nu er godt nok. Det er ikke altid lige nemt men jeg gør mit bedste. Nu rides der bare fordi vi nyder det. Så stævner eller kurser er bare fordi vi vil hygge os med de andre og hinanden. Hvordan det går lægger vi ikke så stor vægt på, bare vi begge har det sjovt!
Selvfølgelig tager vi til kurser for at lære noget men det er vigtigt at vores ønske om at blive bedre ikke overskygger ønsket om at det skal være sjovt at lære!
Det sjove må ikke gå væk... Paw skal nyde arbejdet ellers mister han motivationen og lysten - og det gør jeg også :-)
Stamtavle
ingen, men det gør ikke os noget. Jeg synes han er skøn alligevel.
Køn
En smuk og kærlig vallak
Bemærkninger
Paw er en rigtig skøn pony!
Han er meget sensitiv og utroligt arbejdsvillig.
Han er lidt årvågen og kan være letpåvirkelig fra omgivelserne, men det er ligeså meget et spørgsmål om at jeg skal lærer at bibeholde hans koncentration.
Jeg overtog paw for efterhånden 4 år siden, han var min kusines pony men med hans meget sensitive sind blev han lidt for stor en mundfuld.
Han blev ofte bange og reagerede meget voldsomt som en følge deraf.
Han stak af med hende, stejlede når han skulle have ordnet hove, var ikke til at komme op på og det skete man kom af hurtigere end man kom op.
Min kusine blev klart nok bange for ham og med hendes frygt eskalerede hans udbrud. Det blev farligt og hun blev overtalt til at sælge ham.
Jeg lovede at gøre ham klar til salget... men ja sådan gik det jo ikke helt. Paw var en utroligt forvirrret hest og det tog lang tid at få ham afbalanceret og rolig. I takt med vores arbejde blev jeg mere og mere glad for ham. Da tiden kom kunne jeg naturligvis ikke sælge ham men endte med at købe ham selv.
Idag er han en helt fantastisk hest som betyder utroligt meget for mig. Paw har lært mig rigtig meget, ikke mindst om mig selv.

Vi træner en del fra jorden, jeg er især utrolig begejstret for det frie arbejde. Jeg lærer mere ved at min hest kan gå hvis jeg laver fejl, i det frie arbejde er det lettere for hesten at vise os resultatet af vores kropssprog og træning.
men alt arbejde fra jorden fascinerer mig, hvad enten det er løs eller i tov.
Jeg nyder kommunikationen og forståelsen, jeg nyder at jeg skal arbejde med mig selv og at paw så åbent viser mig hvem jeg er udfra de handlinger jeg har.

Vi har rigtig mange inspirationskilder til vores daglige træning.
Fra jorden er det særligt Ellen ofstad og christina Holmbæck.
Ellen er en suveræn træner. Hun har givet mig en helt ny forståelse for vores eget kropssprog og betydningen af dette for hesten. Alt hvad jeg tidligere havde lært gennem horsemanshippen blev fornyet og udviklet. Det åbnede nye døre for et bedre samarbejde med min hest og en bedre forståelse for mig selv.
Ellen har også været vores store inspiration i klikkertræning som jeg bruger til alt. Det er et fabelagtigt redskab og alt ny indlæring bliver let og ukompliceret og uden frustrationer.
lange liner er jeg også meget begejstret for, her er det ligeledes Ellen jeg bruger som underviser og inspiration.
Christina er vores underviser i akademisk ridekunst.
Hun er fantastisk engareret og videregiver virkelig glæde og motivation. Jeg er rigtig glad for det akademiske, netop fordi hesten ses som en helhed. Både den fysiske og mentale hest tages i betragtning ved alt arbejde. Intet forceres, alt tager den tid det tager, man springer ingen trin på stigen over og det synes jeg er helt utroligt befriende.
Jeg nyder også at vi ikke slavisk følger en bestemt plan, hver enkelt hest og træner vurderes individuelt og følger hver deres vej, ingen veje er ens.

Susan kjærgård er en anden underviser jeg er rigtig glad for. hendes forklaring og formidling af indlæring synes jeg er genial.
Det er ikke en bestemt rideretning men blot en forståelse af vores hest, os selv og de signaler vi sender.
Det har lært mig rigtig meget at opnå en større forståelse af betydningen af mine signaler.

Hvad angår ridningen er det centret ridning vi helt klart inspireres mest af.
Jeg er netop selv blevet færdig med min level 1 som instruktør og er vildt begejstret.
I så mange år har jeg fået at vide hvordan jeg bør sidde, men aldrig hvordan jeg kommer dertil.
At få den forståelse for min påvirkning af hesten udfra brugen af kroppen er virkelig fantastisk.
at opdage tankens kraft på kroppens bevægelser og få redskaberne til at ændre min opstilling uden spænding og magt, og mærke hvordan min hest slapper af og har langt lettere ved at udføre opgaverne fordi jeg nu sidder knapt så meget i vejen for den.
Det har virkelig været et wake-up call :-)

Endnu en person der absolut må nævnes når vi snakker inspiration er Amanda Barton.
Amanda er Mark Rashid instruktør og helt forrygende dygtig!
Jeg er vildt begestret for hele idealogien bag softness.
forståelsen for den ydre OG indre hest har efterladt et stort indtryk.
Det er svært at sætte ord på det Amanda gør, hun formår bare at efterlade et helt utroligt aftryk på ens sjæl.
Hendes forståelse for hesten, formidling og positive indstilling giver helt utroligt meget.

Det var lidt om de inspirationskilder der følger paw og jeg, der ville kunne nævnes mange flere da vi har mødt så mange fantastiske mennesker der har efterladt et stort indtryk hos mig.
Hver dag er mit eneeste mål at gøre mit bedste, at lære af min hest og tage det til mig den viser mig.
At på bedste vis forsøge at opnå en god og holdbar kommunikation og forståelse med en positiv træning.
Hvis jeg en dag er i lidt dårligt humør træner jeg aldrig, min hest fortjener en der er fyldt med glæde og positive tanker og som ikke kunne finde noget som helst sted i verden hun hellere ville være.
Hestene giver os så meget, jeg er glad hvis bare jeg formår at give lidt igen.

Tak for besøget hos min lille stjerne :-)
Kommentér på:
Sportsaraber (A) Paw
  •   6. jan 2013 Dejlig hest. Skøn kemi I har. Amanda virker dygtig smiley
    Jeg rider tit trods dårligt humør, lader det aldrig gå ud over hestene. Synes hestene har en formåen at give glæde og man glemmer helt problemerne.
    Høj


  •   7. aug 2011 ...
    Hej Stine smiley
    SIkke en dejlig pony du har dig, han er utrolig smuk!

    Det er mig og Chagall du skal ud og undervise her når du får tid.. Og forhåbenligt kan du hjælpe os fremad igen efter alle vores oplevelser. Hvis du har lyst kan du se ham under min profil smiley

    Mvh Sofie


  •   24. jul 2011 hej stine
    Så fandt jeg dig lige herinde:) Dejligt at se nogle billeder af din egen hest- han ser da bare super skøn ud:) Dejlig udstråling og flotte billeder- dejlig harmoni sammen:) Mvh. Mette og Ronaldo:)


  •   3. maj 2011 ---
    Rigtig lækker hest smiley
    Rigtig fin og se på, gode billeder.
    Høj er givet til din skønhed. smiley

    Kig meget gerne forbi med bedømmelse og kommentar
    Så ville vi blive meget glade. smiley

    -Ann Pedersen & Meritza


  •   15. aug 2010 Hej smiley
    Tusind tak for en fantastisk ridelejr Stine smiley det var bare super hyggeligt, din undervisning har hjulpet mig rigtig meget Malcon slapper MEGET mere af nu smiley jeg har da også lige smidt en høj ved søde Paw



  •   14. aug 2010 Hej Stine!
    Nå, så dét er Paw!
    Han ser vel nok skøn ud. smiley

    - Ane fra ridelejren. smiley


  •   28. maj 2010 hej
    han er jo ikke til at kende smil syntes nu det har pyntet med lidt mere på siderne af ham smil vi ses hils omkring knus


  •   11. feb 2010 x-høj!
    For mig handler x-høj ikke udelukkende om billeder, hvor hesten skinner, springer 2 meter og går S-klasser i dressur.. NEJ!
    Det handler om for mig at se hvordan du og din fantastiske hest har det sådan sammen! Ej hvor blev jeg rørt over, at se det! :).

    Selvom jeg føler min hest stoler meget på mig, skal man godt nok tage det hele meget forsigtigt med hende..
    - desuden er han godtnok utrolig køn! :).


  •   9. dec 2009 +
    Du har fået en klart høj smiley
    I er et rigtig flot par - skønt at se jer sammen!
    Flot sammarbejde.

    - Chanel & Mathilde


  •   6. dec 2009 (:
    Dejligt par I er!
    Flotte billeder(:
    en høj til jer.


  • Lærke.
    Lærke. Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 40 Svar: 5
      5. dec 2009 (:
    Wauw en flot hest (:
    Og sikke et venskab respekt til jer! (:
    En høj til jer
    kig gerne forbi Jezabel


  •   16. jul 2009 Nej nej
    det gjorde du bestemt ikke, jeg forstår godt din reaktion, da du ligesom ved noget om dette, det var også derfor jeg kom til dig, da jeg ved du har meget forstand inden for dette område og siger mange tak på forhånd for hjælpen smiley Vil jo kun Olle det bedste. Men håber du vil komme, når Olle og selvf. du er frisk, så du kan vise mig nogle øvelser og såen jeg kan træne med ham:)

    Stine, for dælen da, så må du altså hellere høre efter, hvad lægen siger. Det er jo ikke godt med såen et knæ i din unge alder, men godt du stadig må ride:)


  •   15. jul 2009 ...
    Hold da op, troede dælme den var god til at få hesten til at bruge kroppen korrekt og at hjalp hesten med at finde balance uden rytter. Hold da op, man lærer noget nyt hver dag, må jeg sige. Havde jeg ikke lige regnet med det der.

    Ej så uheldig at være det må jeg sige, du skal jo også passe bedre på dig selv i håndbold, modspillerne kan dælme være nogle værre nogle


  •   11. jul 2009 ...
    Måske du kunne komme forbi en dag, for når han så småt må begynde nogle lette øvelser, der er dit forhåbentlig bedre og vise mig dem, så jeg gør dem rigtig. Skal have købt det der longe udstyr, hvor der er den der bag måsen og såen, så han kommer til at arbejde lidt med hovedet ned også.

    STINE dog, taklede du et hel hold eller? Hehe


  •   10. jul 2009 ...
    Ja det er det, det er meget positivt. Ska på bib her i næste uge og låne bøger om ting vi kan lave i longe, når han så småt må det igen. har du nogle gode idéer?

    HVA DÆLEN HAR DU LAVET? Du skal sq da passe bedre på dig selv. Men ligefrem knæene, er det så iorden nu eller?

    Jordfold, det lyder ikke godt i mine ører. Ja det er der:) Du kan bare ringe til Ann og sige, hvornår I kommer, hehe.

    Skal passe Frittes hest Lady til søndag d. 19, så regner med at vi trækker en tur i skoven og laver lidt sjov i longen, mens hun er væk.


  •   7. jul 2009 Hehe
    Go dag, go dag smiley Jamen De plejer jo først at komme ind der i oktober, men det kommer helt klart an på vejret, men så længe som overhovedet muligt.

    Olle står jo oppe på folden. Han havde taget rimelig meget på, mens jeg skrev min afgangseksamen og jeg blev lidt bekymret, så han skulle lige op på folden og stå indtil han havde tabt de værste kiloer og vi var kommet godt igang med træningen igen. Han står nu med en rimelig dyb flænge på bagbenet, den der albue en og ´må ikke komme på folden før, såret er helet bedre sammen. Han fik pencelin de første 3 dage og nu får han såen noget pencelin pulver i såret, står inde om dagen og ude om natten. Sikke en start på sommeren.
    Olle og jeg skulle ellers ha været en tur på ferie i Tårnby og ride på stranden hver dag, men det må vente. Han skal stå stille ihvertfald 1 måned, men dyrlægen mener at han blir rengående igen, da han kun trakker lidt på benet, når han går


  •   6. jul 2009 smiler
    træls..men han skal nu nok hygge sig der hjemme også:D
    lyder dejligt med kurser igen:D:D


  •   5. jul 2009 smiley
    hehe ja men det gik godt nok kun ud over mig..
    har du paw med??:D eller hvad:D
    håber jeg sådan for han er så fantastisk sød:D


  •   4. jul 2009 :Dtak
    tak for den fien kommentar.
    jeg overlever nu nok:d
    glæder mgi i sær til at få undervisning af dig:D
    er blevet bange for tabita og slæber mig bare ind i vandspiltovet og spuler mig..
    nu skal du ikke få gode idér


  •   27. jun 2009 dejlige billeder
    ser i har fået enmasse nye hyggelige dejlige sommer billeder:D
    det har vi også:D kig da forbi

    glæder mig til at smage dinmad på ridelejeren xD


  •   7. apr 2009 smiley
    Rigtig dejlig hest du har dig der!<3 Stor høj XD Kig forbi mine!:)


  •   5. apr 2009 smiley
    høj til din dejlige hest:)


  •   22. mar 2009 Heij smiley
    Tak for din søde kommentar.
    Jah, Chico er det bedste der nogensinde har hendt mig. Han viste mig virkelig nogle sande og alternative livsværdiger, og det har ligesom gjort mig til et helt andet menneske. Alle de ting vi har været ude for sammen, har blot gjort vores bånd endnu tættere.
    Jeg er ked af at høre at du mistede din ven, jeg glæder mig heller ikke til at Chico ikke er her længere. Men det han gav mig, kan ingen tage fra mig. Selv den dag han er væk :') .

