{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Højbodals Malix [Tidl. hest] 2006

7.587 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette Alempiew
Kvinde | 25 år | Oprettet: 26. jan 2011


Oldenborg Højbodals Malix

Fødselsår:
2006
Højde:
170
Temperament
Malix har det bedste temperament, man kunne ønske sig af en hest. Man kan bare fornemme på ham, at han aldrig kunne finde på, at gøre en flue fortræd. Men på samme tid er han en hest med personlighed som siger spar 2. Han er en meget speciel hest, som man kommer helt ind i hjertet på.
Gangarter
Skidt: Skridter fint.

Trav: Hans trav er fin, han har specielt et godt anlæg for piaff.

Galop: Her han en kæmpe rummelighed, så dette er hans absolut bedste gangart.
Stævner
Lige pt. rider vi middelsvær. der indgår alt fra MB0 - 3. Jeg regner med at komme op, at starte noget geo på ham engang og påbegynde noget MA - ligeså snart vi er inde i det nye år.
Stamtavle
F: Gorm Hauge af Dybendal
FF: Fux
MF: Kasper
M: Filis
Køn
Vallak
Bemærkninger
Malix er noget af det sødeste jeg længe har mødt. Han har den helt rette personlighed og med et godt udseende kan man jo charmere sig ind på alle. Jeg bruger Malix til konkurrenceridning og specielt dressur, har vi udviklet os indenfor de sidste 3 år, hvor jeg har haft ham i hænder. Vi er gået fra ingenting til nu at være uddannet til PSG. Derudover er Malix en sund og rask hest, der altid er klar på en god, frisk, tur i skoven - med eller uden venner. :o)

D. 5/1-2015
Så flyttede vi sgu til Stutteri Fauerbirk! Bliver spændende at se hvad tiden bringer os. Malix er nu kommet i ridning hos min træner, og jeg skal dermed også ride en del undervisning indenfor dette år.

D. 11/1-2015
I dag var vi til støjfespring, hvor vi startede 70 og 80 cm! Malix var en darling som altid, og vi fik en præmie i 70. :D

D. 6/2-2015
Jeg har nu pr. 6/2 solgt Malix - Min første egen hest. Virkelig en rigtig kammerat i verdens klasse! Jeg er SÅ evigt taknemlig for, at have haft chancen for at have sådan en hest i hænder. Vi har lært alt sammen, og nu var det på tide at han kom videre - både for hans, men også for mit eget bedste. Han får det SÅ godt hos hans nye ejer, hvilket jeg er så glad for. Kommer til at savne dig Lix.. Du er evigt elsket <3
Kommentér på:
Oldenborg Højbodals Malix
Annonce