{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Spetter [Tidl. hest] 2000

3.749 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Melissa R
Kvinde | 18 år | Oprettet: 26. okt 2009


Welsh Pony (sec B) Spetter

Fødselsår:
2000
Højde:
122 cm.
Temperament
sød pony som er reserveret overfor fremmede men når først hun har set en an og opdaget at man ikke vil hende noget ondt, er hun den sødeste og mest nysgerrige pony.
Gangarter
super fine
Stævner
har placeringer i LD1 dressur LC1 dresur og LE spring
Stamtavle
ingen
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Den flotteste pony med 2 blå øjne. var lidt hissig og bukkede i galoppen da jeg fik hende, men havde ikke været redet længe. Hun er faldet super godt til og nyder at blive brugt, jeg rider ikke så meget stævner på hende men en masse ture, stafet, dressur og lidt spring her hjemme. hun er rigtig god at ride på uden sadel. hendes kælenavn er Lady gaga som hun hed da vi købte hende , men da vi skulle have lavet pas på hende fandt vi ud af at hun var chip mærket fra holland, og at hun heddder spetter. hende som fik hende da hun kom til Danmark kaldte hende pandora og har lavet 2 føl på hende hvoraf det ene desværre blev syg og døede.
Lady skal lånes ud et år fra på fredag d. 12/8-2011 da mine forældre skal igang med at lave ridehal og derfor ikke har så meget tid til at hjælpe mig. så er 3 ponyér lidt for meget.
Det er søde Ditte som lige har mistet røjka som skal låne hende, og det er super godt for vil ALDRIG sælge hende men syntes at det ville være synd for hende at hun skulle stå på folden når hun er vant til at blive brugt.
jeg kommer til at savne hende men ved at jeg altid kan komme forbi og sige hej og nok også få en lille tur på hende. Og når hun kommer hjem igen er jeg 7 år og vil stadig kunne ride hende længe.
d. 11 okt 2011 på torsdag henter min mor lady s hun kommer hjem igen, jeg glæder mig meget til igen at kunne ride hended..
hun kommer hjem fordi hun ikke trives med at stå opstaldet på en rideskole der er simpelthen for meget uro og for mange forskellige personer som hele tiden vil i kontakt med hende, jeg syntes at det er synd for Ditte at det ikke gik men glæder mig meget til at få hende hjem igen.

29-01-2012 min kære lady er i dag blevet solgt til jannie hvor hun med sikkerhed får det godt. er glad for hun ikke flytter så langt væk så jeg stadig kan komme og sige hej til hende.
tak for alt lady og ha det godt.

21/2-2012 har lige fået afvide at lady skal opstaldes hjemme hos os fra 1 marts glæder mig så meget til hun kommer hjem igen også selvom hun stadig er janni´s pony for så kan jeg hilse på hende hver dag.

20/3-2012 SÅ ER LADY (SPETTER) MIN PONY IGEN
Vi har min mor ladet handlen gå tilbage, så lady er min igen syntes ikke rigtig at hun trives med de nye ejere så sur ud hver gang de ville nærme sig hende i boksen m.m. og så savnede vi hende bare såå meget. elsker simpelthen hendes glade udtryk når hun ser mig.

7/11-2012 Da jeg gerne vil videre i min springning og får en lånepony og måske en kat 2 pony inden for den nærmeste fremtid er min lillesøster melanie på 4 år begyndt at ride lady, og det går simpelthen bare super godt så vi har besluttet at det fremover er hendes pony:)

19/1-2013 lady er desværre lige stor nok til melanie så vi har forsøgt at finde en part til hende men da det desværre ikke er lykkedes bliver vi nok nød til at sætte min smukke pony til salg så hun igen får den opmærksomhed som hun fortjener. men min mor har lovet mig at hun kun bliver solgt til nogle som vil beholde hende og at vi vil have tilbagekøbsret hvis de skal af med hende.

21/1-2013 i dag blev lady så solgt til nogle søde mennesker hvor hun helt sikkert vil komme til og trives glæder os til at følge hende.
Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) Spetter
  •   7. apr 2014 jeg ved desværre ikke hvor hun er lige nu men ja hun har næsten lige været tilsalg her inde

  •   6. apr 2014 Hejsa smiley Dejlig pony. Ved du hvem der ejer den nu? Kan det passe den var til salg for få måneder siden?

  •   22. jan 2013 hej smiley
    super dejlig pony smiley
    og virkelig smukke øjne!

    glæder mig til at se hende i aktion med vores unger, hun skal nok få det godt smiley


  •   21. jan 2013 den er så sød


  •   25. okt 2012 Det er det bestemt smiley

    Han er 2 i år og er jo billig nu smiley men det kunne da være en mulighed. Han er super god i hovedet og tilpas følsom, så hun kan jo selv lave ham som hun vil. Jeg har nogle billeder på telefonen af ham, men har mistet dit nr?