    Skønne heste du har dig smiley


  •   16. mar 2009 Super smuk hest!
    Beundre virkelig Hilsen Stephanie

    Kig forbi Max og Mlou og gib en bedømmelse smiley


  •   12. mar 2009 super smukke heste du har dig.
    helt sikkert høj til begge, kig for
    bi mine 5?:).


  •   20. feb 2009 (:
    Fiint (: Katja bo jo lidt uden for Hobro i valsgård. hun er virkelig også en dygtig underviser, og har en rigtig god fornemmelse for mennesker også.

    Tja , jeg har været på sommercamp på www.paradisgaarden.dk i Rørvig, det var okaj, men jeg fik desværre ikke så meget ud af det som jeg gerne ville. Men hyggeligt var det. Lige nu er jge faktisk i oraktik på noget der hedder Stutteri Palmevænge, i Fuglebjerg lidt uden for Næstved , der arbejder de kun med islændere og bruger dem som terapi heste, til at hjælpe folk udefra med at lære at mærke deres egen kros, og hestens. rigtig spændende (:

    Ved er er rigtig mange der underviser i både hms, og klassisk, og kombinationen, men det er jo desværre langt fra alle der er lige så dygtige som Christina og Katja (:


  •   18. feb 2009 Heej (:
    Tak for den høje, helt klart en høj tilbage (:
    Hvor var du på kursus med Christina ? Jeg har også været på en hel del kurser med hende og Katja Døi Jensen.


  •   13. feb 2009 Høj smiley
    rigtig pæn hest smiley


  •   12. feb 2009 Skøn!
    Super skøn pony du har der! Høj herfra!


  •   6. feb 2009 Hej
    Sikke en dejlig hest du har dig. Paw er godt nok en skønhed!
    Jeg kan virkelig godt lide jeres arbejde, især det akademiske ser godt ud!
    Elsker når man kan se harmoni mellem hest og rytter på billeder og det kan man hos jer, synes jeg:)
    Derfor får Paw da lige en høj!
    Forresten er skovturs billedet VIRKELIG godt!


  •   22. dec 2008 Mange tak smiley
    Det er også nogle slønne heste du har dig smiley
    En høj til dem begge !


  •   23. sep 2008 ..
    Hold kæft det er mange penge man - hold da kæft xD
    Nej kan ikke kør med andre - kender ingen der går op i det. selvom der jeg står er de blevet meget interesseret og træner med nogen af deres heste og dem. - men de ville ikke tage med på kursus, måske hvis det lå meget tæt på smiley
    har kigget helt vildt meget på det med centeret ridning,men det er bare for dyrt kun at tage afsted i en weekend.
    Kommer dog selvfølgelig til camp igen næste år hvis det kommer xD

    meget enig i hvad du siger smiley


  •   21. sep 2008 ..
    aaah, tror alle ville være pylret i den situation :b hver gang vi holdte i et kryds i et kryds på vej til skanderborg stak jeg hovedet ud af vinduet og roste ham til skyerne i håb om at han kunne høre mig :b
    Vil så meget gerne med til weekend kursur og sådan - men det bliver bare for dyrt - skal jo både låne bil og trailer ;b
    Hvor skal i hen i denne weekend??
    Har snakket med Ute for mange år siden - da hun underviste under Parelli's navn og principper. Jeg synes til gengæld nu at hun er blevet en smule 'jeg er bedre end jer andre'-agtig væremåde - men dygtig, det er hun fandme xD


  •   20. sep 2008 +
    Sverige? - uuh det var langt.. - var det godt?
    Bandit og Paw var også meget ens :b specielt med hovedkasteriet xD
    Det går bare rigtig godt med Bandit. Jeg har også lært ham at bakke mens jeg er bag ham lige som Helle xD
    Det går kun frem af og bedre - lære nogen småtricks og sådan - vil dog meget gerne på lingende kursus igen - men alt ligger simpelthen bare så lanht væk, udover Ute Lehmann, men jeg kan ikke rigtig blive klog på hende :b


  •   16. sep 2008 +
    Åeeh Paw xD
    jeg har snakket meget om din dumme pony smiley
    Tror også Bandit savner Paw, han var ihvertfald utrolig glad hver gang han så ham smiley
    - hvordan går med trænningen :)?


  •   13. sep 2008 -..
    jepz 2. opvisning gik også super jeg red hende bare lidt rundt uden udstyr og sparng med hende fra jorden det var hvist bare sådan noget blandet af alt til sidst da vi alle var mega trætte:-D


  •   3. sep 2008 ...
    jo Signe køre os der ud..

    håber vi er friske da vi også skal lave opvisning på søndag mig og signe her hjemme hos mig:-D
    og så er der fest så kommer helt sikkert ikke til at sove mere end 2-4 timer:-D


  •   31. aug 2008 ..
    okay ja har hørt at det gik super godt for jer i sverige, ja for mig og vilja går det kun bedre og bedre...
    ja vi skal med til åbningen på søndag hvis vi kan få hende der ud da tabita ikke har tid... og måske må hun ikke da hendes næse løber meget


    det lyder da supr med Paw og Guinness...
    har han ikke også lånt hende før???


  •   18. aug 2008 ..
    hej ja jeg deltog med guinness og det gik bare super godt

    hun kunne bare det hele og var super sej

    jamen så glæder vi os til på onsdag


  •   17. aug 2008 høj
    til søde lille paw.. tror vilja savner ham

    kig forbi og læg en kommentar


  •   16. aug 2008 høj
    til lille paw


  •   23. jul 2008 tusind tak
    for de søde ord smiley


  •   15. jul 2008 Høj
    ej, han er lækker smiley super smuk, samme farve som min hyp smiley


  •   3. jun 2008 ...
    Vi kommer nok først en tur næste år. dyre doktoren siger han ikke kommer på døgn græs i år.
    han kommer på tolv timer som de andre og så tolv timer på jordfold. men nu skal vi først vente på vi må begynde tilvænningsperioden.
    Det lyder da super fint, det er altid dejligt med noget undervisning.
    Det var en lang sommerferie :-9 Skal du selv på ferie?


  •   2. jun 2008 ...
    Det var godt. Det blir hyggeligt når du kommer:) Jamen det er en der hedder Bibi. Hun er kanon sød og jeg sys hun er dygtig. Håber hun kan lærer mig og Olle kan kunne starte LB/LA dressur på et tidspunkt. Lige nu træner vi, at han skal gå lidt langsomere og såen. Ja men når den er ovre venter der 2 månders sommerferie:D


  •   1. jun 2008 smiley
    Ej hvor ærgeligt. Bare han ikke blir syg, det er jo det vigtigste. Ja det er de, de hygger sig dernede. Jeg er begyndt til dressur undervisning hver anden uge lige pt. men kan ikke komme næste gang, da jeg får mit eksamens projekt tirsdag, så jeg ved godt hva jeg skal lave de næste 14 dage


  •   26. maj 2008 ...
    Hej hej hvaså, hvornår var det du kom med Paw på sommer engen?


  •   11. mar 2008 ..
    Årh trist at høre, men en dejlig og rar hest så hun ud til at være smiley Paw ser også rigtig dejlig og samarbejdes villig ud smiley skøn dreng. Godt Motte med det når man langt smiley mange tak for kommentaren smiley ja jeg avler dem selv smiley


  •   8. mar 2008 --
    Hvor hvor er han dejlig, så smuk smiley Kanon lækker farve, han hænger også super godt sammen med muskler osv. smiley
    Billede 10 lyser bare af kærlighed og tillid hvor er det dejligt at se smiley Syndes det ser ud til i passer rigtigt godt sammen smiley dejlig træning metodere du bruger ,)


  •   13. sep 2007 Hmmmmmm
    Ved præcis, hvad du mener. Måtte aflive den ene af mine katte i foråret, 1 måned før hendes 17 års dag. Men som du også selv skriver, det er det ansvar, man påtager sig - at vide, hvornår det ikke er værdigt for dem længere. Men du godeste, hvor er det dog svært smiley


  •   5. sep 2007 Mere heeeey smiley
    Tak for kommentaren. Du har helt ret. Jeg har heller ikke tænkt mig at følge noget slavisk. Mit standpunkt er, at prøve øvelserne af og finde ud af, hvad der virker for os. Der skal være plads til individualitet og tilrettelser. Jeg tror ikke det er en god ide at være fanatisk med noget smiley


  •   3. sep 2007 Hov
    Glemte lige at skrive, at jeg har lånt 1. del af Parellis system, som jeg har tænkt at prøve. Min kærestes niece har haft rigtigt gode resultater med det på 2 af sine heste. Skal lige ud og købe rebgrime, snor og carrotstick. En høj udskrivning, men regner bestemt med at det er det værd smiley


  •   3. sep 2007 Heeeyy igen
    Tusinde tak for din hjælp og forslag. Har allerede 2 af Hempflings bøger, som jeg også synes er gode. Vil prøve at kigge på nogle af dem, du foreslog smiley


  •   2. sep 2007 Heeeyy
    Høj til Paw. Supergode billeder nr. 13 og nr. 16 - bare synd, at man kan se snoren smiley
    Hvis det kan trøste dig, har jeg også samvittighedskvaler over, om jeg er for stor til Magic - jeg har også droppet chokolade smiley
    Jeres arbejde sammen fra jorden lyder utroligt spændende. Det er noget af det jeg selv glæder mig mest til at komme igang med, når jeg overtager Magic. Kan du anbefale nogle gode bøger ?


  •   12. jul 2007 hehe...
    Jamen det er da osse klart at du falder for en nervøs hest, du brænder jo efter at lærer den bedre at kende, og give den et godt liv, i menneskehænder, hvor den bliver behandlet godt.
    Du ved at den har mere brug for hjælp, end en rolig hest, og så har du jo osse mere at arbejde med.
    Jeg kan slet ikke se det sådan endnu, altså selvfølgelig kan jeg regne ud, at der ikke findes onde heste, det er udelukkende vores skyld, hvis de bliver onde.. Men jeg kan slet ikke se det på samme måde, eller jo når du skriver det, kan jeg godt se det. Men hvis jeg oplevede at der skete noget med min hest, at den begyndte at opfører sig anderledes,ville jeg aldrig være i stand til at gå ind og se, hvad der lige præcis er galt, og jeg ville måske handle forkert, fordi at jeg troede det var det som var galt, men så var det måske noget andet.
    Men jeg er klog nok til at spørge om hjælp, så de klogere hoveder, kan se på min hest, og fortælle mig, hvad der er galt, for så gør jeg det i det mindste ikke værre. (;


  •   11. jul 2007 ........
    Vi havde overvejet at sætte hende sammen med Buller, men vi er bange for at de begge vil slå hinanden ned, fordi at de er så gamle, og begge har fået tæsk.
    Det sjove er, at de jo egentlig ikke er alene, de har hinanden ved hegnet, de skal bare gå på en mark ved siden af hianden, så de stadig kan nå hinanden, det er ligesom i boksen. Faktisk er de begge utrolig glade for at gå selv, de har en mark for sig selv, hvor ingen behøver jage dem væk, eller give dem klø, vi er bange for at det ska ske igen.
    Ja, det er sjovt sådan var jeg osse engang. Det kunne ikke blive varme nok, men jeg havde en lidt ubehagelig oplevelse med en Dansk varmblod, som vendte sit sind,pludselig blev han ondskabs fuld, fordi at han havde fået tæsk, og de havde brugt ham til noget ridning uden tilladelse, det sted han stod, hvor det egentlig kun var mig der måtte ride ham. Så det endte med at han jordede af for fuld hammer, et par gange i træk, og det var ikke de her små turer, det var virkelig så der var sand om ørerne, og så blev jeg lidt bange, og siden har jeg ikke kunne klarer de vilde heste, hvor jeg på min tidligere rideskole, red alt jeg fik serveret.. smiley
    Jeg har det bedst med en hest der går roligt, den må gerne kigge, den skal bare være sød, og det Buller jo så heldigvis. (;


  •   11. jul 2007 ....
    Ja, det trist. Derfor går hun alene,fordi at hun i så mange år, jhar fået tæsk. Hun har det osse fint med sin egen mark, for de kan stadig nusse over hegnet (:
    Ja, sådan har jeg det osse, Buller ham jeg passer har jeg det osse godt med, lige meget hvad er jeg overbevist om at jeg ikke kan blive bange for ham, han er ligesom perfekt. Han er dejlig rolig når man er på tur, dog vil han gerne fremad,men hans sind er roligt, altså han går bare. (;
    Min mors hest, Stella hende som går alene på marken, harmonere jeg helller ikke med. Hun er en dejlig hest og det er slet ikke fordi at hun er dum eller noget, hun er faktisk lige som Buller. Men jeg kan ikke lide at ride hende, det er ligesom om at hun er for stor, og jeg føler at hun er magten, det er ikke så sjovt, selvom hun ikke gør noget. Jeg har det bare bedst når jeg står ved hende. (;
    Det er egentlig utroligt hvor forskellige hestene faktisk er, selvom de ligner hinanden.
    Jeg mener Buller, er lige min type, så det burde Stella i princippet osse være.. (;
    Måske er det bare mig der er lidt pjattet? (;


  •   9. jul 2007 mhm---
    Det etr dejligt når man har et godt forhold til sin hest !
    - Lige meget hvor stor den er smiley

    Jo, men det var en islænder, vi mistede fordi at hun blev lukket sammen med min mors oldenborger, og de to kunne ikke klare hinanden, og det havde vi osse sagt til ejerene af marken, og de sagde selvfølgelig at de ikke skulle gå sammmen. En dag vi kom derned, gik de sammen, og vi blev sådan lidt "Åh nej ! " men det var ikke noget. Indtil de skulle have brød, så slåssede de helt vildt, og på et tidspunkt, vender islænderen sig om, og vil bide min mors hoppe i bagdelen. men hun sparker ud, og rammer islænderen i hovedet, så hun desværre mister øjet. :s hun måtte slagtes næste dag. smiley siden den dag, har jeg hadet når heste slåsser ! smiley


  •   7. jul 2007 Hejsa
    Selvfølgelig har jeg det :0)
    Men bliver bare træt af det hvis det altid er mig som skal tage initiativ, hvis du forstår.

