{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Beck´s Athene [Tidl. hest] 1995

2.091 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Trutbecklu´s
Kvinde | 37 år | Oprettet: 24. aug 2007


Anden særlig race Beck´s Athene

Fødselsår:
1995
Højde:
ca 145 (ikke målt)
Temperament
rolig, STÆDIG men dog utrolig kærligt sind :D
Gangarter
Fine :D
Stævner
28.04.2012 Rødding LD2 (for pony med nanna) 2. plads
29.04.2012 Taps LC1 (for hest)
Stamtavle
.........
Køn
Dejlig skøn hoppe :D
Bemærkninger
Athene er en utrolig god pony. hun er simpelthen SÅ sød og kærlig og en FANTASTISK mor :D Hun er dog stædig og har sine egne meninger, men når hun finder ud af at den altså ikke går, når ja så kan man da lige så godt gøre det der bliver sagt med stil :D

Athene skal være min, men pga hun går med føl lige pt. kan jeg først få hende hjem om en måned, men jeg kan heldigvis se og ride hende alt det jeg lyster der hvor hun står nu :D (kender hende fra privat)

Athene skulle efter sigende være en rigtig dygtig springer, men dette har jeg dog ikke prøvet endnu da hun lige skal have nogle muskler bygget op igen efter hun har gået med føl og i din forbindelse tabte sig meget. så hun bliver kun redet stille og roligt op så det foregår i hendes tempo og så musklerne kan følge med ;)

Allerede nu er hun helt fantastisk og jeg glæder mig rigtig meget til at lære hende endnu bedre at kende :D

hun er virkelig en ener og lige noget for mig :D tror ikke der findes bedre match :D

Så er der sket store fremskidt med Athene :D hun har taget rigtig godt på, faktisk så meget at hun nå skal trappes lidt ned på foder :D nu mangler vi bare musklerne. Hun har mens hun har stået med føl og mens hun har skullet tage på stået stille og nu hvor føllet er væk gik det pludselig stærkt med hendes vægt..

i går (17,10,2011) var jeg ude og ride hende efter lang tids pause.. og hun gik SÅ fint. vi skridtede i ca 1 time og travede i 15 min... jeg havde nærmest ikke ved hende. hun søgte selv ned og arbejdede rigtig flot. hun havde en rigtig god energi som vi ikke har set længe... hun var bare så glad i går... allerede da jeg fandt sadlen frem lyste hun helt op... og det blav da også lige til en træktur med lille hannah og hvor var hun sød..

Så alt i alt var dagen i går helt perfekt :D nu mangler vi bare musklerne :D hun blir SÅ fin :D

Update januar 2012:

Athene er bare blevet så dygtig til det med trailer ;) jeg husker tydeligt da vi hentede hende, puha det var et mareridt. hun var ved at smadrer traileren. puha. efter hun var faldet til ro begyndte jeg så småt at træne med hende. hold da op hvor kunne hun skabe sig. hun både stejlede, bakkede hoppende og ja hvad hun nu ellers kunne finde på. hun stejlede endda mens hun stod på rampen!!!

men med træning og tillid er vi nået MEGET MEGET langt :D de sidste 3 gange jeg har læsset hende er hun gået lige op!!! :D iiih hvor var det dog en skøn fornemmelse når en "arbejde" giver pote :D Og ja nu går hun bare lige op uden at skulle lokkes med godbider, spand osv osv :D Skøøøønt.

Mandag den 23.01.2012 skulle Athene have et nyt hjem. jeg var godt nok spændt på om hun ville gå i traileren for hun havde jo kunnet se og mærke at jeg dagen før og samme dag havde gået og pakket mine ting og båret dem i bilen osv osv. hun er en meget følsom hest så hvis jeg har en dårlig dag kan jeg være 100 % sikker på at hun "også" har en dårlig dag. men hun overraskede helt vildt og gik bare lige op :D Er bare så stolt at min dejlige dulle :D

Athene har nu fundet sig til rette i sit nye hjem. og hun har endda fået nogle gode kammerater! hun er ellers en meget hys dame hvad det angår (deraf øgenavnet dullen) før hen var det KUN når hun gad at snakke at hun ville snakke ellers kunne de bare få et hvin og nogle baghove. Hendes nye ven i naboboksen ja ham kan hun stå og dele godbidder med!!!! det er ALDRIG set før uden at hun har skabt sig hvis den anden kom for tæt på!!! men ham her kan stå og nærmest slikke hende i øret og nulre hendes man og hun siger ikke et kvæk!!! underlige dame hihi men SKØNT :D

I morgen (26/1) skal vi op og se den ridehal vi skal ride i, det bliver spændende at se hvad hun siger til det ;) og det er også første ridetur efter ankomst til det nye sted ;) så er spændt på om hun opfører sig pænt eller om hun tager dulle hatten på ;)
Kommentér på:
Anden særlig race Beck´s Athene
Annonce