  •   25. okt 2012 Jo tak smiley

    Det lyder da også til i har nok at se til smiley hvor er det dejligt i bakker så meget op om det som i gør smiley

    I må jo endelig sige til når hun skal have større pony smiley at lady har det så godt hos jer er det bedste kvalitetsstempel jeg kan få, så vil være ellevild for at sælge til jer smiley

    Vi har faktisk en, meget lig Lady, samme farve og så med lidt mere Hvidt. Han bliver kat 2 og begge forældre er super allround. Og Han er smuk som bare.... smiley

    Det betyder rigtig meget at i skriver ind imellem smiley Lady er jo stadig mit hjertebarn og det er samtidig utrolig spændende at følge melissa, hun bliver altså dygtig smiley


  •   24. okt 2012 Hej smiley

    Dejligt at høre hun stadig har det godt smiley ja, hun er altid den samme dejlige pony smiley hos mig kunne hun jo stå flere måneder imellem, men så tog vi bare en tur i skoven el lign. Havde stortset aldrig sadel på hende, hun var jo nemmere uden smiley
    Skønne pige smiley

    Det går rigtig godt her, vi har gang i championaterne i disse weekender, så der er godt travlt smiley vi har både en 4 års kat 2 og Sebastian for 6 års smiley begge er både dressur og spring smiley

    Hvad har i egentlig af ponyer nu?


  •   17. apr 2012 Høj (:
    Hold da op en sød pony smiley


  •   23. mar 2012 Hej laila
    Det er jeg så glad for at høre, har haft ondt i maven ved tanken om
    At hun skulle videre igen, når nu hun havde det så godt ved jer. Hun er jo speciel og kan have svært ved at falde til og så har hun jo virkelig været rundt omkring /:
    Er hun så helt den samme efter hun er kommet hjem? Og skal hun sættes i fol?
    Mange tak, Sebastian er virkelig en stjerne, vi slog faktisk nr 2 med 2 sek smiley
    Jeg har givet diva til en veninde. Hun har to børn og en kæmpe tinker på 165, som diva så holder styr på smiley hun har det så godt derude og vi har aftalt jeg får hende igen, hvis de skal af med hende engang smiley

    Mvh Cecilie


  •   26. jan 2012 smiley
    Stor høj til din fine pony, hun er godt nok flot..
    Sikke dog et specielt kønt hoved (:


  •   11. jan 2012 ..
    oorg den har da bare det sødeste hovede!!! smiley høj til jer!
    kig gerne forbi!


  •   7. jan 2012 tak
    ja hun er sød men meget speciel


  •   29. dec 2011 ..
    jo, skal bare lige tage mig sammen og lave en smiley dovenskab længe leve!


  •   25. okt 2011 Hej igen smiley
    det var i 2007 det skete og det var simpelthen fordi hingstens udstyr var for stort, så hun fik en stor rift i børen, mente dyrlægen, men han ville ikke undersøge hende, da det højst sansynligt ville gøre mere skade end gavn, når hun var så lille.

    Jamen hingsten er den tyske sportspony Paul. Han er på dsp's hingsteliste. Han er en fantastisk lille pony, men med store linier i sig og så springer han helt vildt smiley
    Samme ejer har også steendiecks Darco, en eminent springhingst, men er dog testet CA positiv, så der ville jeg foreslå i får tjekket lady, da det kun giver udslag når de får det fra begge forældre.

    Vi har et afkom efter begge hingste og i er meget velkomne til at hilse på dem smiley


  •   18. okt 2011 Inseminering
    Men inseminering fik vi grønt lys for ved dyrlægen smiley kender nogle rigtig fine hingste der leverer kølesæd smiley


  •   18. okt 2011 Hej smiley
    det lyder rigtig godt, det kunne da være super med beriderundervisning smiley
    Mht at putte en større hingst på hende, så prøvede vi og det gik gruelig galt, hun gik i stykker indvendig og blødte i flere dage, så det er heller ikke sikkert hun kan komme i fol /: vi skrev det i vores salgskontrakt på hende, men det er jo ikke blevet sagt videre /:


  •   14. okt 2011 hej,
    Dejligt at høre i har fået hende hjem igen smiley
    Det med at hun ændrede sind kommer ikke som nogen overraskelse, hun kan simpelthen ikke med det mylder og alle de forskellige mennesker omkring hende hele tiden, så bliver hun en rigtig mokke for at sige det mildt smiley
    Jeg fik af vide, at før jeg fik hende, havde hun været på prøve ved en rideskole i 3 uger, men det gik slet ikk.
    Men hun var vel nøjagtig den samme som før, da hun kom ind i jeres stald igen?

    Jeg har fået lille Diva op på mit arbejde og stå og er gået igang med tilridningen af hende og hold op hvor er hun nem, det er nærmest bare at hoppe op smiley
    Hun nyder det til gengæld virkelig at være på rideskole, hun elsker al opmærksomheden og står og hænger med hovedet over boksen for at alle skal komme og snakke med hende smiley
    Men min situation er desværre ikke så god lige nu, så med mindre hun bliver solgt inden så længe skal hun gå i rideskolen et par gange om ugen når hun er klar.

    Mvh Cecilie


  •   29. aug 2011 ....
    Høj til dig:)
    -rigtig flot pony


  •   20. aug 2011 ...
    dejlig pony du har dig smiley
    selfølgelig får du høj


  •   16. aug 2011 X. høj
    En utrolig køn pony:-) hun får en x høj:-)


  •   5. aug 2011 hej Melissa og Laila
    Hvor er det bare fantastisk at se billeder af jer to, hvor er i gode sammen og jeg kan jo se på madammens udtryk at hun har det som blommen i et æg smiley
    Hvor er det bare dejligt smiley


  •   29. jul 2011 X-tra
    høj til Lady, så kan det være hun bedre kan lide mig:-)


  •   28. jul 2011 hejsa
    selvføldgelig høj til spetter hvor er hun bare fin smiley


Annonce