    Forstår godt det hele er lidt hårdt pt. det er klart sådan ville jeg også have det ovenpå alt det her du efterhånden har været igennem med at miste heste.
    Men jeg er her ALTID for dig søde :0)

    Vi kan lige skrives ved på tlf. ikke??


  •   6. jul 2007 mhm..
    Jeg kan godt forstå at du savner hende !
    Pav ligner egentlig lidt min traver, altså farve mæssigt, din er jo ikk en traver ;D Men er det egentlig en ren araber, eller bare en araber blanding? for synes nemlig ikke han har araber hovedet, men derfor er han da køn alligevel (;
    Ja, det er da kanon hårdt at miste en hest man holder af, jeg har osse mistet en, desværre ved en ulykke !
    Jeg har skrevet med dig før, og jeg har endda fuldt lidt med, i billederne og sådan med Bonita, så var det jeg pludselig så at hun ikke længere er i balndt os.:/
    Ja, han ser stor ud. Men det kan osse være fordi at når man når 16 så skal man jo ride hest.. Men det er egentlig fjollet, det burde være efter hvor høj man er ;p

    Jeg ville osse ønske at jeg kunne have sådan et godt forhold til min, som du har til Paw, det er helt vildt.. Jeg må til at læse om Horsemanship ;D


  •   6. jul 2007 hmm.
    Det er trist at hun er død. smiley

    Hva' er det for noget med at Paw er for lille til dig, jeg synes han passer fint til dig, og jeg må ærligt indrømme, jeg troede han var en hest ;D


  •   6. jul 2007 Hej Stine!
    Det er ikke nemt at blive klog på om du overhovedet har interesse i at vi ses mere, for det er altid mig der skal tage kontakt.

    Du lovede at give lyd.


  •   20. jun 2007 Hej
    Det lyder super godt :0) vil så gerne se dig jo, men giv lige besked så hurtigt du ved noget for har fået sat en lidt for sen tilmelding på indbydelsen i forhold til mad og sådan.

    Vi må finde en dag du kan jeg er jo altid hjemme


  •   16. jun 2007 Hej hej
    Ja, det ved jeg, har aldrig set en som holdt så meget af sin pony som dig, gid der var flere som dig :0)

    Ja, vi må, jeg vil så gerne spille håndbold, men vil vente til træningen begynder igen så tror jeg gerne jeg vil med :0)

    Kasandra står i Bjergby nede ved min pap søster, hun bliver fin tror jeg, men STOR.

    Har du ikke fået indbydelsen fra mig??

    knus


  •   27. maj 2007 Hej!
    Så er tegningen af Paw færdig smiley


  •   24. maj 2007 smiley
    Håber det er iorden at jeg alligevel lige valgte hvilket billede det skulle være, inden du overhovedet har svaret... smiley


  •   24. maj 2007 smiley
    Okay smiley har du et bestemt billede det skal være eller skal jeg bare vælge et...?


  •   21. maj 2007 Hej smiley
    Må jeg have lov til at tegne Paw...? smiley


  •   14. maj 2007 ...
    Hmm, 4 + de 3 små. der er lige en der har flyttet sin hest hjem og hende der Linda, flyttede med.

    Selvf. ska du da med til stævner. Du kan også sagtnes klasse Paw op, så rider vi 2 bare nemt dressur, hehe, det ku være så hygge


  •   10. maj 2007 ...
    Det skal nok gå alt sammen:)
    Nej det har jeg ikke. Får stadig undervisning om tirsdagen og så gør jeg alt fo at lave lektier i en fart, så jeg kan komme i stalden. Troels og jeg har kigget på hus på Arsenalvej i Hjørring, så køber vi det, kommer jeg oftere i stalden, hvilket jeg vil glæde mig til.

    Martinna og jeg har snakket om stævner, så skal du da også med, så kan vi starte mod hinanden i dressur, hehe


  •   1. maj 2007 hej
    hvor han bare sød .. Høj smiley


  •   14. apr 2007 Høj
    Fin hyp =)
    kig forbi ?


  •   26. mar 2007 .
    vi kom godt nok ik i skoven alligevel, men fik min mor med ned til Felix og hun red ham, så det var godt at hun endelig overvandt sig selv smiley En der har en hest samme sted som mig, var lige dernede, så fik snakket med hende. Hendes hest blev redet til i efteråret, men hun har ik redet den siden, så jeg sagde at jeg godt kunne tage den lidt i weekenden, så det bliver spændende. Han er nu så rolig som dagen er lang, så tror nu han er nem nok. Ja det må da være vildt træls med natte arbejde.. har aldrig prøvet, men må da være svært at holde sig vågen.. det kunn jeg ik klare


  •   24. mar 2007 .
    Hende som har Felix opstaldet har fået en ny hest og det er den som skal med i skoven, så det bliver vildt spændende. Håber Felix tager det godt at stå i trailer med den.. han er jo lidt speciel ang. andre vallaker, men det gik med den anden hest hun havde selvom det også var en vallak, så håber det også går med den her.. smiley Håber da du kan komme ud at ride i det gode vejr selvom du skal arbejde..


  •   23. mar 2007 .
    Fik lige af vide igår, at jeg måske kan komme i skoven med Felix på søndag, så det ville bare være så lækkert smiley men han får fri igen igen idag, for vil bruge aftenen med kæresten.. han skal jo også passes smiley Så Felix bliver redet to gange denne uge, men min mor tager nok med mig ned til ham imroegn og så håber jeg at få hende i gang igen med at ride ham en eller to gange om ugen.. så skal jeg ik døje med min dårlige samvittighed..


  •   22. mar 2007 .
    Tak skal du ha. Jeg havde en dejlig dag igår og fik gode gaver smiley
    Bare det kan arbejdes væk at han er nervøs og det ik bliver ved ham.. det ville da være vildt træls.. Vejret tegner godt for imorgen, så kan endelig få en god weekend med Felix smiley Det er ved at være lang tid siden..


  •   20. mar 2007 .
    godt at medicin kan gøre meget godt igen smiley bare han ik er blevet bange for noget nu efter den oplevelse som ændrer ham..
    Nu har jeg fødselsdag imorgen smiley så håber på godt vejr.. mine forældre, mormor og bror kommer herop til aften, så det bliver rigtig hyggeligt. Selvom jeg ik kan være sammen med Felix, men har heldigvis fri på fredag, så der kan jeg komme hjem til ham tidligt smiley


  •   19. mar 2007 .
    ja ting sker i kampens hede smiley
    Ja sikke en grim lørdag du havde.. godt du fik fat i ham og han ikke var kommet mere til skade end det.. det kunne da ha gået helt galt. Uha hvor grimt at komme ud til.. Godt han er kommet sig så flot igen oven på det smiley


  •   19. mar 2007 .
    jeg kom kun ud at ride i lørdags for det var bare slet ikke vejr til ridning igår. Nu er der kun en uge til jeg skal starte i praktik smiley glæder mig rigtig meget, men er ved at blive lidt nervøs for om jeg nu kan finde ud af noget af det vi har lært.. men det kommer nok lidt så stille. Ja det var lige slogskampen om fjernbetjeningen som blev lidt vild.. så fik en kæmpe is af min kæreste i fredags efter jeg var til lægen smiley vi var vist lige gode om det i sidste ende..


  •   17. mar 2007 .
    ja man må jo vælge hvad man helst vil.. jeg er spænd på om jeg kan ride idag, for forstuvede min tommelfinger igår, så håber jeg kan få lidt hjælp fra min mor med Felix.. glæder mig nemlig sådan til a komme hjem og ride nu når det endelig er weekend smiley


  •   15. mar 2007 .
    Når man vælger at bruge penge på noget kan man lige så godt gøre det fuldt ud nu når det skal være og det er jo med at gøre det mens man er ung smiley Ja det er svært med det farlige slik..


  •   14. mar 2007 .
    Ja det lyder da vildt spændende og meget dyrt med alt det..Min kæreste kommer fra Sønderborg så når han er der så går turen ofte forbi Tyskland efter billig sodavand og slik smiley Så det var stort sidste gang at han kun købte 3 kasser sodavand og ingen slik.. vores nye kur består nemlig i ikke at spise slik hver dag smiley svært..


  •   12. mar 2007 .
    Ok der smiley Ja det kunne jeg godt tænke mig var farligt med fri sodavand..ja det er ved islænderne hvor de søger to. Det kunne jeg ellers rigtig godt tænke mig..men har tænkt på Fårup sommerland, for det kunne da være et dejligt sted at arbejde, men ved ik om de kun tager nogle under 18.
    Hvad er det næste kursus som du så skal med til?


  •   12. mar 2007 .
    Ja det var bare hyggeligt at gå med hesten så tidligt. Deres hund nød når man kom så han kunne få noget opmærksomhed smiley Jeg skal være på Terndrup Sygehus, så det er fint nok. Der er en som kører derned hver dag, så det er nemt at komme til.. sad lige og så efter sommerferie job og fandt noget på Skallerup Klit, men det bare for langt væk, men kunne ellers lige være dejligt bare at skulle ride hele ferien smiley


  •   12. mar 2007 .
    Jeg er på 3. semester, så har to år tilbage nu smiley Skal snart i praktik fra d. 26. og så 10 uger frem. Det bliver bare vildt lækkert. Jeg kunne heldigvis ride på Felix i weekenden, så det var dejligt endeligt at kunne komme ud igen.. det var egentlignoget hårdt at passe hestene hele weekenden, for kunne slet ik sove længe og det tog bare to timer hver morgen og plus 30 min. om aftenen, så det var helt dejligt at komme i skole idag og bare slappe af smiley


  •   9. mar 2007 .
    Jo man burde kunne finde noget billigere, men har bare ik selv forstand på det, men har heller ik tid før jeg bliver færdig med uddannelsen, så har lidt tid til at lede efter noget smiley Burde også få mig et arbejde her til sommer så jeg kunne tjene lidt penge til ferien og Felix..


  •   9. mar 2007 .
    Jo det bliver spændende at prøve det, for håber Felix får lidt mere "go" for han har jo en tung røv nogengange smiley Jeg har også tænkt på at ville køre ham til, for det vil han være super god til, han trækker i hvert fald godt fra når man rider bakker.. Synes bare seletøj, vogn er så dyrt, men engang i fremtiden skal det være. Så kan kæresten også være mere med smiley


  •   9. mar 2007 .
    ja det er lige det for hvorfor træne alm. dressur når man ik rider stævner. Gider ik det ræs som der er ved stævner. Og det gode er som du siger man kan bruge alle heste og det kan være alle steder som man kan gøre det. Glæder mig også til sommer for det kunne jo være sjovt at se hvad Felix egentlig kan udover ture.. fik dergang af vide fra Mette at han bærer sig selv rigtig flot, så det må ligge ham naturligt


  •   9. mar 2007 .
    jad et er derfor klassisk tiltaler mig og Felix for efter 15 min. på banen keder vi os begge med mindre vi skal springe smiley men det bliver ik så ofte, men vil springe i weekenden for nu har han næsten ik været redet i mange uger pga. smeden ik kunne komme før i mandags og Felix havde selvfølgelig smidt en sko for 4 uger siden. Så han skal lave noget for der er gået forår i ham og så bliver han lidt vild. Han er jo ret hingstet og går alene på fold, da han tæsker andre vallaker. Der er kun en hoppe som han kan gå med og det er kun om sommeren. Ret træls, men sådan er han bare så det er indrettet efter han er lidt besværlig smiley Sådan er de jo de kære heste..


