{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Sindri fra Båstrup [Himmelhest] 1982

1.201 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kamilla Pedersen
Kvinde | 24 år | Oprettet: 17. jan 2011


Islænder Sindri fra Båstrup

Fødselsår:
1982
Højde:
1.20-30 cm(:
Temperament
Han var altid sød og rolig han kunne godt være lidt drilsk overfor min søster!! :DD
Gangarter
Skridt: Altid dejlig rolig!! :D
Trav/Tölt: Han travede nogen gange men ellers prøvede han på at tölte det var så sødt men han var dejlig let at side i!! :D
Galop: Lidt hurtig fordi han vidste jeg elskede den hurtige :D
Stævner
Ingen med mig men har fået af vide af tideligere ejer , at dem der havde dem før dem a han havde været Danmarksmester i Tölt men ved ikke om det passer :D
Stamtavle
Far: Logi fra Selfoss
Farfar: Hörður 591 fra Kolkuós
Farfarsfar:Brúnn fra Syðri-Brekkum
Farfarsmor:Una fra Kolkuó´s
Farmor: Freyja fra Selfoss
Farmorsfar: Blesi 420 fra Djupsdal
Farmorsmor: Hrönn 2382
Mor: Blesa fra Áshildarholt
Morfar: Brúun fra Keta
Morfarsfar: Brúún fra Kolkuósi
Morfarsmor: Rauðka fra Kolkuósi
Mormor: Rauðka fra Sjávarborg
Mormorsfar: Brúun fra Nautabúi
Mormorsmor: Rauðka fra Tungunes
Køn
Vallak!! :***
Og den bedste af slagsen! <3
Bemærkninger
Sindri var den dejligste Islænder med den dejligste personlighed. Han havde gylden pels, man og hale. Han fik en dejlige lang vinterpels som var svær at få af om sommeren men den var alt besværet for han skinnede som solen med sommerpels. Han havde det dejligste temprament som var super godt for en nybegynder som jeg jo var da jeg fik ham! Han var altid tålmodig og havde masser af gåpåmod!(:
Han blev aldrig bange så det var jo godt for en nybegynder!:*
Jeg vil altid savne ham for den han var!! :***<3

Før du gir slip, så husk på hvorfor du holdte fast!! Sindri jeg elsker dig stadigvæk!! <3
Jeg har altid fået af vide at Sindri var super rolig pony men det var kun over for mig han bed min storesøster og når jeg gik og han stod tilbage med hende fordi jeg skulle hente noget bukkede og stejlede han imens hun skulle holde ham så man kan vist rolig sige at det var mig han kunne lide og efter jeg fik ham kom der meget mere gang i ham!! <3 Goodbye my friend!! i will never forget you!! <3 and i know you come back some day!!

Orh Sindri jeg savner dig!<3 Jeg forelskede mig i dig første gang jeg så dig og du blev gemt i mi hjerte og der vil du altid være!<3 Du har fyldt utrolig meget for mig og lært mig en hel masse! Du var den bedste ven man kunne ønske sig du var en rigtig god børnepony for dem du kunne lide og du udviklede dig jo til når jeg blev ældre for så gjorde du det lidt sværer for mig at ride dig så jeg lærte noget hvergang, du så har jo også lært mig alt hvad jeg ved om heste og kan med dem. Hvis jeg gik, gik du efter og vrinskede (eller når jeg kom). Når jeg faldt af løb du hen til mig og kiggede på mig med dine skønne øjne og den der lille stemme der sagde "var det min skyld :(". Jeg kan stadig huske alle mine rideturer på dig de var fantastiske vær og en! Du gad næsten ingenting med de andre der ville ride dig det var mig og kun mig du ville have!<3 Men hvis du så skulle så løb du så hurtigt du kunne ned til mig og blev der og ville snakke, når de skulle i galop skulle jeg løbe med. Jeg kunne ride dig ind i stalden om vinteren og ud på folden(Meget stort for en når man ikke var så gammel!) du var nok verdens mest umulige hest over for andre end mig det var mig du havde valgt at kaste din kærlighed over og ingen andre skulle føle den. Jeg kunne selv sadle dig op siden jeg fik dig (Jeg var 7(:) Åhh Sindri mine bedste minder er med dig! Jeg vil aldrig glemme dig du er mit liv! Der vil aldrig komme en hest som dig, og det er godt for du skal huske som noget specielt ikke bare noget man finder med det samme!! Selvfølgelig er du i mit hjerte gemt og du blir aldrig glemt. Tak for de 5 bedste år af mit liv, alt er jo ikke forspildt fordi du væk minderne de blir aldrig glemt!!! Jeg vil ikke engang sige farvel hellere på gensyn, jeg ved jeg vil møde dig igen måske ikke i dette liv men så det næste. Jeg har faktisk aldrig været nogen steder uden dig for du har altid været med mig i vært skridt jeg har taget. Siden jeg så dig for første gang har du har fyldt mit hjerte med kærlighed det er fantastisk følelse så ikke alle opnår i dette liv. dDet er dig der har gjordt mit liv fantastisk intet andet ikke engang mine venner/veninder har gjodt mig så glad som du, men du er jo også min bedsteven og du er der altid med mig du er i mit hjerte du er overalt i mig du var virkelig en man kunne sige havde charme, selvtillid og lækkert hår og jeg fik en masse selvtillid er at være med dig!!
"two souls one heart!!! <3 <3"
- På gensyn min engel!! <3 <3



Kommentér på:
Islænder Sindri fra Båstrup
Annonce