  •   9. mar 2007 .
    ja det er ik så tit jeg passe dem kun ved ferie ovs., men det bare så hyggeligt. Siste gang var der også to piger på 5 og 8 som skulle passes, så fik lige 1000 kr. for en hel weekend smiley vildt dejligt med så mange penge. Ja det er dejligt at bo tæt på Mette, hun er så sød og rigtig dygtig. Vil bare ha noget jeg kan træne med Felix på tur, for gider ik ride bane..


  •   9. mar 2007 .
    Felix står kun 1 km. fra Mette så det kunne ik være nemmere for mig og nu har hun fået ridehus. Super skønt smiley har bare ik fået taget mig sammen til at låne det i vinters..Ja verden er somme tider lille smiley Nu skal vejret bare holde sig godt til når jeg kan komme hjem til felix ved 16-tiden, for skal nå at komme ud at ride. Skal passe hestene hele weekenden, men det er så hyggeligt og så giver hende som ejer stalden middag til os alle d. 24. Rigtig lækkert smiley


  •   9. mar 2007 .
    ej hvor sjovt smiley Det eneste kursus jeg har været til var ved Mette Bolt klassisk ridning, men det var nu mest forbi hun var med på rideferie osv. Det var nu ret spændende.Vil måske have undervisning ved hende til sommer når jeg får tid til at træne det med Felix, for synes det er spild a penge at få undervisning i weekend og give 300 for det, når jeg ik kan få det trænet alligevel.


  •   9. mar 2007 .
    ja Bianca Perdersen? ja hende går jeg i klasse med smiley kender du måske Marianne Perdersen? hun kommer også fra Hjørring. Det er rigtig spændende, men også noget svær ind imellem med neurologi osv. Men det skal der jo til og det bliver da nemmere jo mere man kommer ind i det.. og det bliver ekstra skønt at snart komme i praktik og opleve noget smiley Ja på su kan man ik rigtig noget..men det er da fint at kunne tage med som tilskuer, det lærer man jo også noget af selvom det ik er helt det samme.


  •   9. mar 2007 .
    ja det må da være vildt svært at vælge hvilke man vil med til. Men uha det lyder godt nok dyrt..men det må være meget spændende smiley Fysioterapeut arbejder mest med selve kroppen og ik mere end det. Ergoterapeuter arbejder med kroppen og psyken. Vi arbejder udfra meningsfulde aktiviteter for den enkelte.. Går i klasse med to fra Hjørring


  •   9. mar 2007 .
    Jeg er ved at læse til ergoterapeut på Sundheds CVU Nordjylland. Hvad er det så for nogle kurser som du tager? Ja men har jo selv valgt det, men ville nu ønske at min mor gad ride Felix, for har lidt problemer med min dårlige samvittighed.. men han må jo klare sig med at blive redet 2-3 gange om ugen, for det er umuligt at nå mere. Jeg skal snart i praktik i 10 uger og troede jeg ville komme på Hobro syghus, men er kommet til Terndrup, så får ik mere tid til Felix alligevel som jeg lige havde håbet på..øv øv


  •   8. mar 2007 .
    Jo savner det da en del, men nyder det endnu mere når jeg så kan i weekenden, for var nok ved at være lidt træt af at være at bundet til det og altid skulle ud ar ride for kunne ik leve med min dårlige samvittighed.. men er nu også træt at aldrig kunne blive en weekend heroppe og kunne være sammen med dem fra klassen osv.,men det er jo mit eget valg, så sådan er der bare blevet og det er jo godt at spare penge når man spiser ved mor og far smiley
    Jeg har været så hedig at min mor betaler det meste for Felix for ellers skulle jeg arbejde og har efterhånden allerede arbejdet en del smiley
    Men ja det er da vildt dyrt med hest når alt skal passes, for man vil jo gøre det bedste for dem smiley Arbejder du så hver anden weekend?


  •   7. mar 2007 .
    Ja man kommer virkelig til at mærke at man lever smiley Nu er det endelig snart weekend så jeg kan komme hjem til Felix, for han har endelig fået sko på igen så nu skal han ud og ha brændt en masse kræfter af for der er ved at gå forår i ham smiley


  •   5. mar 2007 .
    tror ik vi trænede så meget..men der var en med som ik havde trænet hendes hest og han var så tynd for han havde svært ved at tage på. Det var rigtig synd for ham. Men ved ture på 20-30 km. kan man godt selv blive lidt øm, men så er det altid godt at hoppe af og gå lidt smiley


  •   5. mar 2007 ...
    Ja ved godt billederne er lidt ens..

    Regner med at tage flere til sommer ;D

    Taak for bedømmelsen


  •   5. mar 2007 .
    Det var lidt forskelligt hvor mange timer vi red. En dag vi red vi meget forkert, så der red vi fra kl. 11 til kl. 20.. lang dag! men ellers var det normalt fra. kl 11til kl. 15-16. Vi havde trænet op til ved at ride lange ture og være i skoven, og lige vænnet hestene til sadeltaskerne smiley


  •   5. mar 2007 Høj smiley
    Han er da bare lækker..
    Høj ..

    Kig forbi Meniman og Beauty med en kommentar og bedømmelse ;D


  •   5. mar 2007 .
    Og det koster ik ret meget at overnatte de forskellige steder. Vi skulle så bruge to folde hvert sted for Felix kunne ik gå med de andre som var med, men det var kun et problem et sted, men fandt man hurligt en løsning på. Og de var alle så glade for at have os.
    Ja er også glad for det ik var mig som sad med kortet på rideferien for kan heller ik finde vej smiley


  •   1. mar 2007 .
    Vil i hvert fald håbe for dig at du kunne afsted en dag, for det giver et godt og anderledes syn på ens hest. Lærte Felix meget bedre at kende, men havde heller ik haft ham i særlig lang tid den gang. Men jeg blev mere og mere overbevist om at han var den helt perfekte hest for mig smiley
    Ja det kunne da være super hyggeligt at ride en tur sammen til sommer smiley Så har jeg en til at lede vej i det ukendte *hi hi*


  •   27. feb 2007 .
    Du kan bare skrive for jeg kan nemt skaffe numre fra dem som vi boede ved. For kan kun afbefale sådan en tur smiley Vi var 12 afsted, selvom der var en stor alderssprædning, var det hyggeligt. Det var oz en dejlig naturoplevelse.. Ville oz gerne afsted igen, specielt for nu er Felix blevet ældre. Han var kun 3 eller 4 år på den først tur..


  •   23. feb 2007 .
    Det vidste jeg heller ikke, men der er en del steder og kommer nok flere til. Det er hende som ejer den stald hvod Felix står som fik alle aftaler i hus og fandt frem til alle stederne. Vi fik det lavet så at vi fik aftensmad hver sted og fik lavet madpakke til som dagen. Nogle steder fik vi det helt store (kæmpe mæssige) morgenssmad bord samt næsten højbelagt smørrebrøg i madpakker. Men et sted måtte vi sove i hamlen og knap nok komme ind og spise, så det er vidt forskelligt som man nu kommer frem, men en kæmpe oplevelse smiley


  •   20. feb 2007 .
    Ja det var en skøn tur og vi overnattede ved nogle rigitg søde mennesker alle steder. Kan klart anbefale et sted lidt uden for Ålbæk ved et ældre ægtepar som har lavet den gamle stald om til overnatning for ryttere og har nok 6 kæmpe folde til hestene. De var bare så søde at lave alt muligt mad til os, så den sidste aften lavede vi mad til dem for bare at gøre lidt gengæld smiley


  •   19. feb 2007 .
    Vi overnattede forskellige steder undervejs og red fra Grønhøj og endte i Ålbæk ca. 4 dage senere. Det var en fantastisk tur og dejlige oplevelser. Det kan kun anbefales.
    Ja det er lidt dyr med en trailer,men der hvor Felix står har de heldigvis en, som jeg vil kunne låne smiley
    Vi satser på at min kæreste kan komme til at arbedje i Aalborg fra efteråeret engang, for så kommer han over 30 min. før hjem.
    (Sorry jeg lige loggede af,men der kom lige en gamle veninde på besøg)
    Det lyder da rigtig hyggeligt når du kan tage afsted til stranden med din veninde, så bliver det mere hyggeligt og så kan man gøre det til en heldags tur med madpakker osv.


  •   19. feb 2007 .
    På ridefeiren red vi fra Grønhøj strand til (næsten) Hirtshals, det var bare lækkert smiley Håber på at kunne overtale min bror til at kører mig derop med Felix til sommer..
    Ja det tager lidt tid for ham at komme på arbejde hver dag, en det var heller ik meningen at han skulle være i Løkken men hans chef startede en ny butik deroppe lige da han startede og så er han kommet til at stå for det for det meste.. lidt træls, men jeg har planlagt at tage med ham på arbejde i sommer og så tage på stranden smiley


  •   19. feb 2007 .
    Ja tornby ville ha været perfekt smiley Er selv ofte i Løkken (min kæreste arbejder der) så går da turer ved stranden men det er ik det samme som at have hesten med.. og vil heller ik bare leje en hest, men det skal være Felix. Selvom han nu var bange for vandet de to år vi var der smiley


  •   19. feb 2007 .
    Bor i Aalborg men Felix står ved Hobro. Så har du da kort til stranden smiley må være vildt dejligt.. jeg har kun været ved vesterhavet med Felix to gange hvor vi var på rideferie. Så kunne jeg næsten godt undvære skoven hvis jeg boede tæt på stranden smiley


  •   19. feb 2007 .
    der er kun en lille skov tæt på. Rold skov ligger 10 km væk, men der er vi flere gange om året for der er bare super skønt. Kunne lige se du oz er fra nordjylland??


  •   19. feb 2007 ..
    Kunne ik undvære det, for når jeg har redet bane en gang i 15 min. så ender jeg altid med at sige til mig selv at nu er det hvis godt nok og så tager jeg på tur smiley Felix ved oz jeg ik gider banen så han er nem at overtale (heldigvis). Men hvis vi springer på banen så elsker han det.. bare mig som ik er så god til det mere og har ik det samme mod på det som før, men vil gerne ha lidt undervisning snart for det er ved at være 2 år siden sidst.. men svært at tage sig sammen når naturen kalder smiley


  •   19. feb 2007 Hej
    Ja nyder oz vores natur hver gang jeg rider, for banen er ik lige noget for mig og Felix smiley Smukke heste som du har forresten..


  •   5. feb 2007 Tjaeh.
    Jaeh, jeg synes det er sjældendt rideskoler overhovedet holder noget, men jeg er også på de små rideskoler, fordi at jeg ikke bryder mig om de alt for store. :]
    Hvor mange kursuser har du alt taget? ,

    Ja, mit værelse er også blevet rigtig flot, og jeg fik minh pc ind igår xD Så nu kan jeg da rigtig stene.. :b


  •   4. feb 2007 smiley tak
    Det håber jeg også


  •   31. jan 2007 smiley tak
    jeg nu kigger jeg vidre:)
    håber jeg finder noget, som jeg bliver rigitg glad for-


  •   30. jan 2007 hej
    det kan jeg desværre ikke huske smiley


  •   30. jan 2007 Jaa smiley
    men nu må jeg kigge vidre.

    det var højr forben i bøjeprøven. den haltede i 3grad:/

    : )
    det kan jo være at der er en mening med at hun ikke gik i gennem...


  •   29. jan 2007 ...
    så gik de der nok året før dig, de var vist de første ridepiger der kom, altså da ridelinjen blev oprettet


  •   29. jan 2007 hejhej
    så lige inde i et inlæg i forummet, at du har gået på ANE, gik du sammen med Dorte Knudsen og Janni K. Nymark? evt kig her http://www.hestegalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=2572 Dorte er på billed 7


  •   29. jan 2007 hej stine (:
    hvordan går det (:
    hvor står dine ponyer entelig henne nu?


  •   26. jan 2007 Taak smiley
    Den gik ikke i gennem:'( snøft


  •   25. jan 2007 glæder mig: )
    Taak håber virkelige for er ret vild med den:)



  •   24. jan 2007 Heej
    Ja jeg har en pony i kikkerten, den skal dyrlæge tjekkes på fredag hvis den går i gannem skal jeg have den:)


  •   22. jan 2007 Heej
    Jeg solgte min gamle dejlige pony<'3 fordi vi ikke rigtig kunne sammen, og fordi jeg var alt for stor til hende<'3 Savner hende rigitg meget.

    min fars hest var ikke syg men han var gammel og slidt<'3

    : )


  •   21. jan 2007 heej
    høj til din dejlige hest-


    Kig forbi


  •   6. jan 2007 smiley
    Kan godt li' dit indlæg i debaten "Opdragelse!"
    Er heeelt enig! Tænk at folk SPARKER deres heste? Neeej, nej, nej!
    Vi er ca. 4-5 stykker imod 20 andre, som syntes at det er forkert at sparke hesten eller bide den.
    Det burde være omvendt!
    Høj til den dejlige araber! Super smuk, og gode billeder.


  •   14. dec 2006 heej
    vil du ikk stemme i mine udfordringer?
    stemmer følig også i dine..


  •   4. dec 2006 nye billeder...
    kig forbi


  •   28. nov 2006 ..
    okay tak for rådene..
    har lånt (eller vil til) bøger om øvelser man kan lave med heste, og almen forståelse af dem...
    Men vi er sådan set begyndt at træne hende (min far har indset, at hun faktisk bliver høj nok; lige nu er hun 153 cm, og vokser mindst 3 cm mere), så hun er jeg i gang med at lære hende at stå stille på staldgangen, og far går ture med hende, så hun kan lære at vente og slappe af smiley
    Så skal hun tilrides i foråret, og ifoles omkring sommer..


  •   21. nov 2006 ..
    Jeg har ikke kunnet finde nogen i nærheden af mig.. Har du ikke nogle øvelser jeg kan forsøge mig med selv? Hun er virkelig svær at komme i kontakt med..


  •   19. nov 2006 smiler
    er nu ret sikker på jeg kan se resultater, det er jo 1 1/2 år siden jeg har set ham sidst :0)


  •   19. nov 2006 smiler
    Hun skal i første omgang stå hos min søster i Bjergby, der står hun også nu. jeg gider ikke have hende et dyrt sted før hun for alvor sjkal til at lave noget... indtil vi flytter op af, tager Rikke sig af hende og nusser og pusser så den vænner sig til det.. selvom den har haft det super godt og bestemt er vant til at være i hænder der hvor den kommer fra... hun trasker bare op i en trailer og løfter hove som om den aldrig har bestilt andet :0) Det er super dejligt.

    Jeg savner da også dig og glæder mig til at se hvad du har udrettet med Pav :0)

    Knus


  •   19. nov 2006 ...
    Vi kigger helt vildt på hus, der er bare ikke rigtig noget som helt falder i god jord hos os begge, men mon ikke det kommer :0)
    Jeg glæder mig også ti,l at du kan komme med ud og se hende lidt og måske lære hende lidt :0)

    I det hele taget glæder jeg mig til at se dig noget mere igen...
    knus


  •   19. nov 2006 ...
    jamen lejligheden er solgt nu og den er til overtagelse 1. feb.
    Så regner lidt med at flytte derop allerede i januar :0)

    Havde ikke set du havde skrevet det her :0)


  •   18. nov 2006 Ihhh
    Tak, ja hun er simpelthen så fin... kan slet ikke vente til vi flytter hjem :0)


  •   15. nov 2006 ..
    Mange tak smiley


  •   15. nov 2006 ..
    Bare fordi jeg ville have dig til at lære mig, hvordan jeg kan arbejde med Fini fra jorden, da jeg endelig har fået lov til at bruge hende som distancehest.
    Men det er ligemeget, det er altså for langt at køre 130 km for det.. smiley


  •   13. nov 2006 tak
    også høj til jer...
    fine ponzer du har...(:


  •   13. nov 2006 hej
    Hejsa tak for kommentar og karakter til mine ponzer, forresten kan paw da sagtens holde til dig, det er jo ikke kun højden det kommer an på:-)


  •   9. nov 2006 ..
    Hvor bor du?


  •   8. nov 2006 .............
    og lige en x-høj til dig & paw.. heh
    kig evt forbi min lille dreng..!!!!!!
    knuz bolette


  •   6. nov 2006 smiley
    Ja det tror jeg også. Det med maden er virkelig slemt til tider... men det er dog blevet en del bedre. Så på det punkt går det jo også den rigtige vej. Det ville da ihvertfald også være herligt at få det problem skaffet af vejen. smiley


  •   6. nov 2006 Hej!
    Jo det går da meget godt. Picasso opfører sig da stadig pænt smiley og det går da også meget godt med det klikkertræning og jeg er fortsat med at øve det i boksen som du lærte mig sidst. Nu er han da næsten ved at forstå det. smiley men det går fremad.


  •   6. nov 2006 ja
    Det foregår på næsten samme måde, det er bare ikke nær så snoppet, især ikke i New forest, i DSP kan man diskutere det, men det gør man ikke offentligt:-)
    ansøger lige om venskab.
    Anita
    Er man ikke nysgerrig, får man aldrig noget at vide.


  •   6. nov 2006 Hej!
    De er rigtig fine de nye billeder! smiley kiggede lige forbi.


  •   6. nov 2006 hej
    Ja vi tilridder dem selv, og jeg ved ikke hvad Dverne betyder???
    Anita


  •   6. nov 2006 hej igen
    det er da et værre skriveri med os:-) men hyggeligt, ja jeg kender godt odbjerg, vi har en pony fra dem, vi skal træne op til salg, det er Tarantella.
    Min mand arbejder, jeg passer det herhjemme.
    Anita


  •   6. nov 2006 prøver igen
    pc smidder mig af.
    vi har kun solgt en af egen avl, men nu er der flere der har alderen til at komme videre, så nu må jeg tage mig sammen og sælge smiley er ikke så god til det.
    Vi tager nogen gange problem ponyer ind, træner dem i tillid /ridning/ opdragelse m.m, når de er klar bliver de solgt til søde familier, der vil passe godt på dem, min datter på 13 år hjælper meget med dette, og hun er meget dygtig, det er en rigtig god fornemmelse at man måske har redet en pony fra slagteren, selv om jeg tuder når de kører herfra, jeg lærer aldrig at sælge..
    Anita


  •   6. nov 2006 Hej igen
    Vi har haft et par piger ansat, men det duede ikke, så p.t er det mig, min mand og datter der klarer det, med lidt hjælp fra naboens ene pige.
    Vi har p.t ingen kårede hingste selv, og benytter derfor sæd udefra.
    Ja, det er altid et lille mirakel at se et føl blive født, på nær da vi var ved at miste Magic, vores hingste føl fra i år, det var virkelig slemt, har du set billederne? heldivis har både mor og søn det godt i dag, jeg kan desværre ikke p.t sætte nye billeder ind, da mit camera er i stykker, glemte det på ridebanen i regnvejr smiley hvor dum har man lov at være? du spørger bare om det du vil, det er jo det meste af mit liv du spørger til, så svarer gerne smiley
    Anita


  •   6. nov 2006 Hej igen
    I år har vi fådet 3 føl, så alle blive født smiley
    Næste år venter vi 5 føl, men vi ved ikke i nu, om alle er drægtige, er lidt i tvivl med Topsy.
    Ja det er dejligt med så mange ponyer, men det kræver også en del planlægning, og arbejde, men vi synes for det meste smiley at det er rigtig sjovt.
    Anita


  •   6. nov 2006 Hej
    Tak for din fine kommentar ved maloor smiley det var virkelig sødt skrevet.
    Din er nu også fin, og den kan saktens bære dig, så det skal du ikke tænke på.
    Han får en høj fra mig.
    Anita


  •   5. nov 2006 Mange tak (-:
    Dine er virkelig også flotte!


  •   1. nov 2006 smiley
    heeh takker..


  •   1. nov 2006 Høj til paw
    dejlig hest. vil du ikke bedømme min welsh cob?


  •   1. nov 2006 smiley
    Meget smuk pony høj til dig kik forbi mine og måske lige en kommentar.. smiley


  •   1. nov 2006 hejsa
    vil du ik stemme i min udfordring så er du sød


  •   19. okt 2006 ja
    jep.. har lig købt ham her i sommerferien af randi.. så.. utrolig dejlig hest:)


  •   19. okt 2006

  •   19. okt 2006 smiley
    ja han ligner ham.. hmm har købt ham for 5500


  •   19. okt 2006 hehe
    ja de er skønne, men hvis du får at vide hvad han har kostet og at hans bror på 2 nok også kan sælges for den samme pris kan du ikke lade være med at købe ham.. hehe


  •   19. okt 2006 hej
    mange tak for de fine ord om Hodder..sikke nogen dejlige heste du har høj til jer


  •   19. okt 2006 hej


  •   18. okt 2006 Hej igen..
    Vi takker for karakteren og de MEGET fine ord, det varmer.. smiley


  •   18. okt 2006 Hej...
    Charmerende pony! Høj til jer!


  •   15. okt 2006 hey igen..
    Så lidt da.. Ja vi har/havde 21 her i sommers + hopper til hingstene... så der er lidt at se til...
    Vi er også meget stolte af Domingo:-)


  •   12. okt 2006 .
    hehe - ja okay så ved jeg da hvor jeg kan finde ham ;D

    ej, Amigo bliver aldrig sat tilsalg, det tror jeg ikke jeg kan få mig selv til (:


  •   12. okt 2006 ...
    er det også din den anden..!! den ser også rigtig sød ud


  •   12. okt 2006 PS:
    høj til paw!


  •   12. okt 2006 smiley
    Tak for "kampen". Så var vi vist lige smukke he he smiley

    Mvh Olivia


  •   12. okt 2006 tak''
    tak jeg er også rigtig glad for min hoppe..!


  •   9. okt 2006 hej !
    det er en sød hyp du har vil du ik kikke forbi min ?
    og giv en kommentar


  •   8. okt 2006 (:
    he' ja og hun er godt på vej til la højde nu :b hun springer lb li nu smiley


  •   8. okt 2006 Hey
    Smuk hyp du har her.. smiley kig evt forbi vores:-)


  •   8. okt 2006 .
    smuk farve - høj smiley


  •   8. okt 2006 .. smiley
    Tak , og i liqe måde :b


  •   7. okt 2006 smiley
    ja så ville jeg ønske du vandt i lotto i morgen, så var jeg ihvert fald sikker på at hun ville få et godt heste liv smiley


  •   7. okt 2006 Heej .
    Sød araber du har (:
    Har qivet ham høj :b
    Håber du liqe vil kiqqe forbi mine ? (:
    Knus smiley


  •   6. okt 2006 Heej :b
    - Det var så lidt, han ser virkelig dejlig ud !
    ' Oq MANGE tak for de søde ord om Flicka q':


  •   5. okt 2006 Hej..
    Hej Stine..
    Hyggeligt at møde dig herinde...Paw har fået høj fra mig...hvor er han sød.
    Har du set min Wixi ? det var hende jeg havde med til skue i Hjørring da hun var føl sammen med hendes mor Lazaya..hende kender du jo..
    Wixi skal starte egnethedstest i aalborg søndag den 15 okt, det bliver spændene..men er kun for sjov..hun har jo hendes R..
    Knus Helle Bundgård


  •   5. okt 2006 Hej smiley
    ja det har jeg ville hele tiden hun skulle bare rides noget bedre op smiley


  •   4. okt 2006 Godaften!
    Det lyder rigtig dejligt! Jeg håber også at jeg engnag får et rigtig godt forhold til Panay:) Ikke fordi at det ikke er godt nu, men jeg mangler stadig den sidste respekt. Han kan stadig godt tro at jeg er en anden hest, der vil lege:s hehe.. Men tilliden har jeg:D f.eks. en dag hvor jeg ville hente ham, snorksov han ude på folden;) Han åbnede øjnene efter et stykke tid, og han var ret ligeglad med, at jeg stod der. Så begyndte jeg at gå rundt om ham ae ham osv. hvorefter jeg til sidst næsten lå på ham:p det var rigtig hyggeligt, og han sagde ikke det mindste til det. Men det endte så med at jeg tog en anden hest ind, så han kunne sove videre. hehe:p

    Hvor lang tid er det egentlig, at du har haft Paw?

    Michelle bor på Sjælland, hvor hun har en akademisk rideskole:) Hun er en af de få riddere i Danmark (der er vidst kun tre). Og så har hun lige fået en lille pige:p Det er derfor, at vi har skiftet underviser. Men hun er også meger dygtig, men de forskellige undervisere ligger jo vægt på forskellige ting. Så jeg kan godt lide at prøve forskellige undervisere, men heller ikke for mange, så man får det hele med, hvis man kan sige det på den måde:p Jeg tror at det ville fungere fint, at have en fast træner, og så tage ud til en anden en gang imellem..

    Du må forresten huske at skrive, hvordan det går til kurset;) Jeg vil også meget gerne med en gang! Jeg synes, at hun er den dygtigste af dem, jeg har prøvet:)

    Du kan evt. følge med inde på Vindskovgaards forum, hvor folk skriver om deres erfaringer, problemer osv:p Lige nu er Katja igang med at skrive en dagbog om sit ophold hos Christina.

    Nej, jeg vil bestemt heller ikke undvære det asrbejde jeg har lavet fra jorden! Man knytter klart et bedre bånd, efter min mening, end hvis man undværede det.

    Ja, det er rigtig nok. Det kan jeg altid trøste mig med;) Men han er begyndt at gå bedre nu. Jeg får nogle bedre og bedre skridt efter hver træning. Men jeg bruger også tid på at massere ham mens jeg striler og under træningen, og det har hjulpet på det! Men når Katja kommer herud for at undervise, kan jeg bede hende om at massere ham. Hun er nemlig ved at uddanne sig til massør, så vidt jeg husker..

    Jeg har ellers hørt, at man først skal massere og løsne om før der kommer kiroprakter, for hvis kiroprakteren kommer og sætter alt på plads, vil det ikke hjælpe meget, da musklerne er så stramme, at det vil ryge tilbage igen..??

    Mange tak:D Nu kommer dyrlægen og tandplejeren i overmorgen. Det bliver spændende at se, hvad hun siger til det:p

    Jeg skal forresten ind og se Bent Branderup ride i morgen aften:D Det bliver vildt spændende! Det er det der heste ballet. Jeg glæder mig helt vildt! det er første gang jeg så skal se ham i levende live:o)
    I forbindelse med forestillingen holdes der også et foredrag med ham på søndag:) Det er vildt fedt!
    Billetterne har ikke engang været dyre, synes jeg i forhold til, hvad man skulle give for at se Levade-showet eller Appasionata (staves?)

    Fortsat god træning;)


  •   2. okt 2006 :o)
    Hej:)

    Hehe.. Det lyder godt mht. træningen! Ja, alle heste har vel deres perioder;)
    Men det er godt med nogle udfordringer en gang i mellem.

    Jeg vil ønske at det var mig, der skulle på kursus:) Men skal snart have undervisning af Eva Thirstrup igen. Det er også i november og måske allerede her i slutningen af denne månede.

    Ja, jeg bliver også helt misunderlig på Katja! Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at komme i praktik et par måneder! Jeg har tænkt på at tage i praktik hos Michelle Wolf (kender du hende?), hvis der er plads... Men det kan jeg først når jeg fylder 18. Det passer meget god med at jeg så har afsluttet gymnasiumet;) Ville egentlig også gerne hos Christina, men jeg tror ikke at hun tilbyder det. Det med Katja var bare et specielt tilfælde, da hun har været til super mange kurser hos hende, og de har efterhånden kendt hinanden i lang tid nu.

    Jeg er også meget glad for at komme ud og gå nogle ture:) Kan faktisk bedre lide at gå ture en at ride ture på hesten.. hehe..
    Og så får man også selv en del motion;)
    "jeg elsker også at gå ture... synes man oplever sin hest på en helt anderledes måde end når man rider :-)" Det har du bestemt ret i! Har det præcist på samme måde:)

    Jeg er igang med noget løsgørende træning. Jeg har godt nok hele tiden lavet løsgørende træning med ham, men han har bare manglet energien, så han rigtig kunne få gang i kroppen. En del af spændingerne kunne også skyldes hans sadel, selvom den var blevet tjekket:( Og måske bliver det bedre, når han skal have ordnet tænder på fredag. Han har nogle tandspidser.
    Men han skal også snart have massør, og derefter kiropraktor, da han er skæv i lænden.
    Men jeg har fået at vide, at det godt kunne skyldes, at han leger så voldsomt med de andre drenge ude på folden, da han har knuderne de mærkeligste steder på kroppen:s
    Jeg har det bare lidt dårligt over, at jeg har redet rundt på ham, imens han har haft spændinger:'(

    Hehe.. Det er dejligt at høre;) Jeg kan også rigtig godt lide et citat fra Bent: "Det er ikke målet vi skal nyde/lærer af, det er vejen dertil." Eller noget i den stil, jeg kan ikke huske det ordret:p
    Men det er vildt dejlig, når man kan se at ens arbejde og forhold til hesten bliver bedre og bedre! Ser frem til dag, hvor vi bliver ét:) Nu lyder jeg meget filosofisk:s hehe..

    Jeg håber da, at du kan komme med næste år:p Det har været rigtig hyggeligt begge gange, hvor jeg har været med.

    smiley


  •   1. okt 2006 Hej stine smiley
    er du ikke på østerbrønderup mere ?


  •   1. okt 2006 Dejlig heste
    Du har, ham her er rigtig skøn og tak for din meget høje bedømmelse smiley


  •   28. sep 2006 ...
    Hihi okay ja det er ret sjovt..


  •   28. sep 2006 Hej!
    Du må undskylde mit sende svar! Jeg troede ellers at jeg havde svaret tilbage:s

    Det lyder dejligt med træningen;) Man behøver jo heller ikke træne seriøst hver gang. Det er dejligt med nogle pauser engang imellem:)

    Jeg træner heller ikke rigtig med Panay pt., da han har nogle spændinger rundt i kroppen. Men så går jeg gladeligt nogle lange ture med ham:D I går var vi ude at gå 6 km. Det var rigtig hyggeligt, og han tog bilerne MEGET pænt. Vi gik endda over en bro med motor vej under;)

    Jeg kan godt forstå at det er dejligt mht. undervisningen:) Nu kommer Katja snart hjem fra praktik hos Christina, så kan jeg få noget undervisning i horsemanship:D Glæder mig!

    Det lyder fedt at du har fået dig meldt til kurset! Jeg vil også gerne snart med på et. Hvornår skal du afsted?

    Ja, det gik rigtig fint til stævnet. Han var en skattebasse. Han var selvfølgelig lidt mere oppe at køre end i dagligdagen, men det er jo kun dejligt;) Det er ret sjovt, for efter han er kommet hjem, så er han blevet meget sødere at have med ude at gå. Han var lidt nervøs før.
    Du skal bare melde dig til næste år;)

    Jeg synes, at det er et godt løfte du har givet dig selv. Det tror jeg også, at jeg vil følge;)

    Fortsat god dag:) Nu må jeg smutte på arbejde..


  •   26. sep 2006 ....
    Hihi takker... jow det er det.. der er jeg nemmerlige undervise oppe....


  •   23. sep 2006 Hej!
    Tak fordi du stemte på Picasso smiley nu står det da lige med ham og den anden hest. Jo, det ville være godt hvis vi kunne træne snart igen. Vi må lige se på det.
    Knus Trine smiley


  •   22. sep 2006 Hej Stine!
    Vil du ikke være flink og smide en stemme til Picasso...? smiley han er blevet udfordret af én vi helst ikke har lyst til at tabe til...
    Knus Trine smiley


  •   16. sep 2006 hej
    havde store mave smerter, som de ikke kan finde ud af hvor kommer fra, måske noget dårligt mad eller noget, jeg ved det ikke, men har heldigvis fået det bedre. så skal igen med at træne unghestene igen, inden vejret gør det bliver for trals. det er da godt i har fået en hest mere ud til louise så håber jeg Bonita bliver gode venner med den.. knuzz


  •   15. sep 2006 Harj Søde!
    Hihi, ville lige skrive en bette besked herinde på HG, håber det kommer til at gå med Tjano, det ku være så great hvis de kunne gå sammen..

    Håber snart du kommer og hjælper med Jokke-drengen, så jeg kan få lidt styr på det der græssen:0)

    Ses søde..
    Knus Heidi


  •   11. sep 2006 hej
    hej søjde, så blev catten brændemærket regner med at sætte billeder ind i morgen, hun var bare så sød den lille stod helt stille og reagerede slet ikke, hi han sagde også bræn demærkeren at det var dejligt med et føl som er vant til at være i hænder, det kunne han mærke med det samme, også læssede jeg dem igen føllet løber næsten op i traileren hun syntes det er så sjovt og være ude at køre hi hi...nå men vi kom desværre ikke til dyrskue i søndags snøft røg på sygehuset fredag aften, er kommet hjem men skal holde mig ro de ved ikke helt hvad der er galt, så skal derned igen på ons til undersøgelse, det er ikke nemt og holde sig i ro med 6 heste hjemme og belgiske kæmpe kaniner i stalden og martin har brækket benet, nå så har jeg hvis ikke mere nyt lige nu håber det går godt oppe nordpå vi snakkes knuzz,, ps : nå ja hvis du skulle få lyst kunne cat godt bruge en stemme i hendes udfordring : )


  •   5. sep 2006 :o)

    Det kunne jeg godt forstille mig at det er et svært valg! Jeg håber aldrig at komme i den stituation, men det er nok ikke til at undgå:(

    Ja, det er det nemlig;) Ellers er der jo ikke rigtig noget ved at træne, hvorfor skulle man ellers træne??

    Hehe.. Det er dejligt at høre, at begge parter nyder det:D
    Næh, hvor lyder der hyggeligt at Paw vrinsker efter dig, når du kommer:)

    Til stævnet stillede jeg op i agillity, distance til fods, og springning til fods uden hest:p Hehe.. Jeg tog ham egentlig med for at se hvordan han reagerer på at komme ud i byen:p

    Ja, det er rigtig fedt!! Specielt, fordi at de holder så mange gode kurser og arrangementer! Det er bare ærgeligt, at det er dyrt, ellers havde jeg nok været på alle kurserne og alle de andre ting de holder:)
    Men det lyder da fedt at Susanne vil undervise dig! Hvor meget tager hun for det?

    Hvordan kan det være at du kun næsten er tilmeldt til kurset?
    Kan godt forstå at du glæder dig!! Jeg vil også meget gerne snart på et kursus:D

    Hehe.. Der går nok en stykke tid, for min anden computer (hvor billederne er på) har fået en virus, så jeg kan ikke bruge den foreløbig:( Jeg har nemlig rimelig mange billeder fra stævnet, som Katja skal have.


  •   4. sep 2006 smiley
    Du behøver ikke at undskylde overhovedet:)!

    Du tog sikkert også den rigtige beslutning, da du endelig sagde stop. Han har jo haft et hårdt liv, ud fra det du har skrevet, så der er nok forståeligt nok at Palle ville have fred nu:( Men det må godt nok havde været hårdt for dig alligevel! Specielt når det kom som sådan et chok!

    Det er også det der tæller! Man skal jo nyde træningen ellers er der ikke noget ved det:)
    Det må være dejligt at Susanne kommer og underviser dig en gang i mellem. Det er guld værd;)

    Ej hvor ærgeligt:( Det var ellers meget hyggeligt! Der kommer snart billeder ind på deres hjemmeside, så der kan du få et lille glimt ind i vores weekend;)

    :o)


  •   31. aug 2006 Hej!
    Det lyder meget spændende. Det var da dejlig for både dig og din daværende hest, at du begyndte at træne horsemanship med ham. Hvem ved, hvis du havde solgt ham, kunne han havde været endt et værre sted. For der skulle de fandme lære at respektere en (hvis du forstår hvad jeg mener:p).
    Ja, det passer nok meget godt med at det er de besværlige heste man lærer mest af, sådan har jeg i hvert fald haft det. Panay har også været en rigtig bølle engang! Det er han også ude på folden. Han vil meget gerne lede flokken og er villig til at kæmpe for det måman sige. I hvert fald ud fra alle de skrammer han har anskaffet sig:p Han begyndte også at stejle ofte i en periode, men det er heldigvis blevet meget bedre:)
    Hvad skete der siden du mistede ham?

    Jeg synes at et år det er langt tid i forhold til andre mennesker, som også træner akademisk. For langt er du nået?

    Engang gik jeg på en byggelege plads, hvor de havde heste, som man kunne ride på. Der var så en som stod for hestepasningen, for at være sikker på at de blev passet ordentligt. En dag startede der så en ny, som hed Nadia. Jeg begyndte så at passe en af hendes heste, hun havde så læst Klaus Ferdinands bog "at danse med heste" og vi begyndte at træne efter hans principper, og det gik super jeg kunne godt lide det forhold man fik til heste. Jeg blev da også inspireret over, at han kunne ride sine heste med så fine hjælpere! Men da vi nåede til det ridemæssige, kunne vi ikke rigtig få det til at fungere uden undervisning, så vi søgte nye veje. Det endte med et kursus hos Ellen Sand. Efter kurset fortalte en af deltagerne os, at hun havde prøvet en anden underviser, som hun synes var meget bedre (Christina Holmbæk). Efter første gang var vi solgt:) Og har trænet det lige siden. Men siden oktober 2005 har jeg trænet med Panay, som jeg er blevet rigtig glad for:D
    Jeg er så heldig, at jeg kun er 16 år, så jeg har ikke fået nogle slemme vaner gennem årene:p

    Ja, jeg bor faktisk rimelig tæt på dem. Det tager nok 15 min at køre derhen ad motervejen og med trailer tager det ca. 30 min. Jeg er enig, det er et rigtig dejligt sted! Ja det er meget dyrt, men det er alle pengene værd:) Men det er jo dejligt at Christina kommer op til dig. Så skal du heller ikke betale så meget til transport.. Men det er jo klart at manikke har råd til alle kurserne! Uheldigvis:(

    Havde du egentlig hørt noget om stævnet her i sommers?

    smiley


  •   30. aug 2006 Hej!
    Det var så lidt;)
    Ja, det er rigtig nok. Jeg vil også meget gerne på et kursus med hende snart, men jeg har ikke lige råd nu. Jeg er dog lige startet på et andet arbejde, hvor man får mere i løn, så det kunne jo være, at der ikke går så lang tid igen;)
    Ja, så er vi to:) Og hvis vi træner flittigt, ligger de høje øvelser ikke så langt væk. Jeg er fuldstændig enig, når først man har prøvet det, kan man ikke vende tilbage:p Det gode ved det er også at man kan få en forklaring til alt! Alt man laver har et formål, og man lærer også at >i< føle >i< hesten. Jeg skal også snart have undervisning af Katja (fra Vindskovgård), så det bliver spændende:)

    Hvordan fik du øjnene op for den Akademiske ridekunst og horsemanship?

    Mange tak:D
    Det skal I nok også, det er der ingen tvivl om:)


  •   29. aug 2006 Hej!
    Det var så lidt:)
    Mange tak for komplimenterne:D

    Ja, det læste jeg, det var blandt andet derfor jeg ansøgte. Jeg kan godt lide det syn, du har på heste og dine metoder.
    Jeg har også deltaget i nogle kurser med Christina, og hun er bare super dygtig. Hun er meget venlig og meget positiv i sin undervisning!

    God træningslyst:D


  •   28. aug 2006 nå ja
    jeg har også sagt til heidi hun er heldig hun fik joke så billig, men pyt bare hun er glad for ham og jeg kan følge med i ham så kan jeg godt unde hende det, ved jo han har det godt, han ligner sin mor lidt syntes jeg. knuz


  •   28. aug 2006 hej
    ja udlandet er ved at være meget intereseret i knabstruppere, især føl som jannis m gang, højde og farve så det bliver lidt spændende om hun bliver ved med at lave gode føl mon ikke hun gør det, det håber jeg, og om tre år har jeg jo også Catador og avle på så det bliver rigtig spændende. så vil jeg også til at ride mere når Catador bliver gl nok, nu rider jeg jo bare en tur i skoven ca hver anden dag, også underviser jeg Martins niese indimellem på hende. Men det er også fantastisk det ved du jo intet slår en dejlig ridetur, knuz.


  •   27. aug 2006 Hej
    ja det er lidt vildt, ved kke helt hvad jeg vil til at forlange men får hun et helplettet hingste føl kommer de til at koste 30000 kr ellers vil jeg selv beholde dem og prøve at få dem kåret hvis vi får et sted at bo med plads til hingste, hoppeføl helplettet er 50000 kr, hende jeg har nu koster 100000 kr for hende vil jeg ikke af med hi hi.. men så ryger de også til udlandet for de priser får du ikke for dem herhjemme, hingste føllet fra sidste røg til tyskland håber de også vil prøve og få ham kåret, det kunne være sjovt men der er godt nok meget arb i det. Mvh Gitte P.


  •   27. aug 2006 hej
    Hej stine så er en hård week end ved at være overstået, men hvilken week end.. jannikas føl blev jo avls godkendt på fløj m 8 p i helhed der kneb jeg jeg sgu en tåre det var bare så fedt. jannika er jo pludselig steget meget i værdig og hendes føl føl vil jo være meget værd sikke stolt man kan være, jeg har sat er par billeder ind af ham så du kan se hvor smuk han er knuz fra Gitte..


  •   22. aug 2006 hej
    ja det er næsten altid problemet når der er 3, er der 4 eller 5 er det aldrig et problem som regel, det skære lidt i hjertet på en når de går selv, jeg har ikke haft problemet siden vi har så mange nu. Men ja giv lidt tid man kan være heldig de finder ud af det. Ellers må vi håbe louise finder en lejer mere så der er 4. Mvh Giite..


  •   21. aug 2006 hej
    jo hende nåede jeg godt og se, men kan kun huske Astrids navn ups, jeg har faktisk et billede hvor hun er ved at strække ben på den den havde noget med skulderen på et tidspunkt. hun kiggede jo på te quiero da han var til salg, inden jeg b yttede ham m jannika. du må endelig hilse hende, var det ikke astrids bror hun også havde? er det ham som er død?
    Mvh GP


  •   21. aug 2006 hej igen
    ja det bliver så fedt og kan følge m i hinandens heste, jeg skulle desværre ikke op på wilhelmsborg for jeg havde arb week - end øv øv, men vi har haft så meget lige nu og martin er lige blvet 30 år så vi har også haft mange gæster osv.. men næste week end skal jeg til knab kåring på sjælland, hende som købte jannis hingste føl for 2 år siden vil prøve og få den kåret som hingst, så jeg skal m som heste passer spændende. Er de stadig opstaldet på øster brønderup og er nogle af de gamle tilbage endu.. knuz..


  •   18. aug 2006 hej
    ja jeg savner også jer, derfor det er så dejligt jeg fandt dig herinde, det er så sjovt og kan følge med jer herinde, bonita holder sig jo bare så godt den lille pus. hvad med stævne på b ønderskoven der må du jo gerne starte på pony mod heste.. knuz


  •   18. aug 2006 Hej forfanden
    Hi undskyld sproget, men det er så dejligt og se et kendt ansigt, håber i alle har det godt deroppe hernede går det fint vi har lige pt 6 heste og ponyer men har kun lagt 3 ind indtil videre de sidste skal også oprettes. også skulle der være 2 små føl på vej også.. knuzz de ser godt ud begge 2..


  •   10. aug 2006 ..
    Hej vil du ikk udfordre mig , for jeg kan desværre ikk udfordre flere smiley


  •   10. aug 2006 ..
    tak fordi du bød serok velkommen ;D

    han er meget nervøs, helt spicel, man kan tage dække af og på flere gange. og lige pludselig er det bare så farligt ;D og på sammen måde er han med rytter, rigtig sød og rar. lige pludselig, er det som om han har glemt alt og bliver vild bange smiley underlig hest.. det er også derfor han skal i prof træning nu, så han kan blive stabil ;D

    gode billeder du har af din hest, han ser rigtig dejlig ud ;D


  •   9. aug 2006 Hej der = )
    Jeg var helt overvældet da jeg læste dine kommentar inde ved mine heste...1000 tak for de meget rørende ord, det var en fornøjelse og logge ind.

    Og du siger at jeg giver en god beskrivelse... ja jeg syntes at det var rigtig fedt og læse din, syntes at du giver en rigtig god ide til læsseren ( mig ) om hvem han er og hvad i har sammen.
    Som lyder ikke mindre end kanon... lyder som om du har et rigtig godt syn på omgangen med hest, og kan kun være enig i dine ord. Paw ser bare rigtig sød ud, og jeg syntes at han ser ud til og gengælde din kærlighed til ham. I gør et rigtig godt par, og jeg syntes ikke du er specielt stor til ham.

    Sagt kort - det var en fornøjelse og komme på besøg, og det var en fornøjelse og have dig på besøg = )

    Alt held og lykke i fremtiden, men klassiak dressur, hormanship og klikker... Klikker er bare fedt, og det er utroligt hvad den lille hest ikke vil gøre for at få sit " klik ", jeg er dog overbevist om jeg elsker det lige så meget som hesten = )

    En fornøjelse : Louise


  •   9. aug 2006 Tak for din hilsen
    Tak for din søde hilsen til min hingst Robin ó Reily.
    Din Paw ser bare så dejlig ud og han har meget rare øjne. Han minder mig om min første hest....¨
    Og så er du da forresten ikke for stor til ham. Jeg synes på mange måder, at det er bedst når man har en lille hest, hvor man rigtig har mulighed for at få knæslut...
    Kh
    Vita


  •   6. aug 2006 Stem stem stem
    Hej

    Vil du ikke stemme i mine udfordringer?? Du bestemmer selv hvem du vil stemme på, det er helt op til din smag. Synes bare der er for få i afstemningerne.

    Hilsen Maja med Doro


  •   4. aug 2006 tak tak
    mange tark...


  •   4. aug 2006 hej
    hej stine hjælper du ikk mig i mine udf...


  •   3. aug 2006 Hey....
    Ikke lige umiddelbart, jeg har min herovre nemlig og synes ikke lige jeg kan komme på andre.
    Jo tak det går skam fint, jeg går og bliver noget rundmavet igen jo *ss*
    Hvad med dig??


  •   3. aug 2006 ...
    Årh ha , såå dejligt med sådan nogen kærlige hypper .
    Tror også mit føl bliver en rigtig kælepot , han er overhovedet ikke bange af sig & nye ting er kun spændende . Utroligt når han er kun 3 uger gammel , idag faktisk smiley
    Intet er han bange for . Det er bare skønt .

    Huha jaa araberen er en skøn hest . Man har virkelig en ven for livet . Man skal virkelig eje en araber selv, for at kunne forstå det blide & rare sind de har . Mange bryder sig ikke om araberen , fordi der er så mange der siger at de er hidsige og ustyrlige . De har måske en del mere temperament end andre heste . Men synes ikke det betyder noget smiley
    Min pony har heller ikke så meget araberpræg , det betyder jo ingenting . Man kan i hvert fald tydeligt se din smukke smukke dreng er araber .


  •   3. aug 2006 ..
    Årh mange mange taak for kommentarene (:
    - Julia's føk Shalom , er virkelig skøn , hihi .
    & jaa har været ude for nogen grimme oplevelser med min pony , men somsagt , kommet godt ud af det . Udover et ødelagt knæ smiley
    Men det er der jo ikke noget at gøre ved .

    - Uha uha , en fin araber du har dig , hvor ser han dog glad og tilfreds ud . Ligner en der er rigtig kærlig , hihi ... (:

    I hvert fald kæmpe høj herfra ..


  •   1. aug 2006 :9
    Han er rigtigt flot! kan især godt lide billedet, hvor han står på den grønne plastik-dims smiley Høj til ham, og i øvrigt tak for kommentaren og bedømmelsen af Lukka smiley


  •   28. jul 2006 hejsa
    hvor har du glemt den henne? Op til annes datter i norge. Så det er alletiders. Hun var over og se på hendei går...


  •   26. jul 2006 hejsa
    har faktisk lige skrevet til dig at jeg har fundet et nyt hjem til laura...


  •   26. jul 2006 tak tak
    tark men er du stadig nogle gange nede ved gitte????


  •   26. jul 2006 hej stine
    vil du ikk hjælpe MIG i mine udfordringer?????


  •   26. jul 2006 tak tak
    tusind tark for de søde ord.... (om dem begge) vores konto blev slettet så vi måtte starte forfra... surt show... men vi ha vist givet Paw en stemme.


  •   23. jul 2006 Hejsa smiley

    Hej

    Sikke en dejlig besked at få smiley

    Mange mange tak for alle dine pæne ord om både ponyerne og vores rytterskole smiley
    Ja, du har helt ret, mange flere rytter budte tænke over at det altså er et levende dyr de sidder på. Har snart rigtig mange gange oplevet at gnisten ligesom er taget fra hesten, og den bare kun gør lige hvad ejeren siger, at faktisk hele dens personlighed, og dens HEST, bare er helt væk.

    Eks. min pony Tiggy (som også er herinde). Da vi købte hende, var hun en af de her heste, som bare intet gnist havde, hun stod med røven til os lige så snart vi viste os i stalden. Også når man red på hende var hun nærmest helt fjern, og helt ukoncentreret. MEN nu efter at jeg har redet hende i 2 år, og hun har fået et føl og sådan, er hun bare blevet en helt anden. Hun er blevet glad, og kan oven i købet finde på at komme med et lille buk en gang imellem. Det mener jeg altså at de skal have lov til, MEN selvf. ikke hele tiden, og at man hårdhjertet og kontant slår ned de få gange den lige laver et lille hop. Det skal der også til, så længe det ikke tage overhånd smiley Jeg mener hesten skal have lov til at være HEST, og ikke et eller andet indespærret ridedyr der er ude i 2 af døgnets 24 timer, og så også er ude og ride i en 2 timers tid. Og resten af tiden står den bare inde i stalden, og går et skridt til højre, og et skridt til venstre, så lidt tilbage, så sove lidt , og så over til halmen igen. DET er jeg bestemt IKKE tilhænger af. Jeg mener de skal have lov til at være det de er, nemlig HEST, men på en måde så de ikke bliver farlige på nogen måde, men at den elsker sin rytter/ejer så højt at den vil gøre absolut ALT for a beskytte og samarbejde med denne.

    Katrine


  •   13. jul 2006 Hejsa..
    Jamen selv tak da. smiley Paw ser rigtig rar ud på dine billeder, og har et dejligt ansigtsudtryk.
    Og tak for din kommentar til den lille runde pølse. smiley

    Mvh. Michael



  •   11. jul 2006 (:
    ja og nu er hun jo begyndte at gå ned i galoppen og springer som en drøm smiley ,. men trænger bare til noget nyt der kan lidt mere .


  •   11. jul 2006 (:
    så nu er lady sat til salg for alvor . (: hun er kommet på hestenettet.


  •   10. jul 2006 ..
    Hehe, ja det er skønt smiley

    Havde en rigtig fin tur på Fáni i går... Så det er bare skøønt det fortsat går så godt fremad!

    Jaa... Nu er det jo ferie, så moon ik det er nemmere at få lokket nogle med smiley Hehe, ja kameraet ska os lii huskes smiley

    knus


  •   9. jul 2006 Hej igen
    Har været lidt langsom til at svare.......

    Det lyder ellers godt nok godt med det kursus!

    Ja, det er skønt, på en måde at kunne kommunikere på lige fod med sin hest. Føle at begge parter er med til at bestemme hvad der skal ske, hvordan og hvor hurtigt.
    Det er virkelig et skønt "redskab".

    Havde Fáni med hjemme her for et par dage siden. (bor i et lille boligkvarter, lige ned til skoven hvor han står ved). Og så fik han lige snakket lidt med haveslangen, han var lidt skeptisk først, fordi den "larmede" lidt, men efterhånden ku jeg bruse ham over med den, og han syntes det var meget sjovt at prøve at fange vandstrålerne med mulen - så han stod og "snappede" ud i luften smiley Hehe, skønt syn =)

    Taak.. Må se om jeg kan få taget nogle flere billeder, når jeg "arbejder" med ham. - det er bare ik så nemt at tage dem selv, og det er ik altid man lige planlægger om man skal lave noget "spændende" inden man tager afsted.

    Knus


  •   4. jul 2006 hej
    han er en køn en

    høj herfra smiley


  •   4. jul 2006 Han er
    Virkelig køn!
    Du har en masse flotte, forskellige billeder, der viser ham i mange situationer. Flottere kan det bare ikke gøres!
    En fornøjelse at besøge denne præsentation smiley
    HØJ


  •   1. jul 2006 Takker
    Ej det tror jeg ikke i gør smiley


  •   1. jul 2006 Hej
    tusind tak! smiley Din Paw ser også bare dejlig ud.. høj.. smiley


  •   1. jul 2006 Tusind takk
    Er du ikke sød at stemme i mine udfordringer...

    Stemmer lige i dine


  •   27. jun 2006 smiley
    heeh ja. min gamle pony Beauty mindede meget i temprament om en araber smiley Ian har os været utrolig let at arbejde med, tilred ham uden problemer, med en brækket skulder smiley


  •   27. jun 2006 hehe
    den gang jeg skulle skifte over til hest sagde jeg os at jeg ville have araber eller frieser. for det er mine 2 ynglings racer smiley Elsker simpelthen at se en araber men halen i vejret løbe rundt .. waarw smiley


  •   27. jun 2006 takker smiley Nej bruger ikke selv klikkertræning. Det virker ikke rigtigt paa Ian, eller os er det mig der ikke kan finde ud af det smiley Men jeg lærer Ian de fleste ting ved bare at prøve mig lidt frem smiley Og utroligt nok lykkedes det næsten hver gang smiley

  •   27. jun 2006 hehe okai smiley
    Men flot det er han virkelig! smiley


  •   27. jun 2006 rigiig fin hyp smiley
    hvad er det han har i ørene paa billede nr. 2 ?
    har givet høj :"D


  •   26. jun 2006 Så..
    .. fik jeg også lige lagt en stemme ind på Paw, må indrømme det først er nu jeg har fået tjekket ham ud smiley
    Men han er da enormt charmerende smiley


  •   26. jun 2006 ...
    Ja Wenche kender jeg godt. Hun er lige stoppet som underviser på Sindal rideklub.


  •   26. jun 2006 søde heste (:
    de er da helt nuttede . har givet høj for lang tid siden smiley
    kig forbi min ?


  •   26. jun 2006 Hehe
    Ja så er det nok ude fra Sindal... For har været der en del...
    Sjovt!


  •   26. jun 2006 Okey
    Ja jeg kender vist også din Paw. Har set ham før.
    Det er jeg sikker på kan bare ikke huske hvor.. Hmm den hukommelse...


  •   25. jun 2006 Hej
    Nej er desværre ikke blevet færdiguddannet endnu. Mnagler en læreplads og nej de er ski ikke nemme at finde her i det nordlige... hehe


  •   25. jun 2006 Hej
    Mange tak for komplimenten!
    Ja jeg har været i lærer til dyreassistent. Det er normalt ikke noget man lærer(at raspe tænder) men min mentor syns at det kunne jeg ligeså godt for så sparede de penge til rideskolehestene. c",)


  •   24. jun 2006 hejsa
    nej 1500kr er ikke for meget, men må jeg spørge hvad din hestetandplejer hedder og evt et nummer?? Har 2 heste der skal ordnes og vil da også meget hellere have en tandplejer til det end en dyrlæge ;o)

    Mvh. Henriette R


  •   24. jun 2006 hej
    tak for de smukke ord. høj til din


  •   24. jun 2006 mange tak
    mange tak for det.
    jeg er også bare lykkelig. gid jeg havde turdet købe drømmehsten noget før. man skal sgu ikke vente med sine drømme. det er jo blot penge selvom man ikke svømmer i dem.


  •   23. jun 2006 heej
    Mange tak .
    Også kæmpe høj her fra


  •   22. jun 2006 Hej.
    Tusind tak for din stemme (:
    Dejligt med noget mere akademisk. Jeg har hørt at Christina skulle være utrolig dygtig, hende kommer jeg nok til at skal have et kursus hos engang (:

    KH
    Josephine & Attila.


  •   21. jun 2006 .. Hej.
    Mange tak, har også været været omkring Bonita, hun er da en herlig gammel dame smiley

    Kan kun give dig ret, hver for sig syns jeg de forskellige metoder bliver for kedelige i længden, så det er meget godt at tilføre noget nyt og så bruge det man syns fungerer bedst.

    Heldige dig at have været hos Gitte smiley

    Men tak for stemmen, -er også glad for min gamle pige, selvom hun måske ser ud af noget af særligt smiley


  •   20. jun 2006 Hej
    Det lyder spændende med det kursus du har været til. Var det godt?
    Ja, det er skønt at arbejde med hesten fra jorden, og træne tillid o.s.v.
    Mange tak, og I må også have held og lykke fremover! smiley

    Knus


  •   18. jun 2006 Hej
    Mange tak for kommentaren til Fáni! smiley
    Det er også en utrolig spændende måde at træne på... ! Der er utrolig mange ting man skal sætte sig ind i og tage stilling til, men når det er gjort, og man får trænet så "bunden" bliver lagt, er resten af uddannelsen fremover en leg smiley
    Høj til begge dine smukke heste!


  •   17. jun 2006 -
    tak tak. har også stemt.


  •   17. jun 2006 -
    heej . vil du ikk stemme i vores udf. ?


  •   16. jun 2006 smuk hest,
    høj til dem begge


  •   16. jun 2006 Hej
    Så har jeg været ved dine. Tak for hjælpen.


  •   16. jun 2006 =)
    jo mange tak..
    marika og michella...


  •   15. jun 2006 heisann
    Tusen takk for det. Kjempefin araber du har, den er veldig lik en på nabo-stallen faktisk smiley

    Marie


  •   15. jun 2006 mange tak
    for hjælpen...

    det er dejligt a man kan få noget hjælp...


  •   15. jun 2006 ..
    Høj til din smukke hypz smiley


  •   15. jun 2006 =)
    hjemmeside ville være dejligt...


  •   15. jun 2006 takker
    for den hjælp du kunne give..
    den her er ogs dejlig...
    høj til den...


  •   5. jun 2006 Hej smiley
    Mange tak.
    Dine er også rigtig'rigtig skønne, helt vild med ham her .


  •   5. jun 2006 HeeJ:)
    Tark !


  •   4. jun 2006 HeeJ
    Tark;) Det er en dejlig pony du har;)


  •   3. jun 2006 ..................................
    Mange tak smiley


  •   30. maj 2006 åhh
    tak for det :o)


  •   19. maj 2006 hejsa
    du ringer bare søde...


  •   17. maj 2006 smiley
    hvad vil de da købe pony for fordi hun kan jo godt falde i pris hvis det er et godt hjem hun kommer til (:


  •   17. maj 2006 .. heeh
    heeh .. ja hvis du købte hende så var jeg da ihvertfald sikker på at hun fik det godt smiley


  •   17. maj 2006 heej
    ja det skal jeg .. jeg skal havde en der kan lære mig lidt mere inden for spring fordi lady er ved at være lidt kedelig! har sat hende til 25


  •   2. maj 2006 Tja
    det er ihvertfald flottere end det anden navn.
    Jeg er jo derude hverdag så du kan altid komme. Jeg er der også søndag, men først sent. Men der er du også velkommen.
    Har du set de nye billeder??


  •   2. maj 2006 hejsa
    jeg skal ride lørdag. søndag får de fri for jeg skal til hundetræning og til konfirnation i ålborg.
    Han skal hedde royal touch...


  •   2. maj 2006 hejsa
    nej dog ikke. Vil opkalde ham efter prinsen.. Nede fra stokdal.
    Hvor var du henne og så tandlæge??


  •   26. apr 2006 hej stine
    det var godt smiley


  •   26. apr 2006 hej stine
    hmm den er lavet på samme måde som de andre men har du en mail så kan jeg prøve at sende dem til dig..
    har du også været inde og taget de andre to?


  •   25. apr 2006 Hejsa
    Så har jeg været inde og stemme på jer, så også lige dine billeder fra Maj's besøg, rigtig gode... Men vi ses i stalden...


  •   24. apr 2006 hej stine
    så er dine billeder lavet der er to af hver de to af billederne ligger under gratis billeder (færdige)


  •   22. apr 2006 hehe
    mange tak.


  •   22. apr 2006 Taak.
    Flot og sød hest!
    tak fordi du bød os velkommen.
    jeg ahr desværre ikk flere billeder lige nu..
    men håber snart på at få taget nogle..


  •   22. apr 2006 Hej igen!
    vil du lægge en stemme i Picassos udfordringer? det går nemlig ikke så godt for ham.... =P


  •   22. apr 2006 Hej Stine!
    Jeg har lagt en stemme i dine udfordringer... =D


  •   21. apr 2006 ....
    flot hyp... høj herfra


  •   21. apr 2006 smiley
    Ja det vil jeg også give dig ret i smiley Det er bedre at få en god oplevelse , end at presse hesten .

    Jeps , der kan jo også nå at ændre sig meget , ved bare man får grundridningen på plads .

    - Nå jeg vil i seng nu . Skal til stævne i morgen .

    Knus smiley


  •   21. apr 2006 smiley
    Jo det kan jeg godt se . Det kan være rigtig svært at klare sig med en pony i hesteklasser . Det er de færreste der kan det , og det er jo heller ikke rimligt . Heste har jo en meget større gang end ponyer . - Men selvfølgelig , hvis du kun rider for sjov kan det jo også gøre bedøvende ligemeget smiley


  •   20. apr 2006 smiley
    Okay . Ja det er rigtig dejligt at tage til stævner .

    Kan du ikke bare måle ham op til hest ?


  •   18. apr 2006 ..
    Okay . Men det er da fint nok så smiley Starter du stævner ?


  •   18. apr 2006 ..
    Lyder trælst . Men det er da godt det er blevet bedre smiley Kan du bedst li at springe , eller ride dressur ?


  •   16. apr 2006 Heej smiley
    Tusind tak for rosen smiley Ja det er virkelig trælst når de ikke en dårlig bygning . Men hvor der er vilje , er der vej smiley Så skidt med om man er lidt høj bagtil og lidt for kort hals , når bare viljen for at springe er der smiley

    Dine er også rigtig søde smiley Og det er nogle gode billeder du har smiley


  •   15. apr 2006 smiley
    mange tusind tak.. eheh
    jaah, tror jeg bestemt han har (:
    og i lige måde med din/dine eheh



  •   3. apr 2006 (:
    ja det kunne vi godt , og nu er der blevet så godt vejr igen så rider en del i skoven og nogle ture (;


  •   26. mar 2006 ja tak for det...
    Du må jo sige når du får nogle så vil jeg gerne stemme...


  •   26. mar 2006 he he..
    ja det er jo ikke et helt normalt menneskernavn.. men det passer nok godt nok for Thea er jo heller ikke så typisk..

    Men tak for kommentarene og stemmerne til mine hyppere...


  •   26. mar 2006 Skønne hyppere....
    Min kæreste hedder også Paw smiley

    Høj til dem begge herfra..

    Håber du vil kigge forbi mine heste og måske smide en stemme i deres udfordringer...


  •   25. mar 2006 Hejsa
    Tak for kommetaren. Jeg er også lidt stolt af hende :o)
    Sikke en dejlig pony du har


  •   23. mar 2006 (:
    heeh , ja vi var i skoven i dag i næsten 2 timer det er rigtigt hyggeligt (: men regner med når det bliver varmere at jeg rider en tur ud og besøger jer på gården (:


  •   22. mar 2006 Nårr hehe...!
    Du ser da overhovedet ikke for stor ud på billede 7 I ser da så fine ud sammen =) smil
    Hehe ja longering er virkelig en go' ting, hvert fald hvis det blir gjort rigtigt ... Tror ozz godt at KAsser kan lig det smiil. Så det jo dejligt nok når han har en fast dag om ugen hvor han blir longeret...
    Hehe tak fordi du sys vi springer godt smiil =)
    Kram milla


  •   20. mar 2006 1000 1000 tak for den meget rørende besked du har sendt mig =)
    Det varmer at folk skriver sådan noget til en =)
    Kan kun sige at du ozz har en viiildt sød pony =)
    Han ser bare retti re og sød ud smil =)
    Sys det fedt at læse i din beskrivelse og ozz kan læse at du arbejder meget fra jorden ozz med longearbejde =) og horsemanship =)
    G'ør jeg ozz...
    Bruger meget tid på at longere rigtigt...
    Og han blir longeret fast en gang om ugen ...
    STOOR HØJ til jer =)
    Kram Milla


Annonce